Gebelik belirtileri olabilirmi?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Merhaba bi konuda szden yardım isticem.martın 3 de regl oldum ve 7'de regl bitti.bittikten b süre sonra yaklaşık 2 haftadır süren sanki adet olucakmışım gibi bel ağrısı sancıda oluyo belimde.... aynı zamanda hafif bulantılar oluyo sanki miğdemde ve adet olacağıma yakın göğüslerimde oluşan ağrı ve hassasiyet var.hiç daha önce böle bişi yaşamamıştım.ilk defa oluyo sizce hamilelik belirtilerimi bynlar çünkü idrar testi yaptım geçen hafta perşembe negatif çıktı.şimdiden tşk ederim :)

Son düzenleme:
bende aynı durumu yaşıyorum... hafta sonu bekliyorum adetimi bakalım bende dün test yaptım negatif çıktı zaten erkenmiş henüz test için

bende geçen hafta perşembe yaptım negatif çıktı ama 2 haftadır adet olucakmışım gibi gibi bel ağrım ve göğüslerimde sızı ağrı hassasiyet var anlamadım.doktoruma sordum henüz erkenmiş dedi belli olmaz hemen dedi.adetin geciktikten 2 sonra test yap dedi.

hamilelik belirtileri adet belirtileriyle hemen hemen aynı. test yapmak için bir dahaki adet dönemini bekle bence. günün geçerse test yaparsın. çünkü test için erken henüz. hamileysen bile henüz görünmez.

inşallah hamilesindir canım ancak gününü beklemen senin için daha hayırlı olucaktır

Adetiniz zaten yakın. Ama bu şikayetleri daha önce hiç yaşamadıysanız, o zaman doktorunuza görünmeniz gerekmektedir...

adetlerim biraz düzensiz d.kontrol hapı kullandım bıraktım şubatta olmadım mesela.dotorumla görüştüm telefonda şuan belli olmazmış erkenmiş günüm geçtikten 2 gün sonra test yap dedi.hi. yaşamadım böle şeyler genlde adetten 1 hafta önce başlar ağrılarım

Beklenen adetinizi görmezseniz gebelik testi yaptırabilirsiniz. Yumurtlamadan sonraki 2 hafta içinde gebelik o kadar küçüktür ki hissedilmez... Gebelik bulantıları ise son adetten 6 hafta sonra başlamaktadır.

arkadaşlar merhaba size sormak istediğim bişeyler var.eşimle yaklaşık tam 1 hafta önce planlı olmayan korunmasız 1 ilişki yasadım ve hemen kalkıp yıkadım vajinamı şimdi reglime1 hafta var ve bende 2 gündür kasık ağrım var bide göüslerim cok acıyor regl öncesi bende bu kdr bariz sıkıntılar olmazdı yani asıl öğrenemk istediğim hemen kalkmama rağmen hamile kalabilirmiyim? buarada bu benim basımdan 2 gebelik gecti ilkim düşükle sonuclandı bu olursa 3.cü olucak ve ben hala merak ediyorum diğerlir planlı olarak kalmıstım bu böyle olunca sormak istedim olabilrmiyim?

Gebe kalmış olabilirsiniz. Planlanmayan gebeliklerden korunmanın yolları doğum kontrol hapı, prezervatif, spiral, ertesi gün hapı, diyafram, spermisid olarak sıralanabilir. İlişki sonrası yıkama, geri çekme modern korunma yöntemleri değildir. Yıkama işlemi vajen sağlığınızı bozabilir...

çok tesekkür ederim cevabınız için korunma yönetmeleri biliyorum korunuyrodumda zaten fakat o gün korunmadım demek istediğin bu kdr cabuk kalnırmıydı ama sizde cevapladınız zaten cok sağolun tekrardan

bide bişey daha sormak istiyorum gebelik son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanıyor bildiğim kadarıyla fakat benim en son ki reglimde 2 gün boyunca leke tarzı geldi 3.cü gün tam anlamıyla regl oldum dolayısıyla 3.cü günümü hesaplamalıyım yoksa leke olarak gelen ilk günümü

AY SORULAR CEVAPLANIYOR BURDA NEKADAR güsel bende bir soru sorucam

biz bu ay normal yolla tedaviye başladık çatlatma iğnesi vuruldum. ayın 4ünde adet olmam gerekiyor fakat bikaçgündür belimde ve kasıklarımda bir ağrı var bel ağrım ilkkez oluyor ama kasık ağrımda adet olcam gibi değilde böle batmalar oluyor kasıklarıma bu sabahta durduk yere sanırsam tansiyonummu düştü ne başım döndü oturdum yerde. başka hiçbirtürlü belirtim yok acaba hamilemiyim sorusu geliyor aklıma pek umutlu değilim ama bu şikayetler beni yanıltıyor. test yapsam çıkarmı acaba yapmakta istemiyorum çok kafam karışıkkk...

İlk günden hesaplamak daha doğru olacaktır

Ayın 4 ünü bekleyiniz

merhabalar...aralık ayında aşılama oldum...ama tutmadı.sonra eşimde tek taraflı varikosel olduğunu öğrendik..doktor çok ciddi olmadığını söyledi ama yapılan testte sperm sayısı çok düşmüştü ve 7 milyon civarındaydı...bu ara tedaviye ara verdik..en son şubatın 28 inde adet görmüştüm..ve adet olmam gerekirken bugünle birlikte 4 gün geçti üzerinden..benim de süt hormonum yüksek olduğu için hiç ihtimal vermiyorum ama sadece göğüslerim oldukça şişti ve çok acıyor dokunamıyorum bile..adet olacakmışım gibi sancım oluyor arada ama hiç lekelenmem falan yok..evde gebelik testim var ama yapmaya korkuyorum yine negatf görücem diye..eşimdede bendede sorun olmasına rağmen hamile kalmış olabilirmiyim acaba?

Akrep83 size kocaman bir BRAVO. Test yapmaya korkuyorsunuz ama sanal medet umabiliyorsunuz. Testi yap, inşallah gebesinizdir...

dr bey ben en son adetimi 10 martta gordum.son üç haftadır sağ kasığımda agrı var.dunden berı de belım agrıyo aksamları.karnım ve belım normalde adet olacağım ilk iki gün ağrırdı aynı o şekilde bır ağrım var.kokusuz akıntım dewam ediyor.göğüslerim iki haftadır ağrıyor.yine adet olmama yakın olan bir belirti bu.gebelik olabilrmi.test yaptırsam çıkarmı.

merhaba dr bey sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben 24 martta catlama ıgnesı yaptırdım 25 martta ılıskı olacagı gece cok kasık agrısı cektım o gunden berı pek fazla bı agrım yok 10 subart adet gunum bu sabah esımın acelecılıgınden gebelık testı yaptık ıkıncı cızgı bıraz sılıktı ama gozle gorunur derecede belırgındı ve hemen bellı oldu sızce daha adetıme bır hafta var ıgnenın etkısıyle boyle bırsey olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…