Gebelik belirtisi olabilir mi yardımcı olur musunuz

gkmr2341

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
488
159
18
30
Arkadaşlar iki gün önce yumurtlamam gerçekleşti ve bir haftadir duzneli ilişki oldu değerlendirdik tüm günleri yumurtlamadan iki gün sonra yani bugün sabah çok ciddi karın ağrısı çektim ve şimdi de ara ara vajinada yanma hissediyorum böyle birşey yaşayan var mı gebelik belirtisi olabilir mi bu akdar erken regl 13gun var

Canım regl den 13 gün öncesi yumurtlama dönemi oluyor. Yani henüz yeni çatlamakta olan ya da çatlamış olan yumurta o kadar hızlı sürede döllenmiyor. Döllendi diyelim belirti vermesi için rahime yolculuk başlıyor bu da en az 10 gün falanmış. Yani gebelik varsa bile ki inşallah olur bu kadar erken belirti mümkün değil.

Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevirim. 10 kasım adet günümdü ve ben yıllardır çok düzenli adet olurum tam 30 gün sürer. 16 kasımda adetimin bitiminden birgün sonra birliktelik yaşadık geri çekilme yöntemiydi ve ben yarım saat içinde ella kullandım. Hesaplamalarıma göre yumurtlama dönemine 10 gün vardı. Ama 20 kasımda ilişkiden 4 gün sonra tekrar adet oldum ve 6 gün sürdü. Ama 3-4 gündür ciddi kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var. Ben düzenli olarak 2 aydır kekik çayı ve sinameki kullanıyorum bu ayda ekstra kiraz saplı form çayı içmeye başladım bugün akıntımın rengi değişti kan var gibi. Çocuk düşünmüyorum daha yeni evliyim. Yerleşme kanaması olabilir mi yardımcı olurmusunuz lütfen. Ben 6 gündür çok ağır antibiyotikler kullanıyorum mide tedavisi için ve 2 gündür gribim. Hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…