GEBELİK BELİRTİLERİ

Aynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunku

Aynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunku

Aynen katılıyorum zaten milletin lafları mahvediyo bizi yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman olur ama insanlar bunaltiyo biz tedaviyi bile gizli yürütüyoruz suç oluyo çünkü

Aynen katılıyorum zaten milletin lafları mahvediyo bizi yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman olur ama insanlar bunaltiyo biz tedaviyi bile gizli yürütüyoruz suç oluyo çünkü

Evet. Cunku insanlar çok cahil. Hele benm bulundugum ortam şuan aşırı cahil. Ben Allâha bıraktım elbet olucak inşallah. Duaya ve gayrete devam. Çünkü kader gayrete aşıktır

Evet. Cunku insanlar çok cahil. Hele benm bulundugum ortam şuan aşırı cahil. Ben Allâha bıraktım elbet olucak inşallah. Duaya ve gayrete devam. Çünkü kader gayrete aşıktır

Cahillik falan degil bence insanlarla dalga geciyorlar akillari sira yaramizi kanatiyorlar onlarinda hosuna gidiyor bir de beceremiyorlar diye düsünüyorlar beceremeyeck ne var sanki tövbe tövbe :) bu arada sizn yas kac nerede yasıyorsunz?

Aynen öyle allahım emeklerimizi ve dualarimiz boşa cikarmasin bu ay saklamayı deniycem ben bakalım nolacak

Doktorlarınız ne tavsiye verdi bilmiyorum tüm yorumları da okuyamadım ama hamile kalmak isteyen ve sorunu olmayan çiftlere benim doktorum folik asit kullanmasını tavsiye ediyorum galiba yumurta oluşumuna ve sonrasında bebek olunca onun oluşumuna faydası varmış bir araştırma yapın isterseniz

Adetime 1 hafta kala beta hcg 20.54 çıktı. Sonra 122 sonra 259 çıktı. Bugün adetimi 2 gün geçti. Ama Bazen dayanılmaz karın ağrılarım var. Daha önce de kimyasal gebelik yaşadım. Ben gibi karın agrisi çeken ve gebeligi devam eden var mi? Sanki adet olacak gibiyim

Slm canlar uzun aradan sonra geri döndüm ve yerimde duramıyorum hamilelik varmi acaba diye adet gecikmesinde 2.gün test yaptım ama beceremedim galiba negatif çıktı meşhur uzayan sümükümsü ve kesik kesik akintim var bacak ağrım hafif mide bulantısı özellikle sabahları bazı şeylerden tiksinti varmi acaba bi bebe

Kan testi yaptırdın mı?

Adetime 6 gun var yaklasik 4 5 gundir gobegimin alti, kasiklarimda rahatsiz edicek dercede agrilar var ve karnim sis. 10 gun once tek seferlik korunmasiz ilski oldu hamilemiyim acab. Adete 6 gun kala hangi test dogru sonuci verir. Sizce kan teati 6 gun kala dogru sonuc verirmi

Ya cahil kesim ayrı, o dalga gecen küstah kesim ayrı, laf sokan kesim apayrı. Bunlar böyle dallarına ayrılmış insanları üzmek için yapmadığını bırakmayan akıl fukaraları. 23 yasındayım İstanbul da oturuyorum. Sen?

25 yasindaym bende İstanbul da oturuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…