- 28 Şubat 2022
- 4
- -2
- 1
- 26
- Konu Sahibi mikimikiii
-
Kaşınma,koku,yanma mantar olabilir mi?Merhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm...
Bu verilerle emin olamazsınız zatenMerhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm...
Şeker hastalığı otomatik olarak idrar yolu enfeksiyonu başta olmak üzere birçok enfeksiyona zemin hazırlar.Merhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm...
Doktorumla görüştüm ancak idrar yolu enfeksiyonu olamayacağını söyledi öyle birşey olsaydı şeker değerlerime yansıyacağını söyledi ama en iyi yarın doktora görünmek.Şeker hastalığı otomatik olarak idrar yolu enfeksiyonu başta olmak üzere birçok enfeksiyona zemin hazırlar.
Anlattıklarınız gebelikten ziyade enfeksiyona benziyor. Hem de tedavisinin geciktirilmemesi gereken bir enfeksiyona.
Bir de enfeksiyon aklınıza gelmiyor ama gebelik geliyor hemen, bunu da geçtim, test yapsanız daha kolay ve mantıklı olmaz mı?
Ayrıca hamilelikte de başınıza çok iş açar. Erken doğum riski gibi.Bebek degil de enfeksiyon gibi duruyor. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Bebek dusunuyorsaniz ve enfeksiyon varsa biran once tedavi olmalisiniz. Enfeksiyon tupleri tikamaya kadar gider haberiniz olsun
Aksatmayin.
nE? Nasıl olamaz ya? Basbayağı enfeksiyon bulguları bunlar. Mutlaka idrar tahlili verin yarın siz. Aman diyeyim.Doktorumla görüştüm ancak idrar yolu enfeksiyonu olamayacağını söyledi öyle birşey olsaydı şeker değerlerime yansıyacağını söyledi ama en iyi yarın doktora görünmek.
idrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı yapıyor.Merhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?