GEBELİK BELİRTİLERİ

Canm benim en erken belirtim sancı olmuştu kasıklarımda ve akıntı vardı. İnşallah hamilesindir. Mide bulantısı için erken gibi geldi bana ama herkesin bünyesi farklı olabilirde yani.
Kasık ağrılarım var iki haftadır ama onun dışında bir belirtim yok akıntım normalde de olmaz reglimden önce gögüslerde hassasiyet yada ağrım olmazdı ama iki haftadır özellikle sol kasığımda ağrı var ama başka belirti olmayınca değilimdir diye düşünmüştüm bide benim reglim 30 günde bir oluyo o yüzden eğer hamileysem 5. haftaya giriyo olmam lazım ama reglim geçmeden testte yapmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyo sonra

Evet cnm günün geçince kan testi yaptır bence. Çünkü bende idrar testinde çıkmadı kanda çıkmıştı.

Merhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana

Merhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana

Meraba canm. Sadece şunu söyleye bilirim ben kan testi yaptım pozitifti. Sadece çift çizgiyi gormek için test yaptım çıkmadı testte. Yani kesin sonuç kan testi. Sabretmen lazım.inşallh hayırlı haberi alırsın.

Yani önce kan da gebe olduğunu öğrenip sonra mi idrar da yaptın denemek amaçlı ? Doğru mu anlamışım.

Senin adına çok sevindim. Umarım bir gün ben de yaşarım bu mucizeyi. Rabbim yardımcımız olsun.

Canimm dis gebelikte olsa kanda ve idrarda pozitif cikiyo.Malesef ben su an dis gebelik mi bolmiyorum mesela kanda ve idrarda pozitif cikti.Canimm benim ilk Nova marka testte silik cikmisti adetten 8 9 gun oncr sonra predictor early 6 gun aldim yinr silikti

Bayanlar ben de de hafif mide bulantısı ,göğsümde ağrı var yumurtlama tarihin de 23 subatti , bugün kanda gebelik testi yaptırdım ve sonuç maalesef tam olarak sıfır çıktı . Ama bu belirtileri de daha önce yasamamistim, acaba erken mi test yaptırdım ? Ya da kesin hamile değil miyim sizce ?

Yine bir tedavi duphaston verdi doktor dün gittim yumurtam 18 mm olmus catlstirmi sizce yoruldum artık kullanan ve sonuç alan yardım etsinn

Rabbim vermeyi istemeseydi istemeyi vermezdi. Bol bol dua edelim arkadaşlar, her şey de bir hayır vardır. İnş tez zamanda hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız

Selamtatlı anne adayları Nasılsıniz bakalım bugün kimler hamileleik müjdesi vericek, benim 3günüm var adetime dua edin nolur bebisim olsun, ALLAH tüm isteyenlere annelik duygusunu hayirlisiyla yaşatsın insaAllah, hadi bakalım kimin kaç günü kaldı adetine, benim hiç belirtim yok ama.

Cevap verirmisiniz hamile olan biri tarlusal kullanırsa adet olur mu hamile olduğu için olmaz mı bilen yazsın

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin. Benim sorum şu. Adetim düzensiz 26-25-27-28 günde bir değişiyor. Bugün adet olmam gerekiyordu bi ay önceki tarihe göre ama olmadım. Bu ay önrümde ilk defa göğüs hassasiyeti ağrısı gibi hiç birşey olmadı. Adet tarihime son 2 gün kala şiddetli bi yorgunluk kasık bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşama doğru kalp çarpıntım başladı uyudum. Biraz geçer gibi oldu. Bugün de yine öğleden sonra baya bi tansiyon mudur şeker midir bilemediğim bi düşüş yaşadım ilk defa ellerim titredi biraz yemek yedim geçti. Yorgunluk ve kasık ağrısı çok. Sık sık idrara çıkma da var bikaç gğndür. Gebelik testi yapmalı mıyım ne dersiniz? Hiç göğüs ağrısı olmadan gebe kalan oldu mu?

Adetine 2 gün kala testte silik de olsa cikio,bence yapmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…