• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri nasıl

Prodoctor erken gebelik testi. Kutu kutu alıp yıllardır yapıyorum hiç böyle pozitif olduğunu görmedim ilk defa başıma geliyor. 2 dk içinde anında kıpkırmızı oldu. Kan testinden sonra kaset test yaptım onda çıkmadı. Muhtemelen test bozuktur o da bana denk gelmiştir. Doktorum bir hafta sonra tekrar kan alalım dedi ama ihtimal hiç yok değil mi :(
Aşkım umarım vardır kaç çıktı değerin de negatif dediler

Kızlar reglime 3 gün var ovulasyon testimde dün bariz belli bir çizgi vardı bugün yaptım gölge çizgi bile yok neden olabilir

Eklentiler

• IMG_6346.webp
    IMG_6346.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar benim de testim anında pozitif çıktı 2 dk içinde ama kan testi negatif. 8-9 Kasım'da birkaç damla kahverengi akıntım gelmişti o yüzden şüphelendim ama kan sonucu kesindir değil mi ? Testimi de ekliyorum bakabilir misiniz?
Benim kan testim negatif çıktı ve kadın doğum uzmanına gittiğinde 6 haftalık hamile olduğumu söyledi normalde yanlışlık olmaması gerekli ama malesef bende yanlıkşlık oldu istersen bir kaç gün daha bekle ve tekrar test yap

Benim kan testim negatif çıktı ve kadın doğum uzmanına gittiğinde 6 haftalık hamile olduğumu söyledi normalde yanlışlık olmaması gerekli ama malesef bende yanlıkşlık oldu istersen bir kaç gün daha bekle ve tekrar test yap
Betanız kaç çıktı ve gecikmenin kaçıncı günüydü ?

Prodoctor erken gebelik testi. Kutu kutu alıp yıllardır yapıyorum hiç böyle pozitif olduğunu görmedim ilk defa başıma geliyor. 2 dk içinde anında kıpkırmızı oldu. Kan testinden sonra kaset test yaptım onda çıkmadı. Muhtemelen test bozuktur o da bana denk gelmiştir. Doktorum bir hafta sonra tekrar kan alalım dedi ama ihtimal hiç yok değil mi :(
Ciddi mi ya prodüktör hemde 😳 bende bu sabah yaptım silik çıktı ama bu testte böyle bişi ilk defa duydum şüphelendim şuan yarın sabah birdaha yapiyim bende birdaha mı kan versen bazen yanılabiliyorlar 🥺🥺🥺🥺

Hadi ya. Doktorunun dediği gibi Bekle bakalım dikkatli ol bu süreçte de

Hadi ya. Doktorunun dediği gibi Bekle bakalım dikkatli ol bu süreçte de
Teşekkür ederim hiç umudum yok ama beklicem bakalım ve hiçbir belirtim de yok. Sadece ovulasyon testlerim ard arda pozitif çıkınca kist mi oluştu dedim ama ultrasonla bakıldı kist de yok. Bu ay soğan kürü yapmıştım o alt üst etti sanırım hormonlarımı.

Keşke bende de öyle bir yanlışlık olsa ama sanmıyorum erken gebelik testi baya koyu çıkarken kaset test negatif çıktı. Olsaydı kaset testte de silikte olsa olurdu bence

Teşekkür ederim hiç umudum yok ama beklicem bakalım ve hiçbir belirtim de yok. Sadece ovulasyon testlerim ard arda pozitif çıkınca kist mi oluştu dedim ama ultrasonla bakıldı kist de yok. Bu ay soğan kürü yapmıştım o alt üst etti sanırım hormonlarımı.
Olabilir arkadaşım üzülme herşey olacağına varıyor

Ciddi mi ya prodüktör hemde 😳 bende bu sabah yaptım silik çıktı ama bu testte böyle bişi ilk defa duydum şüphelendim şuan yarın sabah birdaha yapiyim bende birdaha mı kan versen bazen yanılabiliyorlar 🥺🥺🥺🥺
Bende uzun zamandır bu testi kullanıyordum silik çizgi çıkardığı oluyordu yada çok bekleyince silik çıkıyordu ama bu anında 2 dk içinde kıpkırmızı oldu ve ilk defa böyle oldu. Testi temmuzda almıştım kutulu şekilde. 2027 son kullanma tarihi. Ama kesin test bozuk. Çünkü ne kanda nede kaset testte çıkmadı. Sizin kanda çıktıysa vardır.

Evet öyle ama bunca yıl hep bir umut bekleyince artık sabrım kalmadı🙁
Çok haklısın seni çokta iyi anlıyorum inan bana ama Rabbimin bizi ne kadar sevdiğini düşündüğümde içim rahatlıyor. Sevdiği için bizi bununla sınıyor şükürler olsun 🥹 aylardır kimyasal yaşıyorum her ay istisnasız pozitif görüyorum ama sonu hep hüsran. Bak bugün bile siliiiik bi çizgi çıktı. İsyan etmeyelim o bize enn güzelini nasip edecek ♥️

Çok haklısın seni çokta iyi anlıyorum inan bana ama Rabbimin bizi ne kadar sevdiğini düşündüğümde içim rahatlıyor. Sevdiği için bizi bununla sınıyor şükürler olsun 🥹 aylardır kimyasal yaşıyorum her ay istisnasız pozitif görüyorum ama sonu hep hüsran. Bak bugün bile siliiiik bi çizgi çıktı. İsyan etmeyelim o bize enn güzelini nasip edecek ♥️
Canım çok haklısın asla isyan etmiyorum Rabb'im'in nasip ettiğine de etmediğine de bin şükür . Ben en çok eşim için üzülüyorum dün testte pozitifi görünce sürpriz yaptım ve onu ilk defa böyle gördüm çocuk gibi yerinde duramıyordu namazını kıldıktan sonra her zamanki gibi dua ederken bu sefer yüzü gülerken dua ediyordu karnımı öpüp durdu sevinçten konuşamıyordu sadece gülüyordu ne diyeceğimi bilemiyorum diyordu. Dönüp duruyordu odanın içinde. Sonra lekelenmem var diye hastaneye gittik kan verdim ve sonucu görünce evimiz yas evine döndü bir anda. Konuşamadık hiç. Sadece sarılıp uyumaya çalıştık. Yaşamayan bilemez çok zor. Rabb'im kimseye de yaşatmasın. İnşAllah sende bende ve anne olmak isteyen tüm kadınlarımız sağlıkla kolaylıkla evladına evlatlarına kavuşur birbirimize hep dua edelim canım 🤲☝️

Back
X