Kuzum bende beklemedeyim benim gecti test yaptm negatif bence bekle gunun gecerse yap tatli istegi adet donemine yakin oluncada oluyor siskinlik bende de var herkes hamilesin diye ortada dolaniyor karnim o derece gogusler desen oda ayni insallah rabbim umudumuzu bosa cikarmazMerhaba arkadaşlar..
Yaşadığım durum 1 haftadır devam edince yazmak fikrinizi almak istedim; ilk 3 gün çok şiddetliydi 1 haftadır devam ediyor ama bırazcık hafifledi..kasıklarda ağrı kramp yürürken zorlanıyordum ilk 3 gün..bel ağrısı ve devamlı üşüme..halsizlik sersemlık geceleri ilk 3-4 uyuyamama bazen kasıklarıma saplanan krampla uyanma..ve çok afedersiniz hem alt hem üstten gaz cok fazlaydı şuan niraz daha hafifledi ama şişkinlik hiç geçmedi..benı gorenlerın ilk tepkisi kılo almışsın oluyor 4gündür nekadar alabılrıım dicem ama aşırı şişkinim..yanaklarım al al devamlı ve tatlıya çok düştüm..iştahım cok açık tatlı sevmeyen ben tatlı die dolanıyorum devamlı..agzımda boğzımda cok siddetli kuruluk devamlı elimde su şişesi boğazımı ıslatma ihtiyacı duyuyorum..reglım ayın 11 inde..8 gün var..buarada gectıgımız ovülasyom donemmde eşimle 2 kez beraber olduk ve her 2sinde de 2 kez içime boşaldı..planlı olmadı ama takvimden baktım ovülasyon haftamda hatta yumurtladıgım günde olmuş ilişkizin biri..sizce test yapayım mı bi ihtimal varmı?bekleyeyim mi biraz daha?ne dersiniz bunlar belirti olabılırmı sizce de?yoksa ben kendı kendıme gelin güveymi oluyorum ya..eşime bişey solemedım henüz..ama hasta olacakmışım gibi devamlı karnım kasıkşarım agrıo aynı reglıdeki gibi ya..olacagım belkide
Dün akşma cile gidecektim karın kasık ağrısından gaz cıkarınca rahatladım biraz..diğerleri psikolojik olabilirde belki cnm ama uykudan uyandıran kramplar..kötü düşünmek istemiyorum iyi düşünüp acaba gebelik belirtilerimi diyorum ama kist vs de olabılırmı..bıcak saplanıyor nefesim kesiliyor boyle8gun cok erken gibime geliyor bu kadar belirti icin ama kişiden kisiyede değişebilir tabii.
Adet gününüze kadar bekleyin idrarda çıkmayabilir 8gun cok erken cunku.
Birde psikolojik olabilir mi acaba?
Kuzum ama hala olmadın dimi?inşallah hamilesindir yaKuzum bende beklemedeyim benim gecti test yaptm negatif bence bekle gunun gecerse yap tatli istegi adet donemine yakin oluncada oluyor siskinlik bende de var herkes hamilesin diye ortada dolaniyor karnim o derece gogusler desen oda ayni insallah rabbim umudumuzu bosa cikarmaz
Yok kuzum henz olmadim kurtajdan sonra dongum 37-40 olarak degisti 37e gore hesaplarsam bugun 6 gun gecikme 40a hesaplarsam 3 gunluk gecikmedeym test yaptm ama cikmadi birazdaha olmazsam kana baktircam en babasi 40 di ve 40i gecmezdi benm ilk gebeligimde idrarda hamile oldugum halde cikmamisti 8.gunde kanda cikmisti ama malesef kalbi durdu umarim ikimizde ve bizim gibi umutla bekleyen herkes hamiledir bel agrisi bende de var su 10 gundurKuzum ama hala olmadın dimi?inşallah hamilesindir yaAmin rabiim ol derse olur zaten..benım herzaman reglıme 1 hafta kala başlardı agrı sızı siskinlik va..ama busefer daha değişik 12 gün once hiç bunları yaşamadım yani..goguslerimin şuan acıyor agrıyor olması lazım ama sadece şişkinlik var agrı acı yok..ayy bılmıyorum hukadar bel ağrısı hiç yasamadım reglıden bukadar zaman once..hayrlısı ya kotu bışey cıkmasında hatta iyisi olsun Rabbim kucagımızı dolduraun inşallah
Canım bence tedbir amacli git bir acile, kistte sebep olabilir enfeksiyonda olabilir Allah korusun, en güzel sebepte inşallah gebelikten dolayıdır kramplarin sancıların.Dün akşma cile gidecektim karın kasık ağrısından gaz cıkarınca rahatladım biraz..diğerleri psikolojik olabilirde belki cnm ama uykudan uyandıran kramplar..kötü düşünmek istemiyorum iyi düşünüp acaba gebelik belirtilerimi diyorum ama kist vs de olabılırmı..bıcak saplanıyor nefesim kesiliyor boyle
