Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herkesin farklı farklı oluyor ama bu kadar enerjim çekilmiş hissetmezdim göğüsüm hafif hassaslaştı hafif hafif sağ sol kasık batman oluyor ama bilmiyorum umutlandırmak istemiyorum kendimibende bunların hiçbiri olmadı valla. kişiden kişiye göre değişir ama bu kadar erken dönemde bu belirtiler olmaz. benim en erken belirtim reglden 7 gün önce başlayan kasık batmaları ve regl sancımdı. ki benimki erken döllenme olduğu için belirtiler o kadar erken oldu.
bence sabredin biraz daha. erken dönemde negatif görüp kendinizi üzmeyin. gebelik belirtisi olduğunda zaten bir farklılık olduğunu hissediyorsunuz.Evet herkesin farklı farklı oluyor ama bu kadar enerjim çekilmiş hissetmezdim göğüsüm hafif hassaslaştı hafif hafif sağ sol kasık batman oluyor ama bilmiyorum umutlandırmak istemiyorum kendimi
Yok yok test yapmak aklımda dahi yok negatif görmek istemiyorum bu çok üzüyor zaten. İnşallah umarım olur ve hissedebilirim teşekkür ederimbence sabredin biraz daha. erken dönemde negatif görüp kendinizi üzmeyin. gebelik belirtisi olduğunda zaten bir farklılık olduğunu hissediyorsunuz.
Canım bnm de 10 gün kaldı çok halsizlik uyku hali bel ağrısı var ben de var mı diye düşünüyorumKızlar reglime 9 gün var. Ayağa kalktığımda gözlerim kararıyor başım dönüyor bide yorgunluk halsizlik var. Hamilelik belirtileri mi?
Direkt hamilelik belirtisi diyemeyiz fakat döllenme olduğu gün baş dönmesi yaşayan çok insan var tabi bu da bi ihtimalKızlar reglime 9 gün var. Ayağa kalktığımda gözlerim kararıyor başım dönüyor bide yorgunluk halsizlik var. Hamilelik belirtileri mi?
Of varmı yokmu diye düşünmek beklemek çok zorCanım bnm de 10 gün kaldı çok halsizlik uyku hali bel ağrısı var ben de var mı diye düşünüyorum
İnşallah öyledirDirekt hamilelik belirtisi diyemeyiz fakat döllenme olduğu gün baş dönmesi yaşayan çok insan var tabi bu da bi ihtimal
Of varmı yokmu diye düşünmek beklemek çok zor
Son durum nedirCanım bnm de 10 gün kaldı çok halsizlik uyku hali bel ağrısı var ben de var mı diye düşünüyorum
Son durum nedir
Merhaba kızlar. Ben yumurtlamadan sonraki birkaç günden itibaren sağ kasığımda şiddetli kasılmalar hissermeye başladım. Günden güne bu kasılmaların şiddeti azalsada aynı yerde devam etti hatta sağ bacağıma kadar uzandı. Son birkaç gündür ise kayboldu yerıni hafif adet sancılarına bıraktı dıyebılırım. Adet döngüme dort gün kaldı. He bir de yumurtlamadan sonraki kasılmaların başladığı günlerde birden daha önce hiç olmadığı kadar ödem oldu vucudumda özellikle ayaklarımda gözle görülür şekilde baya şaşırdım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?
Maalesef regl oldumHenüz olmadim ama evde test negatif