- 8 Kasım 2025
- 68
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi ladyagmur1
Henüz beklemedeyim daha cikmadiÇıktı mı çiçeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz beklemedeyim daha cikmadiÇıktı mı çiçeğim
Bugün okudum başka bir başlık altında biri yazmış ki rüyada hamile olduğunu görürsen gerçektir diye. Ama ne derece doğruluk payı var bilmiyorumHayır henüz çıkmadı sonuç bekliyorum
inşallah beklediğim gibi olur. Karnım ağrıyor normalde bu kader erkende olmazdı ama karın ağrısı bir var bir yok uzun soluklu bir ağrı değil ve belimde de Ağrı var bu ay yumurtlama günlerini kaçırmadım ve yumurtlamadan sonra sol kasığımda şiddetli bir ağrı hissettim. Bilmiyorum hani his varya hamilelik hissi var gibi hissediyorum rüyamda gördüm geçen gün belki bununnda bir etkisi olabilir
Canım çıktı mı sonucun inşallah Hayırlı haberler alırsınHenüz beklemedeyim daha cikmadi
Amin canım inşallah psikolojik bir rüya değildir bundan çok korkyirumBugün okudum başka bir başlık altında biri yazmış ki rüyada hamile olduğunu görürsen gerçektir diye. Ama ne derece doğruluk payı var bilmiyorumbende de yumurtlama dönemimden sonra ara ara kasık karın ağrılarım oluyor. Hafif ama. Adet olacakmış gibi bir ağrı. İlk defa da adet öncesi böyle ağrım falan oldu. Ki adetime 8, 10 gün kala oldu bunlar. Pazar günü adrt günüm bekliycem ben de. İnşaAllah hamilesindir. Tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.
Hayir yaaa hala bekliyorum çok strese girdim beklemek beni sonuçtan daha çok strese soktuCanım çıktı mı sonucun inşallah Hayırlı haberler alırsın
Korkma. Öyle değildir inşaAllah. Adetin geçmiş miydiAmin canım inşallah psikolojik bir rüya değildir bundan çok korkyirum
Daha önce olmaz mıydı böyle sende de? Bizimki de psikolojik değildir umarımBenim de aynı adet olacak gibi ağrı bel ağrısı kasık ağrısı değişik bu ay yumurtlama günlerini hep değerlendirdik bakalım hayırlısı
E nabızdan bakıyor musunHayir yaaa hala bekliyorum çok strese girdim beklemek beni sonuçtan daha çok strese soktu
Daha önce yumurtlamadan sonra yoğun akıntım olurdu aksine bu ay da çok az akıntım var bilemedimDaha önce olmaz mıydı böyle sende de? Bizimki de psikolojik değildir umarım
Bende de durum aynı. Önceye nazaran çok çok az. Adetine kaç gün var?Daha önce yumurtlamadan sonra yoğun akıntım olurdu aksine bu ay da çok az akıntım var bilemedim
Her yarım saaate bir bakiyorimE nabızdan bakıyor musun
Benim hiç akıntım yok şuan regle 2 gün varDaha önce yumurtlamadan sonra yoğun akıntım olurdu aksine bu ay da çok az akıntım var bilemedim
Geç mi çıkıyor bu sonuçlar?Her yarım saaate bir bakiyorim
Benim 1 saatte çıktı özelde yaptırmıştımGeç mi çıkıyor bu sonuçlar?
Ay bir bilsem ben hiç anlamıyorumGeç mi çıkıyor bu sonuçlar?
Canım ben tiroid hastasıyım tiroide de baktırmak istedim aslinda özele gitmedim o yüzdenBenim 1 saatte çıktı özelde yaptırmıştım
Ben de çok yabancıyım bu durumlara. Çıkar çıkmaz yazar mısın lütfen, umarım istediğin gibi sonuç alırsın.Ay bir bilsem ben hiç anlamıyorum
Çok teşekkür ederim aklımda gerçekten sonucun cikmasini bekliyorum güzel yada kötü yazicam canımBen de çok yabancıyım bu durumlara. Çıkar çıkmaz yazar mısın lütfen, umarım istediğin gibi sonuç alırsın.