Gebelik belirtisi yardımcı olur musunuz

parlablbn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
741
173
33
25
Kızlar merhaba adetime 7 gün var ama sol kasıgımda ara ara ağrı giriyor bide böyle sanki hafif bi sıcaklık yanma hissi var.Baş ağrım ve baş dönmesi de yaşıyorum ama baş dönmesi iki kere felan oldu gece olunca mide bulantım yanma oluyor ama böyle hafif ve gece gaz fazla oluyor beyaz sarı karışık bi akıntı da oluyor böyle olup gebeliğini öğrenen var mı acaba 🙏🏻

Son düzenleme:
Kan testi yaptırmanız size daha doğru sonuç verecektir bir çok belirti birbiriyle benzerlik gösterebiliyor

Kızlar merhaba adetime 8 gün var ama sol kasıgımda ara ara ağrı giriyor bide böyle sanki hafif bi sıcaklık yanma hissi var.Baş ağrım ve baş dönmesi de yaşıyorum ama baş dönmesi iki kere felan oldu gece olunca mide bulantım yanma oluyor ama böyle hafif ve gece gaz fazla oluyor beyaz sarı karışık bi akıntı da oluyor böyle olup gebeliğini öğrenen var mı acaba 🙏🏻
8 gün kala ne baş dönmesi olur ne mide bulantısı. Ya psikolojik ya da yediklerinizle alakalı 🙏🏼
Belirtiler benziyor evet ama ya adetinize 8 gün kalmadı ya da psikolojik

gunaydin
belirtileriniz devam ediyormu acaba
Günaydın canım gaz problemim ve mide yanmam var gece uyuyamadım hatta böyle kussam rahatlayacakmışım gibi bi histi göğüslerim aşırı büyüdü ve ağır geliyor bana uçları da koyulaştı bide göbeğimden aşağıya hafif bi kahverengi çizgi çıktı neden bilmiyorum ama bu da aklıma takıldı zaten kirpiklerim belirti hissettiğimden beri böyle hepsi karma karışık bu kadar belirtilerim bide ben çok zayıf biriyim yani göbeğim hiç yok o yüzden farkediyorum sol tarafımda şişlik var mesela göbek deliğimden anlıyorum aşagıya inmiş şişmiş o taraf yani

Günaydın canım gaz problemim ve mide yanmam var gece uyuyamadım hatta böyle kussam rahatlayacakmışım gibi bi histi göğüslerim aşırı büyüdü ve ağır geliyor bana uçları da koyulaştı bide göbeğimden aşağıya hafif bi kahverengi çizgi çıktı neden bilmiyorum ama bu da aklıma takıldı zaten kirpiklerim belirti hissettiğimden beri böyle hepsi karma karışık bu kadar belirtilerim bide ben çok zayıf biriyim yani göbeğim hiç yok o yüzden farkediyorum sol tarafımda şişlik var mesela göbek deliğimden anlıyorum aşagıya inmiş şişmiş o taraf yani
hayırlısı inşallah anlattıklarınız göre hamilesiniz 🌸

Kan vermeden belirtilere güvenmeyin.
Yada eczaneden test alın erken gebelik orda belkı cıkabilir.

Günü geldiyse yada yaklastıysa kandan baktırın gönlünüzce olsun.

Kızlar merhaba adetime 7 gün var ama sol kasıgımda ara ara ağrı giriyor bide böyle sanki hafif bi sıcaklık yanma hissi var.Baş ağrım ve baş dönmesi de yaşıyorum ama baş dönmesi iki kere felan oldu gece olunca mide bulantım yanma oluyor ama böyle hafif ve gece gaz fazla oluyor beyaz sarı karışık bi akıntı da oluyor böyle olup gebeliğini öğrenen var mı acaba 🙏🏻
Merhaba, ayni belirtiler bendede var. Pcos var miydi sizde? Benim bat a 8 gun var

Pcos ta belirtiler erken mi oluyor ki ben vücüıdumu çok iyi bildiğim için bişey olsa anlıyorum hemen
Yok pcos olmasi sebebiyle mi diye belirtiler oldu diye merak ettim ondan sordum :) bende pcos var ama regl duzenli 31-32 gunde olur. Ayni belirtiler gectigimiz aylardan beri bende var bebek denedigimizden beri. Bir kez kimyasal oldu baska da olmadi bu ay asiri bel agrisi ve akinti var gunumu bekliyorum

Yok pcos olmasi sebebiyle mi diye belirtiler oldu diye merak ettim ondan sordum :) bende pcos var ama regl duzenli 31-32 gunde olur. Ayni belirtiler gectigimiz aylardan beri bende var bebek denedigimizden beri. Bir kez kimyasal oldu baska da olmadi bu ay asiri bel agrisi ve akinti var gunumu bekliyorum
Dediğim gibi ben vücudumu çok dinlerim bu sebeple erken belirti yaşamış olabilirim bende de bi kez kimyasal olmuştu bizde istiyoruz rabbim sana da bana da layıkıyla anne olabilecek herkese nasip etsin erken gebelik testi alıp da bakabilirsin ama bence günün geçmesini bekle ben şuan mide yanması be bulantı yaşıyorum dün geceden beri üç gün geçti ama hala ısrarla bi hafta geçsin diye bekliyorum bi kez erken öğrendim kimyasal olunca bu sefer geç öğrenmek istiyorum varsa da eğer

Back
X