• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi ?

Hayır henüz çıkmadı sonuç bekliyorum

inşallah beklediğim gibi olur. Karnım ağrıyor normalde bu kader erkende olmazdı ama karın ağrısı bir var bir yok uzun soluklu bir ağrı değil ve belimde de Ağrı var bu ay yumurtlama günlerini kaçırmadım ve yumurtlamadan sonra sol kasığımda şiddetli bir ağrı hissettim. Bilmiyorum hani his varya hamilelik hissi var gibi hissediyorum rüyamda gördüm geçen gün belki bununnda bir etkisi olabilir
Bugün okudum başka bir başlık altında biri yazmış ki rüyada hamile olduğunu görürsen gerçektir diye. Ama ne derece doğruluk payı var bilmiyorum😊 bende de yumurtlama dönemimden sonra ara ara kasık karın ağrılarım oluyor. Hafif ama. Adet olacakmış gibi bir ağrı. İlk defa da adet öncesi böyle ağrım falan oldu. Ki adetime 8, 10 gün kala oldu bunlar. Pazar günü adrt günüm bekliycem ben de. İnşaAllah hamilesindir. Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.

Benim de aynı adet olacak gibi ağrı bel ağrısı kasık ağrısı değişik bu ay yumurtlama günlerini hep değerlendirdik bakalım hayırlısı

Bugün okudum başka bir başlık altında biri yazmış ki rüyada hamile olduğunu görürsen gerçektir diye. Ama ne derece doğruluk payı var bilmiyorum😊 bende de yumurtlama dönemimden sonra ara ara kasık karın ağrılarım oluyor. Hafif ama. Adet olacakmış gibi bir ağrı. İlk defa da adet öncesi böyle ağrım falan oldu. Ki adetime 8, 10 gün kala oldu bunlar. Pazar günü adrt günüm bekliycem ben de. İnşaAllah hamilesindir. Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.
Amin canım inşallah psikolojik bir rüya değildir bundan çok korkyirum

Back
X