• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri nasıl

Prodoctor erken gebelik testi. Kutu kutu alıp yıllardır yapıyorum hiç böyle pozitif olduğunu görmedim ilk defa başıma geliyor. 2 dk içinde anında kıpkırmızı oldu. Kan testinden sonra kaset test yaptım onda çıkmadı. Muhtemelen test bozuktur o da bana denk gelmiştir. Doktorum bir hafta sonra tekrar kan alalım dedi ama ihtimal hiç yok değil mi :(
Aşkım umarım vardır kaç çıktı değerin de negatif dediler

Kızlar reglime 3 gün var ovulasyon testimde dün bariz belli bir çizgi vardı bugün yaptım gölge çizgi bile yok neden olabilir

Eklentiler

• IMG_6346.webp
    IMG_6346.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar benim de testim anında pozitif çıktı 2 dk içinde ama kan testi negatif. 8-9 Kasım'da birkaç damla kahverengi akıntım gelmişti o yüzden şüphelendim ama kan sonucu kesindir değil mi ? Testimi de ekliyorum bakabilir misiniz?
Benim kan testim negatif çıktı ve kadın doğum uzmanına gittiğinde 6 haftalık hamile olduğumu söyledi normalde yanlışlık olmaması gerekli ama malesef bende yanlıkşlık oldu istersen bir kaç gün daha bekle ve tekrar test yap

Benim kan testim negatif çıktı ve kadın doğum uzmanına gittiğinde 6 haftalık hamile olduğumu söyledi normalde yanlışlık olmaması gerekli ama malesef bende yanlıkşlık oldu istersen bir kaç gün daha bekle ve tekrar test yap
Betanız kaç çıktı ve gecikmenin kaçıncı günüydü ?

Back
X