Gebelik belirtileri olabilirmi?

dr bey ben en son adetimi 10 martta gordum.son üç haftadır sağ kasığımda agrı var.dunden berı de belım agrıyo aksamları.karnım ve belım normalde adet olacağım ilk iki gün ağrırdı aynı o şekilde bır ağrım var.kokusuz akıntım dewam ediyor.göğüslerim iki haftadır ağrıyor.yine adet olmama yakın olan bir belirti bu.gebelik olabilrmi.test yaptırsam çıkarmı.

Hazinem gebelik ilk başlarda o kadar küçüktür ki hiçbir bulgu vermez. İlk bulguları ise adetini iki hafta geçtikten sonra şiddetle hissedebilirsin. Tetst için Adetin geçmesini beklemelisin...

merhaba dr bey sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben 24 martta catlama ıgnesı yaptırdım 25 martta ılıskı olacagı gece cok kasık agrısı cektım o gunden berı pek fazla bı agrım yok 10 subart adet gunum bu sabah esımın acelecılıgınden gebelık testı yaptık ıkıncı cızgı bıraz sılıktı ama gozle gorunur derecede belırgındı ve hemen bellı oldu sızce daha adetıme bır hafta var ıgnenın etkısıyle boyle bırsey olabılır mı

Evet çatlatma iğnesine bağlıdır. Gebelik oluştuysa 2 Nisanda rahme inmiştir. 9 Nisanda da gebelik testi yaptırabilirsiniz...

iyi günler doktor bey,5 yıllık evliyim ve son 14 aydır korunmuyoruz fakat hamile kalamadım.5 ay önce eşim sperm testi yaptırdı ml de 29 milyon toplamdada 116 milyon.bu arada eşim 7 yıl önce testis tümörü nedeniyle bir testisi alınmıştı,buda engelmidir.artık çok stres yapmaya başladık

iyi günler doktor bey,5 yıllık evliyim ve son 14 aydır korunmuyoruz fakat hamile kalamadım.5 ay önce eşim sperm testi yaptırdı ml de 29 milyon toplamdada 116 milyon.bu arada eşim 7 yıl önce testis tümörü nedeniyle bir testisi alınmıştı,buda engelmidir.artık çok stres yapmaya başladık

sperm sayısı 10 milyonun üzerinde. hareketli ve morfolojik olarak da normalse problem oluşturmaz.

doktor bey sperm testinin sonuçlarını yazsam değerlendirirmisiniz lütfen
ABSTıNANS SÜRESı:4 GÜN
HACıM:4 ML
PH:
LıKEFAKSıYON:30 DAKıKA
VıZKOZıTE:NORMAL
SAYI:29.000.000 ML
HAREKETLıLıK:%71
hızlı ileri hareket:%24
yavaş ilri hareket:%37
yerinde hareketli:%10
hareketsiz:%29
NORMAL ORANI:%14
AGLÜTıNASYON:NEGATıF
YUVARLAK HÜCRE:YOK
YIKAMA SONRASI:HACıM:1 ML
SAYI:21.000.000 ML
HAREKETLıLıK:%89

doktor bey sperm testinin sonuçlarını yazsam değerlendirirmisiniz lütfen
ABSTİNANS SÜRESİ:4 GÜN
HACİM:4 ML
PH:
LİKEFAKSİYON:30 DAKİKA
VİZKOZİTE:NORMAL
SAYI:29.000.000 ML
HAREKETLİLİK:%71
hızlı ileri hareket:%24
yavaş ilri hareket:%37
yerinde hareketli:%10
hareketsiz:%29
NORMAL ORANI:%14
AGLÜTİNASYON:NEGATİF
YUVARLAK HÜCRE:YOK
YIKAMA SONRASI:HACİM:1 ML
SAYI:21.000.000 ML
HAREKETLİLİK:%89

