- 25 Nisan 2025
- 22
- 2
- 1
- 28
4. Gün bugün de böyle cıktıBöyle az koyu olan da oldu tamamen kıpkırmızı olan da önemli olan üst üste her gün yaptığın da koyu çıkması çünkü her gün yumurtlama olacak diye bişey yok, adete kadar veya test yapana kadar kan verene kadar her gün koyu çıkıyorsa gebelik var demek bence, benim öyle oldu çünkü ama Rabbim nasip etmedi.. tabi tam da bilemem kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.
Tahminimce var inşallah kan verin netleştirin bence4. Gün bugün de böyle cıktı
Biraz önce sağlık ocağından öğrendim 101 çıkmış sonucum regliden bir gün önce vermiştim hemşire hanım Biraz düşük ama doktor tekrar görmek ister dedi yükselmiş mi diyeMaşallah gözünüz aydın sonuç çıktı mı
Merhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudurVar gibi ya net belli hatta gibi de değil varkaç gün gecikme oldu
Tabiki doğrudur çift çizgi çıktıysaMerhaba 1 saat önce bu testlerin içinden çıkan gebelik testini yaptım saniyesine çift çizgi çıktı dogrumudur aayy nasıl heyecan yaptım inşallah doğrudur
Baya pozitif gözünüz aydınHerkese merhaba, emin olamadığım için kimseye fikir soramıyorum. Adet gecikmesinin 2. Günü Ovülasyon erken gebelik ve normal kaset test yaptım sizce durum nedir? Geçen ay kimyasal olduğunu düşündüğüm silik pozitifler gördüğüm için emin olamıyorum.
Silik pozitif olunca birde kimyasalların vardı ondan dolayı bilemedim sabah kan verdim sağlık ocağında ama sonuç daha haftaya çıkar dedi ondan bilemedim bilemedimTabiki doğrudur çift çizgi çıktıysa
Merhaba Benim normal günüm bugün zaten 1 haftadır kasıklarımda heran adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyordu 3 gündür bugün sabaha da dahil test yapıtim ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı 5 tane bundan dün ve diğer gün eczaneden aldığım test yaptım silik çıktı şimdi başka bir test alıp ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce bu sonuca göre var mıdır sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi çarşamba arası çıkar diyor sormak istediğim bu sonuç geçerlimi böyle silik olması normal mi 2 kimyasal geciridm 4 yıldır olmuyor ondan dolayı biraz tedirgin üzüntü sevinç karışık bir arada bilemedim bu resimdeki şimdi yaptığım resim biraz daha zor belli oluyor ama aayyyTabiki doğrudur çift çizgi çıktıysa
Neden haftaya sonuç hemen çıkıyo 3,4 saatte e nabız yok mu ordan bakınSilik pozitif olunca birde kimyasalların vardı ondan dolayı bilemedim sabah kan verdim sağlık ocağında ama sonuç daha haftaya çıkar dedi ondan bilemedim bilemedim
E nabizdan baktım henüz görünen birşey yok pazartesi çarşamba arası çıkar dedi ama ben yine bakıyorum tabiNeden haftaya sonuç hemen çıkıyo 3,4 saatte e nabız yok mu ordan bakın
Evet var gözün aydın canım kimyasal olup olmadıgını zamanla anlayabilirsin tabiki ama aklına bile getirme inşallah bebeğin seninledir ❤❤Merhaba Benim normal günüm bugün zaten 1 haftadır kasıklarımda heran adet olacakmisim gibi ağrı girip çıkıyordu 3 gündür bugün sabaha da dahil test yapıtim ovulasyon testi içinde çıkan testle yaptım saniye içinde çıktı 5 tane bundan dün ve diğer gün eczaneden aldığım test yaptım silik çıktı şimdi başka bir test alıp ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce bu sonuca göre var mıdır sabah sağlık ocağında kan verdim sonuç pazartesi çarşamba arası çıkar diyor sormak istediğim bu sonuç geçerlimi böyle silik olması normal mi 2 kimyasal geciridm 4 yıldır olmuyor ondan dolayı biraz tedirgin üzüntü sevinç karışık bir arada bilemedim bu resimdeki şimdi yaptığım resim biraz daha zor belli oluyor ama aayyy
Canım benim inşallah çok teşekkür ederimEvet var gözün aydın canım kimyasal olup olmadıgını zamanla anlayabilirsin tabiki ama aklına bile getirme inşallah bebeğin seninledir ❤❤
Kan vermedim ama 4, gün evde gebelik testi negatif çıktı ama bugün kasık agrım var göğüslerim sızlıyoTahminimce var inşallah kan verin netleştirin bence
Benimde senin gibi kasık agrım var adet olacak gibi göğüslerim agrıyo bakalım bir kaç gün daha bekleyecemCanım benim inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah sende güzel sonuçlar alirsin hepimiz sağlık ile kucağımıza alirizBenimde senin gibi kasık agrım var adet olacak gibi göğüslerim agrıyo bakalım bir kaç gün daha bekleyecem
Nasip kısmet inşallah ❤İnsal
İnşallah sende güzel sonuçlar alirsin hepimiz sağlık ile kucağımıza aliriz
Teşekkür ederim. Pazartesi kan vereceğim hayırlısı olur umarımBaya pozitif gözünüz aydın
Yani sizin net var hayırlı olsun inşallahHerkese merhaba, emin olamadığım için kimseye fikir soramıyorum. Adet gecikmesinin 2. Günü Ovülasyon erken gebelik ve normal kaset test yaptım sizce durum nedir? Geçen ay kimyasal olduğunu düşündüğüm silik pozitifler gördüğüm için emin olamıyorum.
Sizin de var büyük ihtimal kimyasaldan sonra çabuk oluyormuş hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim. Pazartesi kan vereceğim hayırlısı olur umarımAllah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?