bende de olmuştu vücut gebeliğe alışıyormuş bir sıkıntı yoktur Allahın izniyleMerhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
7. Hafta doktor kontrolünde bebeğimi ve kalp atışlarını gördük.
Bugün birden bire bütün gebelik belirtilerim kayboldu.
Normalde dokunduğumda bile ağrıyan şiş göğüslerim bi anda yumuşacık ve ağrısız hale geldi.mide bulantısı ve yanması geçti
Sizden bunu yaşayan var mı. Endişelenmeli miyim
Çok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdıMerhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Normalde dokunduğumda bile ağrıyan şiş göğüslerim bi anda yumuşacık ve ağrısız hale geldi.mide bulantısı ve yanması geçti
Çok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdıyani demem o ki çok normal ve gebelik süresi boyunca bunlar bir gelip bir gidecek takılma tadını
ay bende bi şüphedeyim ama çok erken reglimş beklemek zorundayım sanki benimde göğüslerim her yerim farklı psikolojikÇok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdıyani demem o ki çok normal ve gebelik süresi boyunca bunlar bir gelip bir gidecek takılma tadını çıkar
Çok teşekkür ederim.jinekoloğumu aradım hamilelik hormonların en yüksek seviyeye ulaştı artık şikayetlerin azalacaktır dedi.maalesef türkiyefe yaşamadığımız için doktora kafamıza göre gidemiyoruz.inşallah öyledirbende de olmuştu vücut gebeliğe alışıyormuş bir sıkıntı yoktur Allahın izniyle
MerhabaÇok normal o belirtiler bir giderr bir gelir :) yani o kadar normal ki bunlar. Ben bazen yerimden kalkamazdım halsizlikten bulantıdan bazen de çok enerjik olurdum iştahım açılırdı bazen göğüs ağrımdan uyuyamazdım bazen bir bakardım ki hiç ağrı yok elimle sıkardım ağrı hissetmek için yine de ağrımazdıyani demem o ki çok normal ve gebelik süresi boyunca bunlar bir gelip bir gidecek takılma tadını çıkar
Bir sorun yok merak etmeyin bende çok endişelenmiştim ama özellikle 9 10. Haftalardan sonra 3 günde bir gidip gelebilir belirtiler normal bir durum sağlıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Çok teşekkürler içime su serptinizBir sorun yok merak etmeyin bende çok endişelenmiştim ama özellikle 9 10. Haftalardan sonra 3 günde bir gidip gelebilir belirtiler normal bir durum sağlıkla gelsin inşallah
siz kaç haftalık hamilesiniz?Bende de gidiyor göğüs ağrısı sabah var akşama kalmoyor kaşık batması sabah var sonra yok bur sürü foruma girip okuyorum herkes normal diyor bazıları felaket senaryolariyaziyor
Sata göre 7 haftalik ultrasona göre 6.haftadayimÇok teşekkürler içime su serptiniz
siz kaç haftalık hamilesiniz?
Sürekli olmaz ki. Bende de sadece iki defa mide bulantısı ve sancı oldu. Rahat bir hamilelik geçireceksiniz belki de. Ama korkuyorsan bir kontrole git istersenMerhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Hiç korkma bence hcg bile baktırma allah korusun ama olumsuz durumlarda hcg bir anda düşmez. çok tedirgin olduğun zamanlar doktoruna git bi kontrol etsin sen de görünce için rahatlayacak ama dediğim gibi bunlar çok olağan şeylerMerhaba
Ben de durmadan göğüslerimi dıkıyorum ağrır mı diye.resmen hamilelikten önceki haline döndüler.yaş 39 ve ilk hamilelik olunca insan gölgesinden bile şüphelenir hale geliyor.jinekoloğumu aradım normal dedi ama yine de aile hekimine gidip kan verecem hcg bakacak.
İnşallah sorun yoktur
Sonuç ne olduMerhaba arkadaşlar
9 haftalık hamileyim
İlk gebeliğim.
Dayanamayıp aile hekimine gittim.hcg testi yaptı her şey normaldi.üstüne bi de jinekoloğumu aradım o da hamilelik hormonlarının en yüksek seviyeye ulaştığını ve artık belirtilerin kaybolacağını endişelenmememi söyledi.nitekim 10. Haftada kontrolüm vardı ve her şey normaldi.sizde öyle bişey olduysa tavsiyem korkmayınSonuç ne oldu
Şuan aynı durumdayım 9 haftalık gebeyim bulantim gitti sanki hiç hamile değilim pazartesi randevum var yine de bi korku oluyoDayanamayıp aile hekimine gittim.hcg testi yaptı her şey normaldi.üstüne bi de jinekoloğumu aradım o da hamilelik hormonlarının en yüksek seviyeye ulaştığını ve artık belirtilerin kaybolacağını endişelenmememi söyledi.nitekim 10. Haftada kontrolüm vardı ve her şey normaldi.sizde öyle bişey olduysa tavsiyem korkmayın
Hayır hiç korkmayın.içinizi ferah tutun.benim göğüs ağrım dayanılmayacak düzeydeydi ve bi sabah uyandığımda hamilelikten önceki haline dönmüştü.aynı şekilde bulantım geçti.en baştan beri çok kötü mide ağrısı ve yanması yaşıyordum o da bi anda düzeldi.ama her şey normaldi.korkmayın bişey yoktur.için rahat olsunŞuan aynı durumdayım 9 haftalık gebeyim bulantim gitti sanki hiç hamile değilim pazartesi randevum var yine de bi korku oluyo
Ayy bende 9 haftalik gebeyim ama belirtilerim 1 haftadir nerdeyse yok sadece aksamlari nide yanmam var bide tıksinmem var göğuslerim damar damar oldu siz naptiniz bugün doktor agittinizmiŞuan aynı durumdayım 9 haftalık gebeyim bulantim gitti sanki hiç hamile değilim pazartesi randevum var yine de bi korku oluyo
Gittim hersey yolunda ama hayla belirtilerim yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAyy bende 9 haftalik gebeyim ama belirtilerim 1 haftadir nerdeyse yok sadece aksamlari nide yanmam var bide tıksinmem var göğuslerim damar damar oldu siz naptiniz bugün doktor agittinizmi
Bende biraz arastirma yaptim yok bebegin kalbi durmuş olabilir falan ödüm koptu ama içimi rahatlattınız teşekkür ederimGittim hersey yolunda ama hayla belirtilerim yok sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?