Parametreler kötü değil. Gebe kalabilmeniz dileği ile

iyi günler bnm adetim 31 günde bir oluyor bu ay yumrtlama testi kullandım ve 17. günde koyu cizgiyi gördüm bügn 22 gün tekrar yaptım ve haal koyu cizgi var sebebi ne olabliri tekrar yumurtlamıs olamm demi bide 3 gündür progestan kullanıyorum bu etkilermi bide forumlardan birinde yumrtlamadan sonra hla koyu cizgi varsa hamilelik ihtimali olabilr diyor aslı varmı bunun

iyi gunler benim de soarum olacakti.ben 8 martta regl oldum ve 13 martta reglim bitti.ve bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim yaklasik bir haftadir rahmimin biraz ustu alt karnim arada kasiliyor ve igne batmasi gibi aciyor karnim da oyle ve siskinlikte var.normalde hersabah kaltigimda karnim dumduz olurdu simdi ise sabahlari karnimda hafif siskinlik var ve akintimda oluyor.bugunlerde gelmesi gerekn adetim daha gecikmedi ama hamile olabilirmiyim belirtileri yasiyormuyum bilemiyorum ve belim de agriyor.bu hisleri tasimam normal mi dr cengiz bey.benim arkadasim da ayni belirtileri yasamam ilk 4 ve bes haftalar icersinde su anda o da hamile.biliyorum test yapmk icin beklemem lazim ama iste umut cevaplarsaniz sevinirim

iyi gunler benim de soarum olacakti.ben 8 martta regl oldum ve 13 martta reglim bitti.ve bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim yaklasik bir haftadir rahmimin biraz ustu alt karnim arada kasiliyor ve igne batmasi gibi aciyor karnim da oyle ve siskinlikte var.normalde hersabah kaltigimda karnim dumduz olurdu simdi ise sabahlari karnimda hafif siskinlik var ve akintimda oluyor.bugunlerde gelmesi gerekn adetim daha gecikmedi ama hamile olabilirmiyim belirtileri yasiyormuyum bilemiyorum ve belim de agriyor.bu hisleri tasimam normal mi dr cengiz bey.benim arkadasim da ayni belirtileri yasamam ilk 4 ve bes haftalar icersinde su anda o da hamile.biliyorum test yapmk icin beklemem lazim ama iste umut cevaplarsaniz sevinirim

Akıntı dışındaki şikayetleri ben de bazen yaşıyorum. Şaka bir yana gebelik istenen ve özlenen birşey olduğu için herşey hayra yorulmaktadır. Ama bu fizyolojiyi değiştirmez. GAdetiniz gecitktiyse gebeliktesti ile tanı koyabilirsiniz. Güzel haberlerinizi bekliyorum...

iyi gunler ben 17nisan da cumartesi gun kan testi yaptirdim hcg degerim 1323 en son adetimin ilk gunu 8 mart ve bitisi 13 martti.ben yaklasik kac haftalik hamile olabilirim 4 yada 5? birde bu degerim normal mi sizce iyi gunler dr CENGIZ bora

cok endiseleniyorum bundan once kurtaj olmak durumunda kaldim kalp atislarini duyamadik/ve ben dr dan randevu almak icin acele etmek istemiyorum cekiniyorum bir sey diyecek diye/keseyi gorduk 10 gun sonra embriyo icin gel sonra tekrar kalp atisi icin gel.ve ben cok tedirginim iki hafta sonra dr gitsem olurmu?

iyi gunler ben 17nisan da cumartesi gun kan testi yaptirdim hcg degerim 1323 en son adetimin ilk gunu 8 mart ve bitisi 13 martti.ben yaklasik kac haftalik hamile olabilirim 4 yada 5? birde bu degerim normal mi sizce iyi gunler dr CENGIZ bora

Son adetinizin ilk gunu 8 mart olduğuna göre Bugün itibari ile 6hafta1günlük gebesiniz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

cok endiseleniyorum bundan once kurtaj olmak durumunda kaldim kalp atislarini duyamadik/ve ben dr dan randevu almak icin acele etmek istemiyorum cekiniyorum bir sey diyecek diye/keseyi gorduk 10 gun sonra embriyo icin gel sonra tekrar kalp atisi icin gel.ve ben cok tedirginim iki hafta sonra dr gitsem olurmu?

Tabii ki olur. Herşeyin gönlünüzce olması dileği ile...

merhabalar yazışmalarınızı okudum ve bende bir soru sormak istiyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik beliritlerin şimdiden başlamasının mümkün olmadığını biliyorum fakat sormadanda edemeyeceğim aşırı uyku ve halsizlik baş ağrısı akıntı ve birden bire aşırı şişkinlik 1 hafta içinde böyle değişiklikler söz konusu ve bu sabah kalktığımda burnum kanadı cild bozukluğu kabızlık hamile olma olasılığım nedir ? adet olmama 10 gün var en erken ne zaman hangi testi yapmamı tavsiye edersiniz .iyi çalışmalar diliyorum .

