Gebelik belirtileri yardımmm 🥺🥺

Kızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Merhaba kızlar son durumlarınız nedir? Bende de sıam aynı belirtiler yok 9 gün var adete

Kızlar merhaba adetime 9 gün var sizce bu kadar zaman da gebelik belirtileri başlar mı ?
Başlar ama ilk hamilelikte insan anlamıyor. Ben ikinci ve üçüncü hamileliğimde ilişkiden bir hafta sonra hamile olduğumu anlamıştım. İlişkiden 12 gün sonra da testte çıkmıştı zaten. Regle üç gün kala meme hassasiyeti olur bende ama hamileyken regle neredeyse 10-12 gün kala başlamıştı. Bir de gaz yapıyor bende bebekler

Kızlar merhaba. Bugun adet olmam gerekiyordu daha giden gelen yok. Yarın sabah ilk idrarla test yapsam çıkar mı acaba

Arkadaşlar selam ben en son 25 haziranda adet oldum, 4 temmuzda doktora kontrole gittiğimde yumurtlama yok şuan için dedi ama o gün ovülasyon testinde pik oldu değerlendirdik biz o günleri sonra 8 temmuzda kanamam oldu doktora mesaj yazıp sordum adettir dedi. normalde adetim 1 hafta sürer bu sefer 3 gün sürdü. ama kanama da oldu bu 3 gün içinde sadece leke gibi falan değildi. Şimdi kafam çok karışık erken başlaması erken kesilmesi falan. Hep regl düzensizliği yaşarım pcoya yakın bir tabloymuşum doktor öyle demişti, normalde regl sürelerim 30 günü aşar bu sefer 2 hafta olmadan kanamam başladı kafam çok karışık. Pcolu olup böyle kanama yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ya da çevrenizde bildiğiniz??

Merhaba benimde adete on gün varken iştah artışı bel kasık ağrısı karnimda pıt pıt damar atmaları olmuştu şu an 5.haftama girdim inşallah isteyen herkese versin rabbim
Yaptın mı sen test bu ay canım
Bende öyle düşünüyordum ama iki kere test yaptım yanlışmi diye ikiside negatif çıktı
Bendede belırtıler vardı sık ıdrara cıkma mıde bulantısı kasık batma sırt agrısı metalık tat agızda ama olmadı yokmus
Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Kimisi hiç fark etmiyor kimisi çok çok erken hissediyor. En çok duyduğum belirtiler göğüs hassasiyet ve kaşıkta batma.Sizde bunlar var mı ?
Hanimlar kusura bakmayin bisy soracaktim
Sat 29 haziran Bat 29 temmuz
Ovulasyon testi yapmadim ama Pepapp uygulamasini baz alırsak;
10-16 temmuz arasi yumurtlama dönemim gözüküyor.
Bense 16 temmuz ikindi vakti lekelenme yaşamışım kilodumda leke gorunce ped taktim ama pede daha az akmış.
17 temmuzun gecesi lekelenmem olmus hafif bi sekilde o günee ilişkimiz oldu.
18 temmuzda leke yoktu
19 temmuzda hastaneye gittim hormon sonuclarim iyi çıkmış doktor vajinal ultrasonla bakti bisey yok dedi.
20 temmuzda yine cok hafif lekelenme oldu ve iliskimiz oldu,
suan ise kahverengi siyaha yakin bi lekelenme oldu cok afedersiniz damla gibi sivi bisey degil sümük gibi nasil anlatsam hafif koyu bi akinti bunlara ek olarak iki kasigimda da agri vardi bacaklarima vuran ve gaz sorunu kabizlik vardi göğus hassasiyetim vardi sanki göbek altim rahim üstüm pıt pıt atiyodu rahmime sanci giriyodu arada test yapmistim 2 3 once negatifti 19 unda da kan testi istemis doktor oda negatif

Neden böyle oluyor acaba, bu arada en son care adetimin baslayinca hsg randevusu alacağım. Yine test yapicam ama korkuyorum da basina boyle bisey gelen var mi

Canım belki yumurtlama kanamasıdır bazı kişilerde olurmuş.Yumurtlama günlerimiz aynı bende dün kasık ağrısı yaşadım. Dünden beri göğüs hassasiyetim var. Gebelik için çok erken test yapmışsın 7 gün flan bekleyip tekrar test yap

Canım ben de de bişey atıyormuş gibi oluyordu bu durumu büyüklerime danıştım vay rahim yeni yeni çocuk istiyor dediler vay uşaklık titriyor dediler doktora sordum gaz dedi bana direkt olarak bi iki gün yemene dikkat rahat lavaboya git geçer dedi, bu arada insülin direncini kırmak için kullandığım ilaç sürekli tuvalete çıkardığı için beni o pıt pıt atma hissim de gittimuhtemelen şeninde o konu öyle ama diğerlerine hiç yorum yapamıyorum,ben de de göğüs hassasiyeti var bu ara dokunamıyorum bile acıyor ,sürekli uyuyorum,halsizim ve 5 gün gecikmem var harın sabah kandan gebelik testi yapacağım çok heyecanlıyım

Bugunde yapayim diyodum duramiyorum heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…