• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileriniz neydi ve kaç gün sonra öğrendiniz?

aydk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
1.018
399
38
30
Kızlar gebelik belirtileriz neydi?Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde öğrendiniz? Biraz bilgi paylaşımı biraz sohbet.. Anneler gününüz kutlu olsun 💐

Kızlar gebelik belirtileriz neydi?Yumurtlamadan sonra kaçıncı günde öğrendiniz? Biraz bilgi paylaşımı biraz sohbet.. Anneler gününüz kutlu olsun 💐
Merhaba regl tarihimden yaklaşık bir hafta önce göğüs uçlarımda hassasiyet ve regl gibi karın/kasik ağrılarım oldu. Öncesinde peçeteye gelecek şekildedir kahverengi ve pembe çok hafif lekelenmelerim oldu. Vücudumda değişiklikleri farketmistim. Reglim 1 gün gecikince evde test yaptım. Ramazan Bayramı arefe günüydü. O gece sabaha kadar şiddetli bel ağrısı çektim, birazda kasik ağrım vardı. Bayram sabahı acile gittik. Kan testim pozitif çıktı. 1 hafta sonra keseyi gördük. Bayram hediyesi sanmıştık. 7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım.

Merhaba regl tarihimden yaklaşık bir hafta önce göğüs uçlarımda hassasiyet ve regl gibi karın/kasik ağrılarım oldu. Öncesinde peçeteye gelecek şekildedir kahverengi ve pembe çok hafif lekelenmelerim oldu. Vücudumda değişiklikleri farketmistim. Reglim 1 gün gecikince evde test yaptım. Ramazan Bayramı arefe günüydü. O gece sabaha kadar şiddetli bel ağrısı çektim, birazda kasik ağrım vardı. Bayram sabahı acile gittik. Kan testim pozitif çıktı. 1 hafta sonra keseyi gördük. Bayram hediyesi sanmıştık. 7+6 da boş gebelik sebebi ile düşük yaşadım.
Geçmiş olsun bende bebeğimi 6+5 te kaybettim mart ayında kısmet

Ben 10. Günde öğrendim sıcak basması ve beyaz akıntım vardı öğrendiğimdr

Ben 10. Günde öğrendim sıcak basması ve beyaz akıntım vardı öğrendiğimdr
Şuan yumurtlamadan 7 gün geçti benim de bel ağrım ve akıntım var ama regl öncesi de olduğu için ayırt edemiyorum

Benim ilk gebeliğimde koku geliyordu her yerden yemeklerde tiksinti oluyordu o zman akinti vs bilmiyirdum dikkat etmedim bacagima hep agri oluyordu test yapmistim adetim gectimi onu bile hatırlamıyorum çünkü ilk ya boyle şeyleri bilmiyirdum oyle ogrrenmistim yani

Simdi her seu biliyorum butun belirtiler oluyo ama gebelik olmuyo hep beyaz akinti agri sizi vb seyler oluyo gebelik yok

Evet canım değere göre varmış ama adet olacakmışım gibi çok sancım var salı doktora gideceğim bakalım ultrason da gözkmşşti sende var mı cnm gebelik
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah💝gecikmenin 10.gününde kan verdiğimde negatifti 12.günü ise testler silik çıkıyor emin olamıyorum

Eklentiler

• 1000032723.webp
    1000032723.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah💝gecikmenin 10.gününde kan verdiğimde negatifti 12.günü ise testler silik çıkıyor emin olamıyorum
Teşekkür ederim canım benim silikse olablr biraz dhaa bekle tekrardan kan ver bir canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Mrb bende bişey merak ediyorum 2,3 gündür regl ağrım vardı az önce acilden beta HCG baktırdım ve 4.99 cikdi böyle bişey başına gelen varmı korkmam gereken bir durum mu lütfen bilenler yardımcı olabilir mi

Back
X