- 8 Mart 2023
- 1.428
- 144
- 53
- Konu Sahibi bengisublg97
Nasıl negatif testin pozitif amaaaKan sonucu negatif çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl negatif testin pozitif amaaaKan sonucu negatif çıktı![]()
Valla kan testiniz karışmış ya da doğru bakılmamış olabilir canım başka bi yerde özelde falan beta verin benceŞok oldum anlamadım![]()
Özelde verdimValla kan testiniz karışmış ya da doğru bakılmamış olabilir canım başka bi yerde özelde falan beta verin bence
Canım testin days doctor ise üzgünüm ki yalncı pozitif veriyoe ben toplu almıştım 3 pozitif 2 si negatif çıktıÖzelde verdim![]()
ArtimedCanım testin days doctor ise üzgünüm ki yalncı pozitif veriyoe ben toplu almıştım 3 pozitif 2 si negatif çıktı
Ay hayırlı olsun
Artimed yalancı pozitif veriyorArtimed
Hangi testi alıyımArtimed yalancı pozitif veriyor
Selam bende adetime 1 hafta var ama sol kasığımda çekilme ve sağ kasık tarafında da dolgunluk var gibi sürekli açım ve eşimle yumurtlama döneminde takvimim uygulamasında doğurgan dönem yüksek yazdiği gün ilişkiye girdik yorgunum uykusuzum göğsümde sızı oldu bunlar gebelik belirtisi mi 6 aylık evliyimMerhabalar ,
Gebelik belirtileri nasıl bilmiyorum ama Reglim 6 gün gecikti 6 gündür regl olmuyorum bazen adet olacak gibi sancı ağrı gibi bir kaç sefer hissettim sol kasığımda doluluk birşey hissediyorum . Sancı gibi çekilme gibi tuhaf saçlarım aşırı dökülmeye başladı baş ağrısı oluyor arada anlamadım ve hastaydım grip gibi antibiyotik birşeyler de kullandım ama anlamadım hamile miyimdir
Test yaptın mıSelam bende adetime 1 hafta var ama sol kasığımda çekilme ve sağ kasık tarafında da dolgunluk var gibi sürekli açım ve eşimle yumurtlama döneminde takvimim uygulamasında doğurgan dönem yüksek yazdiği gün ilişkiye girdik yorgunum uykusuzum göğsümde sızı oldu bunlar gebelik belirtisi mi 6 aylık evliyim
Adet gecikmesi bekliyorum açıkçası üzülüyorum negatif görünceTest yaptın mı
Al bendemde o kadar bendede bi kaç gün kaldı ama yapıp la yapmamak arasında gidip geliyorumAdet gecikmesi bekliyorum açıkçası üzülüyorum negatif görünce
En iyisi bekleyelimAl bendemde o kadar bendede bi kaç gün kaldı ama yapıp la yapmamak arasında gidip geliyorum
Bugun varmı bekirtilerEn iyisi bekleyelim
Hangi marka ya bu. Kan için kesin diyorlar ama testinde resmen pozitif istersen başka yerde de ver bi kanKızlar benim de testim anında pozitif çıktı 2 dk içinde ama kan testi negatif. 8-9 Kasım'da birkaç damla kahverengi akıntım gelmişti o yüzden şüphelendim ama kan sonucu kesindir değil mi ? Testimi de ekliyorum bakabilir misiniz?
Prodoctor erken gebelik testi. Kutu kutu alıp yıllardır yapıyorum hiç böyle pozitif olduğunu görmedim ilk defa başıma geliyor. 2 dk içinde anında kıpkırmızı oldu. Kan testinden sonra kaset test yaptım onda çıkmadı. Muhtemelen test bozuktur o da bana denk gelmiştir. Doktorum bir hafta sonra tekrar kan alalım dedi ama ihtimal hiç yok değil miHangi marka ya bu. Kan için kesin diyorlar ama testinde resmen pozitif istersen başka yerde de ver bi kan