Gebelik belirtilerinizi yazarmisiniz

Masallah subhanallah canm

Bu kadar erken belirti olabiliyor mu? Yani Sperm yumurta birleşse bile rahme varmaları 5-6 gün sürüyor deniyor ondan sordum. Benim de tahminen iki gün önce yumurtlama oldu. Daha önce ovulasyon testi yaptığım için belirtileri biliyordum biraz. Kasıklarda kas ağrısı benzeri ağrım var şu an. Belki ikinci yumurtlama gibi bişey de olabilir bilmiyorum.
Sizin iki gün sonrası olmuş merak ettim şimdi

Valla bende bir konu açmıştım herkes çok şok erken demişti ama değilmiş bu arada herkesin yumurtlama günü farklıdır ben 14 gün önce değil adet günümden sayarsak 9.gün yumurtlarım. Ve evet olmuştu sağ kasığımda krampla gezdim bir hafta

Ne güzel. İnşallah benim de öyle olur. Uygulamaya göre bu ay fazla erken yumurtlama oldu gibi, bugünse tam yumurtlama günüm. Belki de 2.ye yumurtluyorum ondan bu ağrı. Sizinki kendini belli etmiş ne güzel.

Ne güzel. İnşallah benim de öyle olur. Uygulamaya göre bu ay fazla erken yumurtlama oldu gibi, bugünse tam yumurtlama günüm. Belki de 2.ye yumurtluyorum ondan bu ağrı. Sizinki kendini belli etmiş ne güzel.
İnşallah sizde güzle haberler alın yumurtlama günü öncesi ve sonrası da çok önemli yani yumurtlamadan 2 gün önceki ilişkiden kalan sperm bile dölleyebilir. Umutsuzluğa kapılmayın belki sizin de bebek belirtisidir

15 i adet günüm sözde 9 gündür kaısk ağrısıyla gösüs bel ağrıso mahvetti beni hiç bir ay böyle olmuyorsu bugünde krwm gibi kokusuz bir akıntı oldu hayır mı acaba

Canım merhaba. Öncelik sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benimde yumurtlamadan sonraki 2. Günüm. O kadar çok Kasık ağrım varki. Ve adet olacakmış gibi karın ağrımda var. Çok erken biliyorum ama. Garip değil mi bu belirtileri hissetmem

Bana da herkes çok erken demişti ama ben hamileymişim yani bence erken geç yok vücudunu tanıyan ve her ay yaşadığı şeyleri bilen insan değişikliği anlar inşallah sende güzel haberler alırsın, güzel duan için çok teşekkür ederim

Amin canım. Çok tşk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…