Sağlık ocağına giderim olmazsam yine sende istersen şu erken gebelik testlerinden alıp yap istersen negatif çıksada şimdiden umutsuzluğa kapilmamalisin daha çok var gününe çünkü belki pozitif çıkar
Merhaba kızlar son durumlarınız nedir? Bende de sıam aynı belirtiler yok 9 gün var adeteKızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Normalde başlarmıydı regl belirtililerin 9 gün öncesindenMerhaba kızlar son durumlarınız nedir? Bende de sıam aynı belirtiler yok 9 gün var adete
Benim başlardı çok çok hafif kasık bel ağrısı olur geçer 1 hafta sonra da regl olurdum. Ama şuan ne gebeliğe ne de adete sinyal olacak bir belirtim yokNormalde başlarmıydı regl belirtililerin 9 gün öncesinden
Başlar ama ilk hamilelikte insan anlamıyor. Ben ikinci ve üçüncü hamileliğimde ilişkiden bir hafta sonra hamile olduğumu anlamıştım. İlişkiden 12 gün sonra da testte çıkmıştı zaten. Regle üç gün kala meme hassasiyeti olur bende ama hamileyken regle neredeyse 10-12 gün kala başlamıştı. Bir de gaz yapıyor bende bebeklerKızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Ben adet oldumMerhaba kızlar son durumlarınız nedir? Bende de sıam aynı belirtiler yok 9 gün var adete
Hayırlısı olsun. İnşallah tez zamanda dileklerin gerçekleşirBen adet oldum
Çıkar yap hadiiKızlar merhaba. Bugun adet olmam gerekiyordu daha giden gelen yok. Yarın sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı acaba
Sabah ilk idrarla yapacağım canım inşallah güzel haberlerle gelirimÇıkar yap hadii
Benimde 10 temmuzda değerim 62 dünde 185 çıktı iyi mı sizce kızlarSabah ilk idrarla yapacağım canım inşallah güzel haberlerle gelirim
Bence iyi canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBenimde 10 temmuzda değerim 62 dünde 185 çıktı iyi mı sizce kızlar
Regl oldum heveslenmiştim o kadar ama 2 haftadır zeytinyağı incir kürüne başladım inşallah bu ay hayırlı haber alırımAaa regl oldun mu peki
Canım sende pco var mjRegl oldum heveslenmiştim o kadar ama 2 haftadır zeytinyağı incir kürüne başladım inşallah bu ay hayırlı haber alırım
Sen test yaptın mı hamile misinCanım sende pco var mj
Merhaba benimde adete on gün varken iştah artışı bel kasık ağrısı karnimda pıt pıt damar atmaları olmuştu şu an 5.haftama girdim inşallah isteyen herkese versin rabbim
Yaptın mı sen test bu ay canım
Bende öyle düşünüyordum ama iki kere test yaptım yanlışmi diye ikiside negatif çıktı
Bendede belırtıler vardı sık ıdrara cıkma mıde bulantısı kasık batma sırt agrısı metalık tat agızda ama olmadı yokmus
Hanimlar kusura bakmayin bisy soracaktimKişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Kimisi hiç fark etmiyor kimisi çok çok erken hissediyor. En çok duyduğum belirtiler göğüs hassasiyet ve kaşıkta batma.Sizde bunlar var mı ?
Canım belki yumurtlama kanamasıdır bazı kişilerde olurmuş.Yumurtlama günlerimiz aynı bende dün kasık ağrısı yaşadım. Dünden beri göğüs hassasiyetim var. Gebelik için çok erken test yapmışsın 7 gün flan bekleyip tekrar test yapHanimlar kusura bakmayin bisy soracaktim
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif
Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi
Canım ben de de bişey atıyormuş gibi oluyordu bu durumu büyüklerime danıştım vay rahim yeni yeni çocuk istiyor dediler vay uşaklık titriyor dediler doktora sordum gaz dedi bana direkt olarak bi iki gün yemene dikkat rahat lavaboya git geçer dedi, bu arada insülin direncini kırmak için kullandığım ilaç sürekli tuvalete çıkardığı için beni o pıt pıt atma hissim de gittiHanimlar kusura bakmayin bisy soracaktim
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif
Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi
Bugunde yapayim diyodum duramiyorum heyecandanCanım belki yumurtlama kanamasıdır bazı kişilerde olurmuş.Yumurtlama günlerimiz aynı bende dün kasık ağrısı yaşadım. Dünden beri göğüs hassasiyetim var. Gebelik için çok erken test yapmışsın 7 gün flan bekleyip tekrar test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?