Evet canım 21 günde bir döngüm2 nisanda adetim bitti ertesi günü yumurtlamam oluyor 6 gün önce cinsel ilişkim oldu adetime 7 gün var biraz daha gelmiş iç çamaşırımda ama çok az çok açık kahve rengi bembeyli karışık gibi adetim yeni bitti ne olabilir buİhtimal var tabii ki. Yerleşmeden birkaç gün sonra testte çıkıyor diyorlar ama sizinki de erken olmuş. Erken mi yumurtluyorsunuz?
Teşekkür ederim canım inşallah normalde olmazdı böyle adetten 7 8 gün önceDediğin gibi yerleşme kanaması olabilir başka şeyler de olabilir ama kötüyü çağırmaya gerek yokinşallah pozitif görürsün bu ay
Çıkar mı yaptığım zaman adetime 6 gtn kaldı ve bitti baya öhce akıntım 3 4 damla geldiTest yapsana canım bir
Olabilir ,bence adetiniz gecikirse test yapmalısınızKızlar hayırlı bayramlar adetime 7 gün var dün gece 3 gibi saat bişey geldiğini hissetimm kasık bölgemde felaket ağrı girdi iki kere bişler aktığını hissettim bi yarım saat sonra wc ye gittim çok hafif kahve leke geldi iç çamaşırımı değiştirdim ve bir iki damla geldi üç nokta gibi çok az yerleşme kanaması sı acaba
Hiç yaşamadım böyle bir şey çünkü 3 4 damla geldi iç çamaşırım kirlenmiş sadece o kadar 24 saattir de hiç bişey yok beyaz akıntım var test yapsam mı bilmiyorM kiOlabilir ,bence adetiniz gecikirse test yapmalısınız
Yani adetimden 7 gün önce gelmesi başka ne olabilir ki hiç bir fikrim yokEğer yerleşme kanamasıysa kanamadan birkaç gün sonra kana geçiyor ama tabi reglinize yakın yapsanız daha iyi olur
Adetinize yakın veyahut 2 3 gün geçince yapabilirsinizHiç yaşamadım böyle bir şey çünkü 3 4 damla geldi iç çamaşırım kirlenmiş sadece o kadar 24 saattir de hiç bişey yok beyaz akıntım var test yapsam mı bilmiyorM ki
İnsan dayanamıyor sabredemiyor ki bugün silikde mi çıkmaz üstünden geçti bir günAdetinize yakın veyahut 2 3 gün geçince yapabilirsinizin
İnanın evt bende şuan adetim ama agizimda tuhaf tat var ve mide bulantım var benimde kafa karisikİnsan dayanamıyor sabredemiyor ki bugün silikde mi çıkmaz üstünden geçti bir gün
Erken gebelik testi alın yapın çıkmazsa adetiniz gecikince tekrarlarsinjz bazen burda görüyorum erken öğrenenler varÇıkar mı yaptığım zaman adetime 6 gtn kaldı ve bitti baya öhce akıntım 3 4 damla geldi
Yaptım deminde hiç bir şey çıkmadı ama niye öyle leke gelip kayboldu anlamadım erken sanırımErken gebelik testi alın yapın çıkmazsa adetiniz gecikince tekrarlarsinjz bazen burda görüyorum erken öğrenenler var
Allah Allah bende anlamadım canım bekle bakalım inşallah hayırlı haberle sonuçlanırYaptım deminde hiç bir şey çıkmadı ama niye öyle leke gelip kayboldu anlamadım erken sanırım
İnşallah canım görüntüsünü çekmiştim aslında iğrenenler olur şimdi yazarlar niye atıyosunuz diye aslında bir şey yok bi kaç damla daAllah Allah bende anlamadım canım bekle bakalım inşallah hayırlı haberle sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?