Gebelik belirtisi mi

kahraman3245

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
9
2
1
28
Öncelikle merhaba, son adetim 14 Eylül'de oldu 21inde korunmasız bir ilişki yaşadık ama içime bosalma olmadı yaklaşık 1 haftadır kasıklarım agriyor ve baş dönmesi var dünde önce bir pıhtı geldi sonrasında sadece sildigimde olan lekelenme tarzi birşey oldu hâla ağrım var kramp şeklinde çok kısa süren ve sık aralıklarla adet ağrısı gibide değil çok daha hafifi bu süreçte aralıklarla 4 kez erken gebelik testi yaptım hepsi negatif bugün itibariyle ilişki yasayali 23 gün oldu eğer gebelik olsa kesin çıkar mıydı eger görmek isteyen olursa lekelenmenin fotoğrafını atabilirim

Kimsenin kanınızı görmek isteyeceğini düşünmüyorum 23. Gün değil ilişki üzerinden 12-14. Gün öğrenirdiniz stres kaynaklı gecikme olacağını düşünüyorum

İçine boşalma olmadı dediniz ama prezervatifsiz şekilde ilişki olduysa zevk suyunda bile bir sürü sperm oluyor .

Kimsenin kanınızı görmek isteyeceğini düşünmüyorum 23. Gün değil ilişki üzerinden 12-14. Gün öğrenirdiniz stres kaynaklı gecikme olacağını düşünüyorum
Öyle düşünmeyin ben ilişkiden sonra hesaplamadım ama adet gecikmesinden 9-10 gün sonra iki test yaptım negatifti , olsa şimdiye çıkardı dediler ama geç döllenme olmuş gecikmeden 14 gün sonra pozitifi gördüm ancak

Öyle düşünmeyin ben ilişkiden sonra hesaplamadım ama adet gecikmesinden 9-10 gün sonra iki test yaptım negatifti , olsa şimdiye çıkardı dediler ama geç döllenme olmuş gecikmeden 14 gün sonra pozitifi gördüm ancak
Pcos vs var mı sizde? Hanımefendi öyle bir durumundan bahsetmemiş çünkü. Üstelik 23. Güne rağmen hala gözükmemesi imkânsız. 7-10 gün arasında döllenme tamamlanır döllenmiş embriyo rahme tutunur. 23. Güne kadar hala durmaz.

Pcos vs var mı sizde? Hanımefendi öyle bir durumundan bahsetmemiş çünkü. Üstelik 23. Güne rağmen hala gözükmemesi imkânsız. 7-10 gün arasında döllenme tamamlanır döllenmiş embriyo rahme tutunur. 23. Güne kadar hala durmaz.
Hayır yok , konu sahibi de kesin benim gibi hamile demiyorum yanlış anlamayın sadece böyle şeyler olabiliyor diye söyledim

Hayır yok , konu sahibi de kesin benim gibi hamile demiyorum yanlış anlamayın sadece böyle şeyler olabiliyor diye söyledim
Yahu zevk suyunda sperm var diyorsunuz zaten gülünç olan şey bu 🤣 boşa umut vermeyin stres ve mevsimsel gecikme hanımefendinin yaşadığı şey.
İçe boşalmada bacakları havaya dikip bekleyip yıllarca gebelik elde edemiyor insanlar. Eğer ironiyse söyledikleriniz o zaman samimi gelir ama ciddiyseniz sadece gülünç.

Adet olacakmış gibi bir ağrı ve şişlik vardı hatta kasıktaki ağrı normal adet zamanlarında bile olmayan türde yoğun bir ağrıydı bir de yüzümde solgunluk varmış ben farketmedim ama iki kişi çok solgun ve renksiz görünüyor yüzün gasta mısın dedi

Yahu zevk suyunda sperm var diyorsunuz zaten gülünç olan şey bu 🤣 boşa umut vermeyin stres ve mevsimsel gecikme hanımefendinin yaşadığı şey.
İçe boşalmada bacakları havaya dikip bekleyip yıllarca gebelik elde edemiyor insanlar. Eğer ironiyse söyledikleriniz o zaman samimi gelir ama ciddiyseniz sadece gülünç.
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz 😒😒 önce bir araştırın ondan sonra konuşun

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz 😒😒 önce bir araştırın ondan sonra konuşun
9 yıllık gebelik çabalarıma, tüp bebek merkezinde gördüğüm tedavilere, spermiyogram testlerine vs vs? Sen 22 yaşınla neye dayanarak konuşuyorsun peki? 🤣 zevk suyunuzu bırakın spermiyogram yapalım demiyorlar kimseye, hatta perhiz süresi vs oluyor? 🤣 zevk suyundan hamile kaldıysanız cin olabilirsiniz tıbben MÜMKÜN DAHİ DEĞİL

Bugün adet günüm normalde sabah uyaninca tekrar bir test yapicam sabah ilk yapılan testler daha güvenilirmis o zaman belli olur sanırım

Uzun bir tedavi süreci görmüşsünüz , hassas bir konu ,yoksa bir çift lafım vardı ama neyse bende kalsın ama şunu da bilin ki bu tedavi süreci sizi bir uzman yapmaz . Sadece internetten araştırıp da konuşmuyorum herhalde

Uzun bir tedavi süreci görmüşsünüz , hassas bir konu ,yoksa bir çift lafım vardı ama neyse bende kalsın ama şunu da bilin ki bu tedavi süreci sizi bir uzman yapmaz . Sadece internetten araştırıp da konuşmuyorum herhalde
Tamam zevk suyuyla hamile kaldın aferim, sperm dolu zevk suyu aynen.
Uzmanım bu konuda en iyi ben biliyorum vs vs demedim soru sordun nereden bilgi ve deneyim edindiğimi söyledim.
ZEVK SUYUNDA SPERM FALAN YOK OLMAZ OLAMAZ MÜMKÜN DAHİ DEĞİL. PERHİZ OLMAMIŞ BOŞALMADA SPERM KALİTESİ DAHİ ÇOK DÜŞÜK OLUR.

Bir sürü kişi de sizin gibi düşünüp “ içime boşalmazsa hamile kalmam” diye düşünüp hamile kalıyor ya zaten 😂😂 sizin süreç 9-10 yıl sürdü diye bu kadar imkansızlaştırıyorsunuz sanırım , neyse siz istediğinize inanmakta özgürsünüz ama bu gerçeği değiştirmez

Back
X