- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Evet kan testi dogru sonuc verir siz yine de doktornuza sorun eger gebelk olusacaksa iliskiden bir hafta sonra döllenmeye baslıyormus ve hcg hormonu ilk kana bulasiyormus tabi kisiden kisiye degisiyor ama siz yine de sorun ya da adet gecikmesini bekleyin.Adetime 6 gun var yaklasik 4 5 gundir gobegimin alti, kasiklarimda rahatsiz edicek dercede agrilar var ve karnim sis. 10 gun once tek seferlik korunmasiz ilski oldu hamilemiyim acab. Adete 6 gun kala hangi test dogru sonuci verir. Sizce kan teati 6 gun kala dogru sonuc verirmi
Bende ve esimde sorun var su an butun testleri tamamladık randevu gununu bekliyorum doktor ne diyecek bakalmDoktorlarınız ne tavsiye verdi bilmiyorum tüm yorumları da okuyamadım ama hamile kalmak isteyen ve sorunu olmayan çiftlere benim doktorum folik asit kullanmasını tavsiye ediyorum galiba yumurta oluşumuna ve sonrasında bebek olunca onun oluşumuna faydası varmış bir araştırma yapın isterseniz
Merhaba canım bende 26 ocakta adet oldum. bugun adet tam 32 gün geçti. dun kan testi yaptırdım 441 cıktı negatif fakat doktor kanda suan olusum var dedi. erken gelmişşin dedi. 2 gün sonra tekrar test yapalım eger cıkıs varsa kesınlesşir dedı. hayırlısı ınsallah kesinleşir . siz kan testi yaptırdınız mı ?merhaba ben yeni üyeyim 26 ocak da adet oldum yumurtalama dönemi geldiğin de eşimle düzenli birlikte olduk son bi kaç gündür kasık ağrılarım var bugün idrar tetsi yaptım fakat negatif çıktı sizce daha erken mi adetime 4 gün var bebek de çok istiyoruz yardımlarınızı bekliyorum..
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim inşallah tez zamanda sanada bir bebek nasip eder üzülme ve çevrendeki insanların da olumsuz söylemlerini de duyma çünkü veren allah alan allah kibirli olmamak lazım sen tedavine odaklan ben bol bol dua edeceğim sizler için ;-)Bende ve esimde sorun var su an butun testleri tamamladık randevu gununu bekliyorum doktor ne diyecek bakalm
Neresindensin istanbulun hangi hastaneye gidiyorsun25 yasindaym bende İstanbul da oturuyorm
İnşallahBilmiyorum bakalım insallah ilac tedavisi yeter
İnşallah. Bende adetimi bekliyorum. Adet olunca tekrar klomene baslayalım dedi doktor yarın olmam gerek yada en gec 29 ında. Bekliyoruz bakalımBilmiyorum bakalım insallah ilac tedavisi yeter
Allah razı olsun canım rabbim evladını sana bagıslasın hayırlı evlat olsun insallahHakkında hayırlısı olsun canım rabbim inşallah tez zamanda sanada bir bebek nasip eder üzülme ve çevrendeki insanların da olumsuz söylemlerini de duyma çünkü veren allah alan allah kibirli olmamak lazım sen tedavine odaklan ben bol bol dua edeceğim sizler için ;-)
Bağcılar egitim arastırmaya gidiyorum canım Bagcılarda oturuyorum sen?Neresindensin istanbulun hangi hastaneye gidiyorsun
İnsallah adet olmazsın bebisin seninledirİnşallah. Bende adetimi bekliyorum. Adet olunca tekrar klomene baslayalım dedi doktor yarın olmam gerek yada en gec 29 ında. Bekliyoruz bakalım
Bende pendikteym. Özel hastanede tedavi görüyorum 10 aydrBağcılar egitim arastırmaya gidiyorum canım Bagcılarda oturuyorum sen?
İnşallah bakalım artk hayırlısıİnsallah adet olmazsın bebisin seninledir
Bence yapın daha olmazsa kan testi yaptırın varsa da dikkat edersiniz gecmis olsun bu arada insallah hamilesinizdirGeçen ay düşük yaptım korunmadim bu ay yine hamileyim sanırım çünkü 23 ünde adet görmem gerekiyodu görmedim sabırla 1 hafta olmasını bekliyorum test yapmak için inşallah vardır ama tekrar düşük yapmaktan korkuyorum şu an test yapsam acaba belli olur mu hamile olup olmadığım ??
Teşekkür ederim sağolun bugün bakıcam öyleyse inşallah çıkarBence yapın daha olmazsa kan testi yaptırın varsa da dikkat edersiniz gecmis olsun bu arada insallah hamilesinizdir
Test yaptın mı?Kızlar öncelıkle Selamünaleyküm...en son 23 ocakta adet oldum ve bugun olmus hala adet olamadım ama şu var ki adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor 3 gundur ama gelmiyor her adet olacagım zamanlarda göğüs ağrım olur dokunamam şimdi bu ay yok ağrı falan bır de yaklasık 10 gundur akıntım ve baş dönmesi var..Sadece sancılanmam kafamı karıştırıyor Hamile olabilme ihtimalim yüzde kaç yardımcı olabılır mısınız acaba ?
Geçen ay düşük yaptım korunmadim bu ay yine hamileyim sanırım çünkü 23 ünde adet görmem gerekiyodu görmedim sabırla 1 hafta olmasını bekliyorum test yapmak için inşallah vardır ama tekrar düşük yapmaktan korkuyorum şu an test yapsam acaba belli olur mu hamile olup olmadığım ??[/Q
Geçmiş olsun bende 14 ocakda kürtaj oldum ve 10 şubatta ilk adetimi oldum bakalım 10 mar bat ve bu ay korunmadım
Test yaptınmı sen ?
[/QÇok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bir şekilde bu sefer kucağına almak nasip etsin İnşaallah hamilesindir... o beklemek zaten ınsanda stres yapıyor aynı bende en son 23ünde adet olmuştum bu ayda geciktim ara ara sancım oluyor ondan terettüt ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?