- 25 Mart 2015
- 210
- 59
- 48
- 37
Aynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunkuKızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
Aynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunkuKızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
Aynen katılıyorum zaten milletin lafları mahvediyo bizi yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman olur ama insanlar bunaltiyo biz tedaviyi bile gizli yürütüyoruz suç oluyo çünküKızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
Aynen katılıyorum zaten milletin lafları mahvediyo bizi yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman olur ama insanlar bunaltiyo biz tedaviyi bile gizli yürütüyoruz suç oluyo çünküKızlar ben o milletin laflarını tam 21 aydr cekiyorum. Ve her insan beni incittiğinde ağlıyorm. Çocum olmadığına mı üzüleyim yoksa insanlarn sürekli iğneleyici konuşmasına mı. Cok yoruluyor insan. Sırf bu cocuk olayından evlendiğime pişman oldum. Ne zormuş herşey
Evet. Cunku insanlar çok cahil. Hele benm bulundugum ortam şuan aşırı cahil. Ben Allâha bıraktım elbet olucak inşallah. Duaya ve gayrete devam. Çünkü kader gayrete aşıktırAynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunku
Evet. Cunku insanlar çok cahil. Hele benm bulundugum ortam şuan aşırı cahil. Ben Allâha bıraktım elbet olucak inşallah. Duaya ve gayrete devam. Çünkü kader gayrete aşıktırAynen katılıyorum zaten insanlar yüzünden çok takiyoruz yoksa rabbim ne zaman isterse o zaman insanlar o kadar üstümüze geluyoki bunaliyoruz biz tedaviyi gizli yürütüyoruz o da suç oluyo cunku
Yok ilk defa gidicez testlerimiz yapıldı bakalm ne tedavi uygulayacaklarDaha önce tedavi oldn mu hiç testleriniz fln yapıldı mı
Yok ilk defa gidicez testlerimiz yapıldı bakalm ne tedavi uygulayacaklarDaha önce tedavi oldn mu hiç testleriniz fln yapıldı mı
Cahillik falan degil bence insanlarla dalga geciyorlar akillari sira yaramizi kanatiyorlar onlarinda hosuna gidiyor bir de beceremiyorlar diye düsünüyorlar beceremeyeck ne var sanki tövbe tövbe :) bu arada sizn yas kac nerede yasıyorsunz?Evet. Cunku insanlar çok cahil. Hele benm bulundugum ortam şuan aşırı cahil. Ben Allâha bıraktım elbet olucak inşallah. Duaya ve gayrete devam. Çünkü kader gayrete aşıktır
Aynen öyle allahım emeklerimizi ve dualarimiz boşa cikarmasin bu ay saklamayı deniycem ben bakalım nolacakEvet. Cunku insanlar çok cahil. Hele benm bulundugum ortam şuan aşırı cahil. Ben Allâha bıraktım elbet olucak inşallah. Duaya ve gayrete devam. Çünkü kader gayrete aşıktır
Kan testi yaptırdın mı?Slm canlar uzun aradan sonra geri döndüm ve yerimde duramıyorum hamilelik varmi acaba diye adet gecikmesinde 2.gün test yaptım ama beceremedim galiba negatif çıktı meşhur uzayan sümükümsü ve kesik kesik akintim var bacak ağrım hafif mide bulantısı özellikle sabahları bazı şeylerden tiksinti varmi acaba bi bebe
Bana ilk olarak klomen tedavisi uygulsmştı doktorum. İşe yaradı hamile kaldı, ama düşük oldu.Yok ilk defa gidicez testlerimiz yapıldı bakalm ne tedavi uygulayacaklar
Ya cahil kesim ayrı, o dalga gecen küstah kesim ayrı, laf sokan kesim apayrı. Bunlar böyle dallarına ayrılmış insanları üzmek için yapmadığını bırakmayan akıl fukaraları. 23 yasındayım İstanbul da oturuyorum. Sen?Cahillik falan degil bence insanlarla dalga geciyorlar akillari sira yaramizi kanatiyorlar onlarinda hosuna gidiyor bir de beceremiyorlar diye düsünüyorlar beceremeyeck ne var sanki tövbe tövbe :) bu arada sizn yas kac nerede yasıyorsunz?
İnşallah hayırlısı olsun hakkında. Söyleme kimseye Allâha sığın içinde kalsın kimseye guven yokAynen öyle allahım emeklerimizi ve dualarimiz boşa cikarmasin bu ay saklamayı deniycem ben bakalım nolacak
25 yasindaym bende İstanbul da oturuyormYa cahil kesim ayrı, o dalga gecen küstah kesim ayrı, laf sokan kesim apayrı. Bunlar böyle dallarına ayrılmış insanları üzmek için yapmadığını bırakmayan akıl fukaraları. 23 yasındayım İstanbul da oturuyorum. Sen?
Bilmiyorum bakalım insallah ilac tedavisi yeterBana ilk olarak klomen tedavisi uygulsmştı doktorum. İşe yaradı hamile kaldı, ama düşük oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?