GEBELİK BELİRTİLERİ

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

Hadi hayirlisi olur insallah, ne oldu test yapabildin mi
Az önce test yaptım sonuç negatif ( anlamıyorum ben 3 gün gecikti adetim ne ağrılar neler neler çektim göğsüm bu dönem hiç şişmemiş ağrımamıştı şimdi 2 gündür onlar da şiş ve sağ göğsüm dokununca acıyo göğüs uçlarım sanki biber sürmüşüm givi yandığını hissediyorum ara ara ve çok fazla geriniyorum yataktayken. Durmadan idrara çıkıyorum. E bunlar ne ki o zaman ((

Bu belirtiler ne biliyor musun ?kendini şartlaman ve cok kafaya takman kimsenin ilk seferde olmuyor 1 yil ugrastim ne zaman doktor esimle bana hersey normal bi saglik probleminiz yok dedi o zamn kafam rahatladi ve o ay hic düsunmedim hamile kaldim onemli olan gercekten dusunmemek dogru zaman bi zaman deilmis soyleyenlere kizardim ama hakli olduklarini 1 sene sonra anladim o yuzden uzulme akisina birak

Teşekkür ederim adet olıcaksam olayım da böyle arada kalmak zor kasıklarım sürwkli ağrıyo yoruldum baya ((

Kızlar bisi sorucam eğer hamileysem belirtileri adet gününden önce ortaya çıkarmı

kızlar aranızda bırden fazla gebelik geciren varsa her gebelikte farklı belirti yasayan var mı?

ay ınsallah hamılesndr
İnş. Canım yaa çok istiyoruz ama bütün belirtiler adet belirtisi diye çok korkuyorum normalde adet olcam zaman hiç böyle bi hafta önceden bukadar belirti olmuyordu ama çokta umutlanmak istemiyorum yinede

İnş. Canım yaa çok istiyoruz ama bütün belirtiler adet belirtisi diye çok korkuyorum normalde adet olcam zaman hiç böyle bi hafta önceden bukadar belirti olmuyordu ama çokta umutlanmak istemiyorum yinede
evde test falan yaptnmı hıcc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…