Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba regl tarihimden yaklaşık bir hafta önce göğüs uçlarımda hassasiyet ve regl gibi karın/kasik ağrılarım oldu. Öncesinde peçeteye gelecek şekildedir kahverengi ve pembe çok hafif lekelenmelerim oldu. Vücudumda değişiklikleri farketmistim. Reglim 1 gün gecikince evde test yaptım. Ramazan Bayramı arefe günüydü. O gece sabaha kadar şiddetli bel ağrısı çektim, birazda kasik ağrım vardı. Bayram sabahı acile gittik. Kan testim pozitif çıktı. 1 hafta sonra keseyi gördük. Bayram hediyesi sanmıştık. 7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım.Kızlar gebelik belirtileriz neydi?Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde öğrendiniz? Biraz bilgi paylaşımı biraz sohbet.. Anneler gününüz kutlu olsun![]()
Geçmiş olsun bende bebeğimi 6+5 te kaybettim mart ayında kısmetMerhaba regl tarihimden yaklaşık bir hafta önce göğüs uçlarımda hassasiyet ve regl gibi karın/kasik ağrılarım oldu. Öncesinde peçeteye gelecek şekildedir kahverengi ve pembe çok hafif lekelenmelerim oldu. Vücudumda değişiklikleri farketmistim. Reglim 1 gün gecikince evde test yaptım. Ramazan Bayramı arefe günüydü. O gece sabaha kadar şiddetli bel ağrısı çektim, birazda kasik ağrım vardı. Bayram sabahı acile gittik. Kan testim pozitif çıktı. 1 hafta sonra keseyi gördük. Bayram hediyesi sanmıştık. 7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım.
Ben 10. Günde öğrendim sıcak basması ve beyaz akıntım vardı öğrendiğimdrKızlar gebelik belirtileriz neydi?Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde öğrendiniz? Biraz bilgi paylaşımı biraz sohbet.. Anneler gününüz kutlu olsun![]()
Şuan yumurtlamadan 7 gün geçti benim de bel ağrım ve akıntım var ama regl öncesi de olduğu için ayırt edemiyorumBen 10. Günde öğrendim sıcak basması ve beyaz akıntım vardı öğrendiğimdr
Kızlar gecikmenin 12.gününden sonra kanda pozitif gören var mıBide sabahları ateşim oluyor
Canım merhaba benimki 9 gün geçmişti kan testi verdim 922 cıktı gebelik varmış sanıırım salı doktora gideceğim suan da 12 gün gecikti galibaKızlar gecikmenin 12.gününden sonra kanda pozitif gören var mı![]()
MaşallahCanım merhaba benimki 9 gün geçmişti kan testi verdim 922 cıktı gebelik varmış sanıırım salı doktora gideceğim suan da 12 gün gecikti galiba
Evet canım değere göre varmış ama adet olacakmışım gibi çok sancım var salı doktora gideceğim bakalım ultrason da gözkmşşti sende var mı cnm gebelikMaşallah![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet canım değere göre varmış ama adet olacakmışım gibi çok sancım var salı doktora gideceğim bakalım ultrason da gözkmşşti sende var mı cnm gebelik
Teşekkür ederim canım benim silikse olablr biraz dhaa bekle tekrardan kan ver bir canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallahgecikmenin 10.gününde kan verdiğimde negatifti 12.günü ise testler silik çıkıyor emin olamıyorum
Amin inşallah canım teşekkür ederimTeşekkür ederim canım benim silikse olablr biraz dhaa bekle tekrardan kan ver bir canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnsan sabırsızlanıyor4 gün sonra test yapın çıkar
Rica ederim canım benimAmin inşallah canım teşekkür ederim