Sırt agrımda var sende varmı?üşüyorum lahana bebek gibi kat kat geziyorum 10 gündür karnım patlamak üzere o denli şişim..buarada bence sen hamilesin kalbime oyle doğdu cnm inş hayırlı haberlerini verirsin kuzum Allah gonlunden gecenı tez zamanda nasip etsin aminYok kuzum henz olmadim kurtajdan sonra dongum 37-40 olarak degisti 37e gore hesaplarsam bugun 6 gun gecikme 40a hesaplarsam 3 gunluk gecikmedeym test yaptm ama cikmadi birazdaha olmazsam kana baktircam en babasi 40 di ve 40i gecmezdi benm ilk gebeligimde idrarda hamile oldugum halde cikmamisti 8.gunde kanda cikmisti ama malesef kalbi durdu umarim ikimizde ve bizim gibi umutla bekleyen herkes hamiledir bel agrisi bende de var su 10 gundur
İdrarimda bole kum taneleri gibi bişiler var 3-4 gündür acaba emfeksıyonmu dedim sonra araştrdım idrar yaparken yanma va yok biraz rahatladım ama kadın dogum doktoruna enson 1 sene once gittim ultrason sımır yumurtalık hormon hepsini yaptırdım normal cıktı herşey sıkıntı yoktu çok şükür Allahıma..ama 1 yıl herhangi bir kist oluşumu için iyi bir süre..Rabbim korusun ama buda bi ihtimal tabikiCanım bence tedbir amacli git bir acile, kistte sebep olabilir enfeksiyonda olabilir Allah korusun, en güzel sebepte inşallah gebelikten dolayıdır kramplarin sancıların.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Sirr agrisu mi oluyor bilmiyorumda sutyen hizamin alt tarafina vuruyordu bel agrim suan azalma var 10 gundur neredeyse yururken bile õluyordum agridan insallah hamisizdir kuzumda haberini burdan birbirimize veririz birde sag kasigimda batmalar var arada birde sola vuruyor hapsirirken yada oksururken sag kasigim cok aciyorSırt agrımda var sende varmı?üşüyorum lahana bebek gibi kat kat geziyorum 10 gündür karnım patlamak üzere o denli şişim..buarada bence sen hamilesin kalbime oyle doğdu cnm inş hayırlı haberlerini verirsin kuzum Allah gonlunden gecenı tez zamanda nasip etsin amin
Benimde idrarda dikkatimi ceken tortular varİdrarimda bole kum taneleri gibi bişiler var 3-4 gündür acaba emfeksıyonmu dedim sonra araştrdım idrar yaparken yanma va yok biraz rahatladım ama kadın dogum doktoruna enson 1 sene once gittim ultrason sımır yumurtalık hormon hepsini yaptırdım normal cıktı herşey sıkıntı yoktu çok şükür Allahıma..ama 1 yıl herhangi bir kist oluşumu için iyi bir süre..Rabbim korusun ama buda bi ihtimal tabiki
İdrarımda kum taneleri gibi bişeyler var..5 gündür..bide tutamıyorum tuvaletimi sık sık vc ye gidiyorum yürürken bile kaçırıcam die korkuyorum ahahahSirr agrisu mi oluyor bilmiyorumda sutyen hizamin alt tarafina vuruyordu bel agrim suan azalma var 10 gundur neredeyse yururken bile õluyordum agridan insallah hamisizdir kuzumda haberini burdan birbirimize veririz birde sag kasigimda batmalar var arada birde sola vuruyor hapsirirken yada oksururken sag kasigim cok aciyor
Bacim sen onu diyosun ben bazen bi bakiyorum kilodum da islaklik olmus hahahhaİdrarımda kum taneleri gibi bişeyler var..5 gündür..bide tutamıyorum tuvaletimi sık sık vc ye gidiyorum yürürken bile kaçırıcam die korkuyorum ahahah
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluruz eğer döllenme varsa bile şuan döllenmiş yumurtaniz rahime doğru yolculuğunu tamamlamak üzere yarın çete bir kaç gün içinde tutunmaya çalışır. Yani şuan test yapmak için çok erken kan testinde bile çıkmaz . Belirtilere gelirsek evet gebelik belitileri var ama aynı durum ovulasyon döneminde ve adet belirtileri de olabilir çünkü bunların hepside gebelikle ilintili. Eğer istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar..
