Yumurtluyorsun gibi geldi bana belirti için çok erkenGünaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.
Yumurtlama dönemim bitti 5 gün kadar felan ağrım oldu kasıklarda fena halde ama zaten adet bitimin den bu yana gün aşırı ilişkim oluyorYumurtluyorsun gibi geldi bana belirti için çok erken
Bence de boş bırakma belki iki defa yumurtluyoraun benim de yumurtlama dönemim ağır geçer ve tam 14 gün sonra adet olurum inşallah hamilesindir ben de beklemedeyimYumurtlama dönemim bitti 5 gün kadar felan ağrım oldu kasıklarda fena halde ama zaten adet bitimin den bu yana gün aşırı ilişkim oluyor
Bugün de oldu ilişkim ve bugün 22. Günüm yani adet olana kadar durmak YOk yola devam :) senin adet günün ne zaman inşallah hamişizdir güzel haberler alırız :)Bence de boş bırakma belki iki defa yumurtluyoraun benim de yumurtlama dönemim ağır geçer ve tam 14 gün sonra adet olurum inşallah hamilesindir ben de beklemedeyim
Yerleşme kanaması olabilir Can'ım o kahverengi leke ama mutlaka hemen doktora git en azından müdahale ederler Progestan iğnesi felan var düşük riskin varsa hemen onu vurmaları Laz'ım ihmal etme bence inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurKizlar size bsey danisicam ya. Adete 4 gun kala test yaptm silik cikmsti. Normlde yarn adet gunum ama bugn sabah kahverngi bi leke geldi ve su saat oldu baska bsey yok sadce silersem pecetye gelyo. Sabahta test yapmstm zatn ilk idrarla yine silik cikmsti bnde sanrm hamileym dedm ama su an anlamdm hic bsey
Iiinsallah oyledr yaaa. Bi daha idrar testi yapsammi sizce yaYerleşme kanaması olabilir Can'ım o kahverengi leke ama mutlaka hemen doktora git en azından müdahale ederler Progestan iğnesi felan var düşük riskin varsa hemen onu vurmaları Laz'ım ihmal etme bence inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur
İstersen yap en azından için rahat eder ama acile bile gitsen kan testi yaparlar hemen 1 saate çıkar sonuçIiinsallah oyledr yaaa. Bi daha idrar testi yapsammi sizce ya
ilk ıdrarla yapn faln dıyolr ya . yarn sabahmı yapsamİstersen yap en azından için rahat eder ama acile bile gitsen kan testi yaparlar hemen 1 saate çıkar sonuç
Bugün bakalım inşallah bebek vardır hala gelen giden yokBugün de oldu ilişkim ve bugün 22. Günüm yani adet olana kadar durmak YOk yola devam :) senin adet günün ne zaman inşallah hamişizdir güzel haberler alırız :)
Benim de öyle peçetwye minik leke geldi ama adet olmadım ve şiddetli olmayan bulantım varKizlar size bsey danisicam ya. Adete 4 gun kala test yaptm silik cikmsti. Normlde yarn adet gunum ama bugn sabah kahverngi bi leke geldi ve su saat oldu baska bsey yok sadce silersem pecetye gelyo. Sabahta test yapmstm zatn ilk idrarla yine silik cikmsti bnde sanrm hamileym dedm ama su an anlamdm hic bsey
Test yapsana Can'ım bi evde varsaBugün bakalım inşallah bebek vardır hala gelen giden yok
Evde kalmadı erkenden yapıp bitirdim pazartesi kan vericem kesin sonuç hem biraz daha beklemiş olurum inşallah ikimizinde yüzü GülerTest yapsana Can'ım bi evde varsa
Amin amin güzel rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah kucaklarımızı bebişle doldursunEvde kalmadı erkenden yapıp bitirdim pazartesi kan vericem kesin sonuç hem biraz daha beklemiş olurum inşallah ikimizinde yüzü Güler
Aynen oyleeBenim de öyle peçetwye minik leke geldi ama adet olmadım ve şiddetli olmayan bulantım var
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.
Ayın 20 de adet olacam ki inşallah olmam bebişim gelmiştir annesine bu göğüs ağrım 5 gündür devam ediyor ve kasıklarım ağrıyor çoğunlukla sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı bazen bide bugün belim ağrımaya başladıbnm yumurtlama belirtilerim bu sekilde olur.
bu beliriler bicak gibi birden kesilirse yumurta dollenmemis oldu bnde ama o gogus vs agrisi enaz 3 gun daha devam ettiginde hamile oldugumu tahmin etmistim..
gerci belirtilere cok takilmayin 17sine daha cok var en az 1 hafta daha duzenli iliski yasayin bnce
Ayın 20 de adet olacam ki inşallah olmam bebişim gelmiştir annesine bu göğüs ağrım 5 gündür devam ediyor ve kasıklarım ağrıyor çoğunlukla sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı bazen bide bugün belim ağrımaya başladı
Aynı zamanlarda adet oluyoruz ne güzel 35-36. Bakalım artık beklemek zorundayım peki ne oldu bebiş hamilemisin sen Can'ım ?insallah guzel haberler alirsiniz.
bende 35-36 gunde bir adet oluyordum,22. gun yumurtam catladi diye dusunuyorum cunku o gun aniden atesim dusmustu titreye titreye uyanmistim sabah ve normalde gogus agrim ertesi gun gecer atesim dustukten sonra ama ogunden sonra 3-4 gun boyunca sancilarim devam etti sonrada kesildi.
10 gun sonrada hamile oldugumu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?