GEBELİK BELİRTİLERİ

Evet kan testi dogru sonuc verir siz yine de doktornuza sorun eger gebelk olusacaksa iliskiden bir hafta sonra döllenmeye baslıyormus ve hcg hormonu ilk kana bulasiyormus tabi kisiden kisiye degisiyor ama siz yine de sorun ya da adet gecikmesini bekleyin.

Bende ve esimde sorun var su an butun testleri tamamladık randevu gununu bekliyorum doktor ne diyecek bakalm

Merhaba canım bende 26 ocakta adet oldum. bugun adet tam 32 gün geçti. dun kan testi yaptırdım 441 cıktı negatif fakat doktor kanda suan olusum var dedi. erken gelmişşin dedi. 2 gün sonra tekrar test yapalım eger cıkıs varsa kesınlesşir dedı. hayırlısı ınsallah kesinleşir . siz kan testi yaptırdınız mı ?

Bende ve esimde sorun var su an butun testleri tamamladık randevu gununu bekliyorum doktor ne diyecek bakalm
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim inşallah tez zamanda sanada bir bebek nasip eder üzülme ve çevrendeki insanların da olumsuz söylemlerini de duyma çünkü veren allah alan allah kibirli olmamak lazım sen tedavine odaklan ben bol bol dua edeceğim sizler için ;-)

Allah razı olsun canım rabbim evladını sana bagıslasın hayırlı evlat olsun insallah

Geçen ay düşük yaptım korunmadim bu ay yine hamileyim sanırım çünkü 23 ünde adet görmem gerekiyodu görmedim sabırla 1 hafta olmasını bekliyorum test yapmak için inşallah vardır ama tekrar düşük yapmaktan korkuyorum şu an test yapsam acaba belli olur mu hamile olup olmadığım ??

Bence yapın daha olmazsa kan testi yaptırın varsa da dikkat edersiniz gecmis olsun bu arada insallah hamilesinizdir

Kızlar öncelıkle Selamünaleyküm...en son 23 ocakta adet oldum ve bugun olmus hala adet olamadım ama şu var ki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor 3 gundur ama gelmiyor her adet olacagım zamanlarda göğüs ağrım olur dokunamam şimdi bu ay yok ağrı falan bır de yaklasık 10 gundur akıntım ve baş dönmesi var..Sadece sancılanmam kafamı karıştırıyor Hamile olabilme ihtimalim yüzde kaç yardımcı olabılır mısınız acaba ?

Test yaptın mı?

hayır daha yapmadım yarın yapcam ama... İnşaallah sonuç pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…