Ben hamıle degılım. Sadece bır korkum var ve onu paylasmak ıstıyorum.
Bır cok kısıden d.k. haplarının kısırlıga neden olabılecegını duydum. ınternette arastırdım, aksını yazıyor. Fakat ıcım ıcımı yıyor. Ne zaman o hapı yutacak olsam, korku duyuyorum. Esıme bahsettım bu korkumdan. 'oyle olsa o kadar ınsan kullanmaz' dıyor.

Tabıı ona kolay bu dusunce. Eger bır sorun olursa ondan cok ben kahrolacagım.

Bu ılactan daha once kullanıp, bıraktıktan sonra hamıle kalan var mı aranızda. Ben 14 aydır aralıksız kullanıyorum, 30 yasındayım. Benım ıcın yorumlarınız ne yonde olur?

Ben hamıle degılım. Sadece bır korkum var ve onu paylasmak ıstıyorum.
Bır cok kısıden d.k. haplarının kısırlıga neden olabılecegını duydum. ınternette arastırdım, aksını yazıyor. Fakat ıcım ıcımı yıyor. Ne zaman o hapı yutacak olsam, korku duyuyorum. Esıme bahsettım bu korkumdan. 'oyle olsa o kadar ınsan kullanmaz' dıyor.

Tabıı ona kolay bu dusunce. Eger bır sorun olursa ondan cok ben kahrolacagım.

Bu ılactan daha once kullanıp, bıraktıktan sonra hamıle kalan var mı aranızda. Ben 14 aydır aralıksız kullanıyorum, 30 yasındayım. Benım ıcın yorumlarınız ne yonde olur?

cnm bıldıgım kadarıyla arada sırada ara vermen gerekıyo ıalca yumurtalıkları tembellestırıyo bıraktıında hemen hamıle kalma ıhtımalın cok dusuk ben 6 ay aralıksız kullandım 1 ay ara verdım 3 ay daha kullandım sonra bıraktım yaklasık 2 bucuk 3 sene sonra hamıle kaldım artık bı sorun var dıye dusunmeye baslamıstım ama sadece hapın yaptıgı tembellıkmıs herkeste aynı etkıyı yapar mı bılmem ama bende oyle oldu daha sonrada arastırdıgımdada en fazla 2 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekıyomus o arada kondomla korunmak gerekırmıs ...

cnm bıldıgım kadarıyla arada sırada ara vermen gerekıyo ıalca yumurtalıkları tembellestırıyo bıraktıında hemen hamıle kalma ıhtımalın cok dusuk ben 6 ay aralıksız kullandım 1 ay ara verdım 3 ay daha kullandım sonra bıraktım yaklasık 2 bucuk 3 sene sonra hamıle kaldım artık bı sorun var dıye dusunmeye baslamıstım ama sadece hapın yaptıgı tembellıkmıs herkeste aynı etkıyı yapar mı bılmem ama bende oyle oldu daha sonrada arastırdıgımdada en fazla 2 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekıyomus o arada kondomla korunmak gerekırmıs ...

Yorumun ıcın tesekkur ederım. Sımdı korkum bıraz daha arttı. Keske cok oncelerı bılseydım bunu. Basladıgımız tabletı bıtırmek zorunda oldugumuz ıcın bu ayı da bıtırmelıyım. Sonrasında bır ay sure verırım kendıme. Umarım bır sorunla karsılasmam.

Cok tesekkur ederım ılgın ıcın.

iyi günler benimde sorum olucak dr bey benimde adetime 10 gün var benimde aynı belim kasıklarım ağrıyo alt karnımda birşeyler oluyor hissediyorum göğüslerimdede belirgin mavi damarlar çıkmaya başladı sizce ahmilemiyim

merhabalar yazışmalarınızı okudum ve bende bir soru sormak istiyorum yaklaşık 10 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik beliritlerin şimdiden başlamasının mümkün olmadığını biliyorum fakat sormadanda edemeyeceğim aşırı uyku ve halsizlik baş ağrısı akıntı ve birden bire aşırı şişkinlik 1 hafta içinde böyle değişiklikler söz konusu ve bu sabah kalktığımda burnum kanadı cild bozukluğu kabızlık hamile olma olasılığım nedir ? adet olmama 10 gün var en erken ne zaman hangi testi yapmamı tavsiye edersiniz .iyi çalışmalar diliyorum .

hamileliğin ilk bulgusu ADET GECİKMESİ dir. Bahsettiğiniz şikayetler gebeliğin 6. haftasında başlamaktadır :)) Adetiniz gecikirse idarda gebelik testi yaptırabilirsiniz...

Back
X