Gebelik belirtileri,hamile miyim?

Cuma ya ancak gidebılırım haftann son günü izin kullanabılıyorum kuzum cuma gıdecegım inş

çikilop ne durumdasın kuzum?

Kuzum daha gelen giden yok yarim saat once sol ve sag kasigimda bi agri oldu ama adet gibi degil anlamadim sabah gogusleerm cok aciyordu simdi cok cok bi aci yok sende durumlar ne

sabah kasıklarım hafif hafif sancılıydı şuan yok gaz ve şişkinlik devam goguslerım sanırım şış yanı dolgun..işyerınde mutfak personeli gordu goguslerın sısmış sen kılomu aldın dedı abla oyle soyleyınce fark ettım ama pek acı sızı yok uç kısımları bıraz elım degdım çarptımı okadar..ara ara mıde bulantısı gelıyor ama o patronumun ıctıgı sıgarann kokusundan emınım yanı..
boğaz dudak kuruluğu ful devam ve devamlı su içiyorum sakız cığnıyorum..hafıf hafıf akıntım başladı dungeceden beri..11 i reglı gunum son 7 gun..
hiç umudum yok ama Allah buyuktur bu arada ıdrarımda hala devam edıyor tortular beyaz beyaz

Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum tortular bende de var gene basladi kipirdanmalar kasikta bulanti ayni yesemdw yemesemde yemek hep var ya sokulecem yada bilmiyorm akintim fazla yok gibi

Hakkimizda hayirlisi olsun kuzum tortular bende de var gene basladi kipirdanmalar kasikta bulanti ayni yesemdw yemesemde yemek hep var ya sokulecem yada bilmiyorm akintim fazla yok gibi
bende şuan tek sıkıntı aşırı gaz afedersınız ama alttan üstten durmadan ve şişkinlik..hayatımda hiç bukadar gazlı oldugumu haztrlamıyorum..ne yesem mıdem davul gıbı oluyor birde bacaklarımın üstü hiç ısınmıyor zaten normalden daha cok üşüyorum1 haftadır ama ayaklarım ve üst bacaklarım buz kesıo yaşlı neneler gıbı iş yerınde şallar evde battanıyeler ile gogsumden aşağsını devamlı sarıyorum..yüzümü ara ara ateşler basıyor ama ayaklarım ve üst bacaklarım buz gıbı ya..ve hıç bır şekilde gazımı tutamıyorum mutlaka cıkarmam lazım cok sıddetlı bır basınc var alt karnım ve kasık kısımlarımda..ayaklarımı üştmüş olabılırım ya..bıraz umudum kırılıyor gıbı ama bakalım

Valla canim al benden de okadar cok cok gazim yok ama. Buz tutma derecesi var afedersn gotum basim isinmiyor yani dun kulaklarimdan ates cikiyordu resmen ben ya yarib yada persembe kan dusunuyorm ama bakalim

Valla canim al benden de okadar cok cok gazim yok ama. Buz tutma derecesi var afedersn gotum basim isinmiyor yani dun kulaklarimdan ates cikiyordu resmen ben ya yarib yada persembe kan dusunuyorm ama bakalim
bence sen yaptır kuzum kan testi,ben pek ümitli değilim oyuzden test vs yeltenmıyorum son ana kadar..
senın bat ne zaman?benım 11 i..oyuzden 8 inde belki idrar testı yaparım

bence sen yaptır kuzum kan testi,ben pek ümitli değilim oyuzden test vs yeltenmıyorum son ana kadar..
kuzum benm karisikti 37-40 cikmisti dongum kurtajdan sonra normalde 25 subattu bat 37 e gore yaptm cikmadi 40a gore hesaplim dedim 28 subatti 2 martta da yaptm gne cikmamisti diger gebelgmde de oldgu halde cikmadigi icin acabami dedim 40 i hic gecmezdi cunku bide 40.gun tak diye olurdum

kuzum benm karisikti 37-40 cikmisti dongum kurtajdan sonra normalde 25 subattu bat 37 e gore yaptm cikmadi 40a gore hesaplim dedim 28 subatti 2 martta da yaptm gne cikmamisti diger gebelgmde de oldgu halde cikmadigi icin acabami dedim 40 i hic gecmezdi cunku bide 40.gun tak diye olurdum

ayyy hadi inşallah cnm ya hayırlı haberleri verırsın bıze..

Kizz kafayi yiycem hic bisey anlamadim yaptm negatifti 5 -10 dk snra cok az belli belirsz cizgi cikti sonnra kayboldu
yaaaaa nasıl yaaaa heyecanlandımmm şuan belli olup nasıl kayboldu..kaç gun gectı reglınden şuan tam olarak kaçıncı gun gecikmen kuzum

cvp yazsana nedır son durum erken gebelık al kuzum tekrar yap test mutlaka
Aksam kan vermeye gidicem canim evet kayboldu ya tekrar yaptm bisey cikmadi en mantiklisi kan valla bende heycan yapmistm ama gozukmedi tekrar suan 40a gore hesapladgmda 5 gun gecms oluyor kuzum 37 e gore 7-8 gun falan

Aksam kan vermeye gidicem canim evet kayboldu ya tekrar yaptm bisey cikmadi en mantiklisi kan valla bende heycan yapmistm ama gozukmedi tekrar suan 40a gore hesapladgmda 5 gun gecms oluyor kuzum 37 e gore 7-8 gun falan
Ayy hadı ınş bitanem dualarım senınle..hayırlı haberler ver bize inş

Ayy hadı ınş bitanem dualarım senınle..hayırlı haberler ver bize inş
Daha eve gecmedim kuzum eve gecerken yaptircam bakalim 12 bucugu bulur sonucu almam buyuk ihtimal hakkimizda hayirlisi olsun ya varsa cikmazsa 40a gore 5 gun gecikme var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…