GEBELİK BELİRTİLERİİİ

mikimikiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
4
-2
1
26
Merhabaa henüz yeni katıldım.. Ama birşeyi çok merak ediyorum geçen ayın 17sinde korunmasız ilişkimiz oldu kocamla ve bugün kasıklarımda ağrı ve ekstra idrarda yanma kaşınma koku var,bulantı hissimde var. Ekstra şeker hastasıyım birkaç kişiye sorduğumda gebelik olabilir dediler ama emin değilimm...

Kaşınma,koku,yanma mantar olabilir mi?
Yada idrar yolu enfeksiyonu

Test yaptırsanız varsa kanda çıkabilir.

Bu verilerle emin olamazsınız zaten
Bi gebelik testi alin gününüz geçtiyse kan verin enfeksiyonda olabilir yanma kaşınma var ise
Üç dogum Üç düşük yaşadım hiçbirinde bu belirtileri yasamadim
Adet öncesi de bulanti ve göğüs şişmesi yaşanıyor cok benzer şeyler mesela

Erken gebelik belirtilerinin hepsi ayni zamanda regl belirtisi de oldugu icin boyle belirtilerle hamilelik tahmini yapmak cok mumkun degil,

ancak iliskinin uzerinden 1 aydan fazla sure gecmis, test yaparsaniz sonucu direk ogrenirsiniz.

bir de dongunuz bu kadar uzun mu normalde?

Test yaptırmak bence daha mantıklı.Hayir her yer eczane sağlık ocağı dolu burdan biz nasıl bilelim.Tebrikler!! bir kızınız olacak mı diyelim.

Şeker hastalığı otomatik olarak idrar yolu enfeksiyonu başta olmak üzere birçok enfeksiyona zemin hazırlar.

Anlattıklarınız gebelikten ziyade enfeksiyona benziyor. Hem de tedavisinin geciktirilmemesi gereken bir enfeksiyona.

Bir de enfeksiyon aklınıza gelmiyor ama gebelik geliyor hemen, bunu da geçtim, test yapsanız daha kolay ve mantıklı olmaz mı?

Doktorumla görüştüm ancak idrar yolu enfeksiyonu olamayacağını söyledi öyle birşey olsaydı şeker değerlerime yansıyacağını söyledi ama en iyi yarın doktora görünmek.

Bebek degil de enfeksiyon gibi duruyor. Doktora gitmenizi tavsiye ederim. Bebek dusunuyorsaniz ve enfeksiyon varsa biran once tedavi olmalisiniz. Enfeksiyon tupleri tikamaya kadar gider haberiniz olsun
Aksatmayin.
Ayrıca hamilelikte de başınıza çok iş açar. Erken doğum riski gibi.

Doktorumla görüştüm ancak idrar yolu enfeksiyonu olamayacağını söyledi öyle birşey olsaydı şeker değerlerime yansıyacağını söyledi ama en iyi yarın doktora görünmek.
nE? Nasıl olamaz ya? Basbayağı enfeksiyon bulguları bunlar. Mutlaka idrar tahlili verin yarın siz. Aman diyeyim.

idrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı yapıyor.

Regl gecikmesi dışında hicbir seyi dogrudan hamilelik belirtisi olarak gormek mantikli degil benc. Baska baska sebeplerden de oluyor bunlar. Ayrica ilk reglin gecikecegi kadar süre gecmeden once diger belirtiler, bulantilar falan baslamiyor zaten

Merhaba ben de 5-6 gün önce eşimle korunmasız ilişki yaşadım 1 gün sonrası ovülasyon dönemiydi. O günden beri regl olacak gibi ağrılarım var. Uykusuzluk yorgunluk var. Bugün de açık renk bi ara kanama oldu fakat regl gibi değildi ,zaten reglme 10 gün var . Gebe kalmış olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…