Şu an için kanamaya dönmedi. 2 gün var daha adetime. Daha önce hiç adetten önce böyle bir olay yaşamamıştımEğer kanamaya donmesse yerleşme kanaması olabilir ama sonrası gelmemeli
Ah umarım ...Herseyim bir ilki vardır ☺ İzlemede kal bakalım inşallah regl başlangıcı değildir
Test yapamaz mısın canımAh umarım ...
Hemen yazıyı okuyayım birYerleşme Kanaması Hesaplayıcı • şu yazıya bir bakın derim.
yerleşme kanaması olabilir.
Evde bir tane test var aslında ama ne olur ne olmaz diye adet gününün en azından 1 gün geçmesini beklemek istiyorum. Çünkü negatif görmek canımı çok sıkıyor artıkTest yapamaz mısın canım
Adet gününün 1 gün geçmesini beklemek istiyorum. Negatif çıkarsa kötü oluyorumSu an test yapsan cikabilir aslinda
Sen bilirsin tabi canım ama zaten çıkar gebelik varsa kuzumEvde bir tane test var aslında ama ne olur ne olmaz diye adet gününün en azından 1 gün geçmesini beklemek istiyorum. Çünkü negatif görmek canımı çok sıkıyor artık
Adet günümde yapayım bari hiç olmazsa. Çünkü negatif çıkar ve yine adet olmazsam bi daha test yapmak isterim. Dışarıya da sürekli çıkmıyoruzSen bilirsin tabi canım ama zaten çıkar gebelik varsa kuzum
Evet öyle o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruzAdet günümde yapayım bari hiç olmazsa. Çünkü negatif çıkar ve yine adet olmazsam bi daha test yapmak isterim. Dışarıya da sürekli çıkmıyoruz
Haber vereceğim inşallahEvet öyle o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dayanamayıp test yaptım ama bsey yokEvet öyle o zaman hayırlı haberlerini bekliyoruz
Dayanamayıp test yaptım ama bsey yokSu an test yapsan cikabilir aslinda
Bu farkli bir test sanirim canim anlamadim. Nasil pozitif oluyorDayanamayıp test yaptım ama bsey yok
O büyük yerde artı işareti olması gerekiyorBu farkli bir test sanirim canim anlamadim. Nasil pozitif oluyor
Hayırlısı olsun canim. Uzulme, denemeye devam. Umarim kisa zamanda gelir meleginO büyük yerde artı işareti olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?