- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Kızlar bu da bizim imtihanımız bunlar yazılmış bize kim bilir daha neler görüp yasayacagız rabbim herseyin hayırlısını versin insallahKızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
Evet bnde hep öyle düşünüyorum. Demekki bu imtihanımızmş. Bu konuyla ilgili sürekli laf sokan insanları da Allah bildiği gibi yapsınKızlar bu da bizim imtihanımız bunlar yazılmış bize kim bilir daha neler görüp yasayacagız rabbim herseyin hayırlısını versin insallah
Amin sanıyorlar ki bizim elimizde hersey ama degil hersey rabbim ol derse olur ne yazk ki inanç ekliğimiz varEvet bnde hep öyle düşünüyorum. Demekki bu imtihanımızmş. Bu konuyla ilgili sürekli laf sokan insanları da Allah bildiği gibi yapsın
Düsünüyorum da o kadar kötü birsey ki insanlara diyemiyoruz olmuyor diye neden dalga gecerler dedikodu yaparlar diye inanın akrabalarıma bile söyleyemiyormEvet bnde hep öyle düşünüyorum. Demekki bu imtihanımızmş. Bu konuyla ilgili sürekli laf sokan insanları da Allah bildiği gibi yapsın
Teyzem bile bir kac ay sordu olmuyor mu istemiyor musunuz diye istemiyorum dedim kendisi öz teyzem ama iyi dedikodu yapar kendi kızları ilk geceden hamile kaldıgı icin .Evet bnde hep öyle düşünüyorum. Demekki bu imtihanımızmş. Bu konuyla ilgili sürekli laf sokan insanları da Allah bildiği gibi yapsın
İnsallah olur canım ilk gebeligin düsükle mi sonlandıBen hamileligimde regime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çift
çizgi cikti.ama hiçbir belirti hissetmemistim.bu ayda Korunmasız ilişki yaşadık. Yumurtlama gününe 3 gün kala.bakalım regime bir hafta var hayırlısı. Süpriz bebek olurmu ki
Yok canım çok şükür kızım dogdu 2 buçuk yaşında suan.İnsallah olur canım ilk gebeligin düsükle mi sonlandı
Oo masallah Allah bagıslasınYok canım çok şükür kızım dogdu 2 buçuk yaşında suan.
Valla benim sadece eşim ve kendi ailem biliyor olmadıgını. Baska kimseye söylemedm. Ama arkamdan dedikodu yaptıklarını çok iyi biliyorum. Allaha havale ettim. Gerci ben bi kere hamile kaldım ama düştü malesef. Hayat çok zor yaDüsünüyorum da o kadar kötü birsey ki insanlara diyemiyoruz olmuyor diye neden dalga gecerler dedikodu yaparlar diye inanın akrabalarıma bile söyleyemiyorm
Sakın söyleme kimseye bu devirde kimseye guven yok. Nekadarlık evlisin. Nezamandır istiyorsunTeyzem bile bir kac ay sordu olmuyor mu istemiyor musunuz diye istemiyorum dedim kendisi öz teyzem ama iyi dedikodu yapar kendi kızları ilk geceden hamile kaldıgı icin .
Öyle sizin yine dusuk olmus yani gebe kalabiliyorsunuz benim hic olmadi hakkimizda hayirlisi ne diyelimValla benim sadece eşim ve kendi ailem biliyor olmadıgını. Baska kimseye söylemedm. Ama arkamdan dedikodu yaptıklarını çok iyi biliyorum. Allaha havale ettim. Gerci ben bi kere hamile kaldım ama düştü malesef. Hayat çok zor ya
Canm vardr her işte bi hayır. Bir kere hamile kalmıştım sevinçten uçtum resmen ama malesef kısmet değilmiş. Gitti benden meleğimÖyle sizin yine dusuk olmus yani gebe kalabiliyorsunuz benim hic olmadi hakkimizda hayirlisi ne diyelim
Yok sadece bir kuzenim biliyor söylersede söylesin milletin cevabini veririm kapatirim agizlarini diyorum 20 aylik evliyim bir kac ay korunduk 1 seneyi gecti iste olmuyorSakın söyleme kimseye bu devirde kimseye guven yok. Nekadarlık evlisin. Nezamandır istiyorsun
Gecmis olsun yine olur insallah demek hayirli degilmis o öyle diyelmCanm vardr her işte bi hayır. Bir kere hamile kalmıştım sevinçten uçtum resmen ama malesef kısmet değilmiş. Gitti benden meleğim
Bende 21 aylık evliyim hiç korunmadik. artık zaman gösterecek herseyıYok sadece bir kuzenim biliyor söylersede söylesin milletin cevabini veririm kapatirim agizlarini diyorum 20 aylik evliyim bir kac ay korunduk 1 seneyi gecti iste olmuyor
Ôyle rabbim hayırlısını versin 15 martta randevumz var bakalm ne diyecek doktorBende 21 aylık evliyim hiç korunmadik. artık zaman gösterecek herseyı
Daha önce tedavi oldn mu hiç testleriniz fln yapıldı mıÔyle rabbim hayırlısını versin 15 martta randevumz var bakalm ne diyecek doktor
Daha önce tedavi oldn mu hiç testleriniz fln yapıldı mıÔyle rabbim hayırlısını versin 15 martta randevumz var bakalm ne diyecek doktor
Aynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunkuKızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?