Gebelik belirtisi yardımcı olur musunuz

Dediğim gibi ben vücudumu çok dinlerim bu sebeple erken belirti yaşamış olabilirim bende de bi kez kimyasal olmuştu bizde istiyoruz rabbim sana da bana da layıkıyla anne olabilecek herkese nasip etsin erken gebelik testi alıp da bakabilirsin ama bence günün geçmesini bekle ben şuan mide yanması be bulantı yaşıyorum dün geceden beri üç gün geçti ama hala ısrarla bi hafta geçsin diye bekliyorum bi kez erken öğrendim kimyasal olunca bu sefer geç öğrenmek istiyorum varsa da eğer
Amin canim inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah.
Ben kimyasali gecikmenin 13. Gununde gordum kanda. O yuzden gunum gecmeden test yapmak istemiyorum bende.
mide yanmasi, bulanti bende de var. Gece oluyor ağırlıklı ama her yumurtlama adet arasi yasiyorum bunu :( feci bel ağrım var. Yumurtlamam gec oluyor 17-18. Gunde.

Amin canim inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah.
Ben kimyasali gecikmenin 13. Gununde gordum kanda. O yuzden gunum gecmeden test yapmak istemiyorum bende.
mide yanmasi, bulanti bende de var. Gece oluyor ağırlıklı ama her yumurtlama adet arasi yasiyorum bunu :KK43: feci bel ağrım var. Yumurtlamam gec oluyor 17-18. Gunde.
Valla diyorum ya gece daha kötü oluyorum yanma bulantı oluyor herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor tabiki umarım vardır günün geçsin mutlaka öyle yap testi ağır kaldırma uzan dinlen elinden geldiğince dikkat et olsa da olmasada rabbim gönlünden geçeni versin

Valla diyorum ya gece daha kötü oluyorum yanma bulantı oluyor herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor tabiki umarım vardır günün geçsin mutlaka öyle yap testi ağır kaldırma uzan dinlen elinden geldiğince dikkat et olsa da olmasada rabbim gönlünden geçeni versin
Amin, seninde vardır umarim. Test yapinca yaz burdan belirtilerimiz benzer :)

Back
X