22 gün olmuş adetiniz belirti aramak için erken değil mi?Son adet tarihi: 6 Ekim 2025
Yaklaşık 1 haftadır göğüslerde ağrı ve hassasiyet var, her iki göğüste hissediliyor.
Sol kasıkta 3 gündür ara ara sancı ve gerginlik, zaman zaman sağa da vuruyor.
Kasık ağrım sağ sol olarak devam ediyor birden şiddetli bazen sakin
Karında şişkinlik, gaz ve bağırsakta guruldama mevcut.
Sık idrara çıkma ve ayaklarda üşüme hissi var.
Öksürükle kasıkta sızı artıyor, geceleri ağrı nedeniyle birkaç kez uyanıyorum.
Akıntı: yoğun, şeffaf ve kaşıntı geçici olarak oldu (Travazol ile geçti).
Genel olarak karında dolgunluk, göğüslerde doluluk ve huzu
rsuzluk hissi var.
Aynı şeyler bende de var canım ve benim de adetim tarihim 6 ekim test yaptım az önce ilk idrarla silik pozitif inşallah vardır ikimiz de deSon adet tarihi: 6 Ekim 2025
Yaklaşık 1 haftadır göğüslerde ağrı ve hassasiyet var, her iki göğüste hissediliyor.
rsuzluk hissi var.
Senin böyle söylemen üzerine erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim daha çıkmadı sonucunAynı şeyler bende de var canım ve benim de adetim tarihim 6 ekim test yaptım az önce ilk idrarla silik pozitif inşallah vardır ikimiz de de
Benim testim de bu şekilde henüz çok erken diye kan vermedim kan sonucunu bana söylersen çok sevinirim bende veririm belki ikimize de hayırlı olsunnSenin böyle söylemen üzerine erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı kan verdim daha çıkmadı sonucunamiiiin inşallah
İnşallah canım umutlandım adet olmayınca belki de gecikicek ama yarın sabah ilk idrarla deniycem mutlaka olmazsam, adet günü test net mi çıkmalı peki yoksa sizinde silik miydiSabah ilk idrar daha net sonuç verir canım ben öğlen vermiştim burada çok net değil ama inşallah seninde tutunmustur
Bat ne zaman acabaAynı şeyler bende de var canım ve benim de adetim tarihim 6 ekim test yaptım az önce ilk idrarla silik pozitif inşallah vardır ikimiz de de
Bat ne zaman acaba benım de 6 ekımdı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var bendeSon adet tarihi: 6 Ekim 2025
rsuzluk hissi var.
Takip etmiyorum kuzum ben geneldeBat ne zaman acaba benım de 6 ekımdı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var bende
Aynı belirtiler hatta daha fazlası var diyebilirim 5 ekimde adet oldum test yaptım nagatif ama bu belirtiler adet için çok erken bebek içinde bilemedim 8 gün var adetime heyecan doruktaBat ne zaman acaba benım de 6 ekımdı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var bende
Sızın baya varmış adete erkenmıs test ıcın benım de 1 Kasım beklenen adet tarıhı az kaldıAynı belirtiler hatta daha fazlası var diyebilirim 5 ekimde adet oldum test yaptım nagatif ama bu belirtiler adet için çok erken bebek içinde bilemedim 8 gün var adetime heyecan dorukta
Ayy çok stresli ya çevrem kan ver diyip duruyo ama varsa bile çıkmaz hemen diye düşünüyorumSızın baya varmış adete erkenmıs test ıcın benım de 1 Kasım beklenen adet tarıhı az kaldı
Daha varmış bence Bıraz daha bekleyın sonra moral bozukluğu oluyorAyy çok stresli ya çevrem kan ver diyip duruyo ama varsa bile çıkmaz hemen diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?