Gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz

As6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
804
370
53
33
Belki adet gününü bekleyenlere umut olur
Adet belirtisiyle hemen hemen uyuyo ama
Ne bilim degisik belirtilerinizde belki olmustur

Benim yumurtlama günümden 2 gün sonra sağ kasığımda acayip bir ağrı olmuştu. Durup durup kramp giriyordu kalkamıyordum yerimden, bebeğim sağ tarafta gözüktü ilk başlarda hep birde göğüs uçlarıma birisi iğne batırıyor gibi oluyordu ve karnımda sanki damar atması gibi bişey hissediyordum

Reactions: As6
ilk gebelikte aşırı uykum gelirdi ve sırt ağrısı

Aynısı bndede oldu sol tarafımda yumurtladim
Hep sola giriyo kramp
Damar atmasi da oluyo pit pit adet gunumu bekliyorum bnde inşallah olur ya

Hep sola giriyo kramp
Ay inşallah güzel haberler alırsınız

Beyaz kokusuz akıntı ne oluyor adetime 10 yakin var
Progesteron artışına bağlı ovulasyon sonrasında beyaz sümüksü kokusuz akıntı olabiliyor adete kadar, umarım gebeliktir ama bende yumurtlama sonrası her ay oluyor nerdeyse

Hep sola giriyo kramp
Şu an net aynı durumdayız. Hayırlısı olsun , bende de sol kasık ağrısı var 2 gündür geçmedi daha 8-9 gün var bata

Kazlar çatlatma iğnesi 10. Gün umut var mi

Eklentiler

• IMG_20230530_111336.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 160
Adetim geceli 10 gün oldu . Ve testlerim negatif. Bütün hamilelik belirtisi yaşıyorum. Bel ağrısı çok uyku yorgunluk mide bulantısı sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti. Bugün tekrar kan verdim. Rabbim dileyen isteyen herkese versin bir buçuk senedir istiyoruz.

yumurtlamdan sonra adete kadar ağrılarım geçerdi,ama hiç geçmemişti bel kasık ve gögüs ağrısı olmuştu

Yumurtlamadan sonra birkaç gün ara ara kasiklarda batma hissettim saniyelik. Yine yumurtlamadan 8 gün sonra şiddetli adet sancim oldu. Gece uyandırdı. Aşırı gazim oldu. Biraz fazla ayakta durdugumda (10 dk mesela) çok fazla belim ve sırtım ağrıyor.

Ben ıkı gebelıgımı de idrarımda baloncuklar oluşmasıyla anladım göğüsümde iğne batmaları ve bırgunde kayınvalıdem kendı tansiyonunu ölçerken bende ölçeyim kendımkını dedım baktım kalp atışım 120 lerde hayra alamet değil demiştim

Baloncuk nasil oluyor

Baloncuk nasil oluyor
Bildiğin baloncuk gibi köpük gibi ama çok fazla köpük değil hatta ilk gebelıgımde Internet’ten bakınca gebelık belırtısı dıye yazmıştı ve gebe olduğumu öğrendim ıkıncıyı düşündüğüm zaman her günüm gectıgınde ıdrarımda baloncuk görmeyene kadar hamıleyım demedımmm

Benim göğüslerim fazla sismez ama bu adet yaklastiginda öyle bı sitiki acitorki dokunamiyorim adetim 2 gecikince tsrt yaptım silik çıktı 5 gün geçince 88,23 çıktı cuma günü bugün yaptırdım 533 çıktı inşallah sizde alorsiniz kucaginiza

Gidip bakacam

O bndede oldu sabirsizlanmaya başladım inşallah vardır ya bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…