GEBELİK BELİRTİLERİ

Kızlar bu da bizim imtihanımız bunlar yazılmış bize kim bilir daha neler görüp yasayacagız rabbim herseyin hayırlısını versin insallah

Kızlar bu da bizim imtihanımız bunlar yazılmış bize kim bilir daha neler görüp yasayacagız rabbim herseyin hayırlısını versin insallah
Evet bnde hep öyle düşünüyorum. Demekki bu imtihanımızmş. Bu konuyla ilgili sürekli laf sokan insanları da Allah bildiği gibi yapsın

Evet bnde hep öyle düşünüyorum. Demekki bu imtihanımızmş. Bu konuyla ilgili sürekli laf sokan insanları da Allah bildiği gibi yapsın
Düsünüyorum da o kadar kötü birsey ki insanlara diyemiyoruz olmuyor diye neden dalga gecerler dedikodu yaparlar diye inanın akrabalarıma bile söyleyemiyorm

Teyzem bile bir kac ay sordu olmuyor mu istemiyor musunuz diye istemiyorum dedim kendisi öz teyzem ama iyi dedikodu yapar kendi kızları ilk geceden hamile kaldıgı icin .

Ben hamileligimde regime 4 gün kala gebelik testi yaptım silik çift
çizgi cikti.ama hiçbir belirti hissetmemistim.bu ayda Korunmasız ilişki yaşadık. Yumurtlama gününe 3 gün kala.bakalım regime bir hafta var hayırlısı. Süpriz bebek olurmu ki

İnsallah olur canım ilk gebeligin düsükle mi sonlandı

Düsünüyorum da o kadar kötü birsey ki insanlara diyemiyoruz olmuyor diye neden dalga gecerler dedikodu yaparlar diye inanın akrabalarıma bile söyleyemiyorm
Valla benim sadece eşim ve kendi ailem biliyor olmadıgını. Baska kimseye söylemedm. Ama arkamdan dedikodu yaptıklarını çok iyi biliyorum. Allaha havale ettim. Gerci ben bi kere hamile kaldım ama düştü malesef. Hayat çok zor ya

Teyzem bile bir kac ay sordu olmuyor mu istemiyor musunuz diye istemiyorum dedim kendisi öz teyzem ama iyi dedikodu yapar kendi kızları ilk geceden hamile kaldıgı icin .
Sakın söyleme kimseye bu devirde kimseye guven yok. Nekadarlık evlisin. Nezamandır istiyorsun

Öyle sizin yine dusuk olmus yani gebe kalabiliyorsunuz benim hic olmadi hakkimizda hayirlisi ne diyelim

Sakın söyleme kimseye bu devirde kimseye guven yok. Nekadarlık evlisin. Nezamandır istiyorsun
Yok sadece bir kuzenim biliyor söylersede söylesin milletin cevabini veririm kapatirim agizlarini diyorum 20 aylik evliyim bir kac ay korunduk 1 seneyi gecti iste olmuyor

Aynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…