ilk gebelikte aşırı uykum gelirdi ve sırt ağrısıGebelik belirtilerinizi yazarmisiniz
Belki adet gününü bekleyenlere umut olur
Adet belirtisiyle hemen hemen uyuyo ama
Ne bilim degisik belirtilerinizde belki olmustur
Aynısı bndede oldu sol tarafımda yumurtladimBenim yumurtlama günümden 2 gün sonra sağ kasığımda acayip bir ağrı olmuştu. Durup durup kramp giriyordu kalkamıyordum yerimden, bebeğim sağ tarafta gözüktü ilk başlarda hepbirde göğüs uçlarıma birisi iğne batırıyor gibi oluyordu ve karnımda sanki damar atması gibi bişey hissediyordum
Ay inşallah güzel haberler alırsınızAynısı bndede oldu sol tarafımda yumurtladim
Hep sola giriyo kramp
Damar atmasi da oluyo pit pit adet gunumu bekliyorum bnde inşallah olur ya
Progesteron artışına bağlı ovulasyon sonrasında beyaz sümüksü kokusuz akıntı olabiliyor adete kadar, umarım gebeliktir ama bende yumurtlama sonrası her ay oluyor nerdeyseBeyaz kokusuz akıntı ne oluyor adetime 10 yakin var
Amin sagol cnmAy inşallah güzel haberler alırsınız
Şu an net aynı durumdayız. Hayırlısı olsun , bende de sol kasık ağrısı var 2 gündür geçmedi daha 8-9 gün var bataAynısı bndede oldu sol tarafımda yumurtladim
Hep sola giriyo kramp
Damar atmasi da oluyo pit pit adet gunumu bekliyorum bnde inşallah olur ya
Yumurtlamam gecti 2 veya 3 once gene geldiProgesteron artışına bağlı ovulasyon sonrasında beyaz sümüksü kokusuz akıntı olabiliyor adete kadar, umarım gebeliktir ama bende yumurtlama sonrası her ay oluyor nerdeyse
yumurtlamdan sonra adete kadar ağrılarım geçerdi,ama hiç geçmemişti bel kasık ve gögüs ağrısı olmuştuGebelik belirtilerinizi yazarmisiniz
Ben ıkı gebelıgımı de idrarımda baloncuklar oluşmasıyla anladım göğüsümde iğne batmaları ve bırgunde kayınvalıdem kendı tansiyonunu ölçerken bende ölçeyim kendımkını dedım baktım kalp atışım 120 lerde hayra alamet değil demiştimGebelik belirtilerinizi yazarmisiniz
Baloncuk nasil oluyorBen ıkı gebelıgımı de idrarımda baloncuklar oluşmasıyla anladım göğüsümde iğne batmaları ve bırgunde kayınvalıdem kendı tansiyonunu ölçerken bende ölçeyim kendımkını dedım baktım kalp atışım 120 lerde hayra alamet değil demiştim
Bildiğin baloncuk gibi köpük gibi ama çok fazla köpük değil hatta ilk gebelıgımde Internet’ten bakınca gebelık belırtısı dıye yazmıştı ve gebe olduğumu öğrendim ıkıncıyı düşündüğüm zaman her günüm gectıgınde ıdrarımda baloncuk görmeyene kadar hamıleyım demedımmmBaloncuk nasil oluyor
Benim göğüslerim fazla sismez ama bu adet yaklastiginda öyle bı sitiki acitorki dokunamiyorim adetim 2 gecikince tsrt yaptım silik çıktı 5 gün geçince 88,23 çıktı cuma günü bugün yaptırdım 533 çıktı inşallah sizde alorsiniz kucaginizaGebelik belirtilerinizi yazarmisiniz
GidipBildiğin baloncuk gibi köpük gibi ama çok fazla köpük değil hatta ilk gebelıgımde Internet’ten bakınca gebelık belırtısı dıye yazmıştı ve gebe olduğumu öğrendim ıkıncıyı düşündüğüm zaman her günüm gectıgınde ıdrarımda baloncuk görmeyene kadar hamıleyım demedımmm
O bndede olduBildiğin baloncuk gibi köpük gibi ama çok fazla köpük değil hatta ilk gebelıgımde Internet’ten bakınca gebelık belırtısı dıye yazmıştı ve gebe olduğumu öğrendim ıkıncıyı düşündüğüm zaman her günüm gectıgınde ıdrarımda baloncuk görmeyene kadar hamıleyım demedımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?