Gebelik belirtileri kayboldu

Sıze mesaj gondermen istedim ama kapalı sanırım degıl mı😥 şu an beni anlayabilecek tek kısı sızsınız😪😪😪

Çok Tesekkurler dönüş için... Kontrol çok iyi gecer ınsallah korkmayın siz baya yol almıssınız hayırlısıyla guzel devam eder insallah... Ben şu an çok kötüyüm sag tafafımda sertlik ve agrı vardı saga sola dinlerken kalkarken hep orda bı yumru vardı sanki simdi hıc bısı yok hıc bısı cok rahat hareket ediyorum ve hıc bır belirtim kalmadı napıcam bılmıyorum... Anlatabıldım mı sızın s kasıkta bole bısı var mıydı bendekı gıbı
Canım benim o kadar karışıkki hamileliğim😔😔 bebeklerim üçüzmüş 3.kese oluşmuş sadece bi o düştü. Sonra bebeklerimden küçük olanının kalbi durunca 4haftadır ağrı çekiyorum😔😔 3günde bir doktora gittim desem yalan olmaz ve her seferinde kesin buda gitti diye ağlaya ağlaya gittim😔😔😔 ama allahım hep yüzüm gülerek çıkarttı doktorun yanından🙏🙏🙏 inşallah bugünde öyle olur🙏🙏🙏 sende gönlünü ferah tut allahım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın🙏🙏

Mrblar cnm baya zaman geçmiş ama şimdi bende aynı durumu yaşıyorum 6 haftalık hamileyim ve belirtelim bı anda yok oldu gibi senin gebeliğin de sikinti olmadı insallh

Merhaba.
Sonuç ne oldu?
Benimde 6+2 şuanda ve iğne+stereid+Progesteron falan bisürü şey kulanıyorum. İlaçların etkisinden mi bilmiyorum giderek azaldı hissettiklerim. Göğüs hassasiyetim vardı kalktı, kasık ağrılarım kalktı. Hafif bulantı ve gün içi gittikçe azalan uyku var şuan. Doktora gideli 1hafta oldu ve daha 1hafta sonra randevum. İlginç bi korkum var

Mrblar cnm baya zaman geçmiş ama şimdi bende aynı durumu yaşıyorum 6 haftalık hamileyim ve belirtelim bı anda yok oldu gibi senin gebeliğin de sikinti olmadı insallh
Merhaba.
Sonuç ne oldu?
Benimde 6+2 şuanda ve iğne+stereid+Progesteron falan bisürü şey kulanıyorum. İlaçların etkisinden mi bilmiyorum giderek azaldı hissettiklerim. Göğüs hassasiyetim vardı kalktı, kasık ağrılarım kalktı. Hafif bulantı ve gün içi gittikçe azalan uyku var şuan. Doktora gideli 1hafta oldu ve daha 1hafta sonra randevum. İlginç bi korkum var

Merhaba.
Sonuç ne oldu?
Canım konunun üstünden baya bir geçmiş durumun nasıl ben de aynı şeyleri yaşıyorum

Canım konunun üstünden baya bir geçmiş durumun nasıl ben de aynı şeyleri yaşıyorum
Merhaba
Şuan 20.haftadayız. Minik prensesi beslemesi gereken 2damardan biri eksik. Bende kis çıktı 17.haftada. Onun dışında sorunumuz yok çok şükür. Gerçekten hissedilenler her bebekte hergün için değişebilen şeyler. Hala bazen hiç bişi hissetmeyip bazen hissettiğim oluyo. Hepimiz takıyoruz kafamıza ama kelke takmadan devam edebilsek 🤗 inşallah hepimiz sağlık sıhhatle alırız minnoşları kucaklarımıza 🙏

Tarih olarak baya geçmiş ama durumunuz ne oldu bende şu an sizinle aynıyım sol kasığımda sertlik vardı kasık batmalarım olurdu ama şuan kayboldu umarım hamileliğiniz güzel ilerlemiştir

Merhaba şu anki durumunuz nedir? Bende aynıyım şu an

Merhaba bende aynı durumdayım bebeğiniz sağ Salim doğdu mu :)

Back
X