Yaşadığım durum 1 haftadır devam edince yazmak fikrinizi almak istedim; ilk 3 gün çok şiddetliydi 1 haftadır devam ediyor ama bırazcık hafifledi..kasıklarda ağrı kramp yürürken zorlanıyordum ilk 3 gün..bel ağrısı ve devamlı üşüme..halsizlik sersemlık geceleri ilk 3-4 uyuyamama bazen kasıklarıma saplanan krampla uyanma..ve çok afedersiniz hem alt hem üstten gaz cok fazlaydı şuan niraz daha hafifledi ama şişkinlik hiç geçmedi..benı gorenlerın ilk tepkisi kılo almışsın oluyor 4gündür nekadar alabılrıım dicem ama aşırı şişkinim..yanaklarım al al devamlı ve tatlıya çok düştüm..iştahım cok açık tatlı sevmeyen ben tatlı die dolanıyorum devamlı..agzımda boğzımda cok siddetli kuruluk devamlı elimde su şişesi boğazımı ıslatma ihtiyacı duyuyorum..reglım ayın 11 inde..8 gün var..buarada gectıgımız ovülasyom donemmde eşimle 2 kez beraber olduk ve her 2sinde de 2 kez içime boşaldı..planlı olmadı ama takvimden baktım ovülasyon haftamda hatta yumurtladıgım günde olmuş ilişkizin biri..sizce test yapayım mı bi ihtimal varmı?bekleyeyim mi biraz daha?ne dersiniz bunlar belirti olabılırmı sizce de?yoksa ben kendı kendıme gelin güveymi oluyorum ya..eşime bişey solemedım henüz..ama hasta olacakmışım gibi devamlı karnım kasıkşarım agrıo aynı reglıdeki gibi ya..olacagım belkide
Ayyy koptum yaBacim sen onu diyosun ben bazen bi bakiyorum kilodum da islaklik olmus hahahha
Insallah kuzum ben carsamba kan yaptircam eger olmazsam bakalim ne cikacakAyyy koptum yacanım benim tek derdimiz bu olsun sonu güzel olsun yeterki
Ayy hadi inş canım benım dualarım seninleInsallah kuzum ben carsamba kan yaptircam eger olmazsam bakalim ne cikacak
Herkeste yanma olmuyo arkadaşım benimde 2sene once enfeksiyonum vardi ama yanmam yoktu ağrım sızım da yoktu bademciklerime vurup cok ateş yapıyordu.İdrarimda bole kum taneleri gibi bişiler var 3-4 gündür acaba emfeksıyonmu dedim sonra araştrdım idrar yaparken yanma va yok biraz rahatladım ama kadın dogum doktoruna enson 1 sene once gittim ultrason sımır yumurtalık hormon hepsini yaptırdım normal cıktı herşey sıkıntı yoktu çok şükür Allahıma..ama 1 yıl herhangi bir kist oluşumu için iyi bir süre..Rabbim korusun ama buda bi ihtimal tabiki
Benimde seninle kuzum insallahAyy hadi inş canım benım dualarım seninle
Çok teşekkürler cnm bekleyecegım o halde test içinYumurtlamadan 14 gün sonra adet oluruz eğer döllenme varsa bile şuan döllenmiş yumurtaniz rahime doğru yolculuğunu tamamlamak üzere yarın çete bir kaç gün içinde tutunmaya çalışır. Yani şuan test yapmak için çok erken kan testinde bile çıkmaz . Belirtilere gelirsek evet gebelik belitileri var ama aynı durum ovulasyon döneminde ve adet belirtileri de olabilir çünkü bunların hepside gebelikle ilintili. Eğer istiyorsanız Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?