- 29 Şubat 2016
- 60
- 36
- 3
Kasık ağrılarım var iki haftadır ama onun dışında bir belirtim yok akıntım normalde de olmaz reglimden önce gögüslerde hassasiyet yada ağrım olmazdı ama iki haftadır özellikle sol kasığımda ağrı var ama başka belirti olmayınca değilimdir diye düşünmüştüm bide benim reglim 30 günde bir oluyo o yüzden eğer hamileysem 5. haftaya giriyo olmam lazım ama reglim geçmeden testte yapmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyo sonraCanm benim en erken belirtim sancı olmuştu kasıklarımda ve akıntı vardı. İnşallah hamilesindir. Mide bulantısı için erken gibi geldi bana ama herkesin bünyesi farklı olabilirde yani.
Evet cnm günün geçince kan testi yaptır bence. Çünkü bende idrar testinde çıkmadı kanda çıkmıştı.Kasık ağrılarım var iki haftadır ama onun dışında bir belirtim yok akıntım normalde de olmaz reglimden önce gögüslerde hassasiyet yada ağrım olmazdı ama iki haftadır özellikle sol kasığımda ağrı var ama başka belirti olmayınca değilimdir diye düşünmüştüm bide benim reglim 30 günde bir oluyo o yüzden eğer hamileysem 5. haftaya giriyo olmam lazım ama reglim geçmeden testte yapmak istemiyorum hayal kırıklığı oluyo sonra
Öyle yapıcam sabredicem inş teşekkür ederim ilgilenip cvp yazdığın içinEvet cnm günün geçince kan testi yaptır bence. Çünkü bende idrar testinde çıkmadı kanda çıkmıştı.
Rica ederim canm ya. İnşallah hayırlı haberi alırsın.Öyle yapıcam sabredicem inş teşekkür ederim ilgilenip cvp yazdığın için
Meraba canm. Sadece şunu söyleye bilirim ben kan testi yaptım pozitifti. Sadece çift çizgiyi gormek için test yaptım çıkmadı testte. Yani kesin sonuç kan testi. Sabretmen lazım.inşallh hayırlı haberi alırsın.Merhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana
Evet aynen öyle. Sürekli tek çizgi görüyodum çift çizgi görmek için aldm yaptm gene çıkmadı. Ama kanda çıktı sonuç olarak.Yani önce kan da gebe olduğunu öğrenip sonra mi idrar da yaptın denemek amaçlı ? Doğru mu anlamışım.
Saol canm. Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.Senin adına çok sevindim. Umarım bir gün ben de yaşarım bu mucizeyi. Rabbim yardımcımız olsun.
Canimm dis gebelikte olsa kanda ve idrarda pozitif cikiyo.Malesef ben su an dis gebelik mi bolmiyorum mesela kanda ve idrarda pozitif cikti.Canimm benim ilk Nova marka testte silik cikmisti adetten 8 9 gun oncr sonra predictor early 6 gun aldim yinr siliktiMerhaba kızlar. Allah aşkına bildiklerinizi yazın kafayı yemek uzereyim. 34 yaşındayım , 10 aylık evliyim. Aralik ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şubat 1 de adet oldum en son. 5 gün gecikti adetim. 7 kez test yaptım hep negatif. Dış gebelik mi yaşıyorum sizce ? Sadece sağ kasigimda arasira batmalar oluyor. Ovulasyon testleri yapmıştım ve 22 şubatta öylesine yapayım dediydim çift çizgiyi görünce değerlendirdim o geceyi. Tek umudum acaba o gün dölleme olmuş mudur diyip kendimi avutmak. Yarın doktora gideceğim ama zaman olum gibi geliyor. Ne olur yardim edin bana
Adetine 2 gün kala testte silik de olsa cikio,bence yapmalisinMerhaba arkadaşlar öncelikle Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin. Benim sorum şu. Adetim düzensiz 26-25-27-28 günde bir değişiyor. Bugün adet olmam gerekiyordu bi ay önceki tarihe göre ama olmadım. Bu ay önrümde ilk defa göğüs hassasiyeti ağrısı gibi hiç birşey olmadı. Adet tarihime son 2 gün kala şiddetli bi yorgunluk kasık bel ağrısı yaşıyorum. Dün akşama doğru kalp çarpıntım başladı uyudum. Biraz geçer gibi oldu. Bugün de yine öğleden sonra baya bi tansiyon mudur şeker midir bilemediğim bi düşüş yaşadım ilk defa ellerim titredi biraz yemek yedim geçti. Yorgunluk ve kasık ağrısı çok. Sık sık idrara çıkma da var bikaç gğndür. Gebelik testi yapmalı mıyım ne dersiniz? Hiç göğüs ağrısı olmadan gebe kalan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?