Gebelik belirtisi olabilir mi acaba

daisymm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
43
3
16
26
Reglime 5 gün kala gögüs hassasiyetim oldu göğüs ucum kaşınıyor ve sağ kasıgım da batmalar oldu ve bugün de sağ kasığımda ağrı olup sağ bacağıma kadar vurdu ağrısı ayrıcı akıntım hafif hafif geliyo idrarımda koyulaşma var özellikle ilk idrarımımda ve kokulu böyle durum yaşayip hamile olan var mı acaba

Reglime 5 gün kala gögüs hassasiyetim oldu göğüs ucum kaşınıyor ve sağ kasıgım da batmalar oldu ve bugün de sağ kasığımda ağrı olup sağ bacağıma kadar vurdu ağrısı ayrıcı akıntım hafif hafif geliyo idrarımda koyulaşma var özellikle ilk idrarımımda ve kokulu böyle durum yaşayip hamile olan var mı acaba
Saydıklarınız ya olağan şeyler ya da regl belirtileri. Bekleyin gününüz geçsin test yaparsınız

Bu regl habercisi de olabilir enfeksiyon ds kokulu akıntı geliyorsa

Koku hiç yok ara ara kasığıma ağrı vurup gidiyo bide yeni gittim doktora 2 hafta oldu enfeksiyon olsaydı söylerdi herhalde diye biliyorum
Akıntı gebeliğin habercisi olabilir bende de aşırı bir akıntı var umarım güzel haberler alırız🤲🏻

Back
X