- 2 Aralık 2024
- 111
- 19
- 13
- 28
- Konu Sahibi bengisublg97
-
İlaçlar bazen hormonları etkiliyor geciktirebilir o yüzden biraz bekleyin bence ya da kan tahlili kesin sonuç verir
Hayırlı olsun arkadaşımŞimdi yaptım direk pozitif çıktı
Teşekkür ederim hala inanamıyorum bir kan testi vereceğimHayırlı olsun arkadaşım
10 dakik önce yaptım pozitif çıktıtest yaptırdınızmı?
Kan vereceğim hala tedirginim inşallah sizde test yapın pozitif çıkar sağlık ocaklarında sadece sabah mı kan verebiliyoruzNe güzel yaaa hayırlı olsun ben negatif çıkar diye test yapmaya cesaret edemiyorum sizin adınıza sevindim sağlıkla kucaginiza alın inşallah
Evet pozitif çıktı yeni yaptım direk pozitife döndü süreyi beklemedentest yaptırdınızmı?
canım hayırlı uğurlu olsun inşallahEvet pozitif çıktı yeni yaptım direk pozitife döndü süreyi beklemeden
Kan veriyim bir de korktumcanım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Seni üzmek gibi olmasın Belkide kamerada çıkmadı ama Burda yok gibi duruyor canım bir kan testi vermende fayda varKızlar merhaba üç gün önce çok açık renk kahverengi akıntım oldu adetim normalde yarın ben bugün erken gebelik yaptım sanki hayalet çizgi var gibi sizde bakar mısınız Eki Görüntüle 3664917 Eki Görüntüle 3664918
İşe gidiyorum da . Akşam acilde kan verebilirimKan vereceğim hala tedirginim inşallah sizde test yapın pozitif çıkar sağlık ocaklarında sadece sabah mı kan verebiliyoruz
Bende kan vereceğim hakkımızda hayırlısıİşe gidiyorum da . Akşam acilde kan verebilirim
Kan sonucu negatif çıktı
Kan verdin mi canım benim negatif çıktıİşe gidiyorum da . Akşam acilde kan verebilirim
Yok yeni geldim eve yorgunum cuma akşamı vermeyi düşünüyorum hayırlısı olsun Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallahKan verdin mi canım benim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?