Gebelik belirtisi

seydaa0011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
34
12
3
Merhaba bir soru danışmak istiyorum size 6 eylülde korunmasız cinsel ilişki oldu adet döngüm düzensiz adet oluyorum bugün adet döngümün 32. Gününe girdim fakat kasıklarım adet olacakmış gibi çok ağrım sancım var sizce bu gebelik belirtisimi yoksa adetmi olacağım aranızda yaşayan varsa yazabilirmi

Valla ne icersen ic cekiyorsun bebek buyuyup yukari dogru ciktigi icin midenin yeri kalmiyor garibim mide sıkışıyor her türlü çekiyorsun
Haklısın abla anne olmak çok güzel duygu bir yandan da çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altında diye

Sukur benim bebegin cinsiyeti kiz tabi son anda supriz yapmazsa ismini umay gokce eylul bunlardan dusunuyorum tabi son an ne olur ismi bilemiyorum
Kusura bakma abla ben erkek zannettim vallahi yorumu yanlış okudum yada biriylemi karıştırdım bilmiyorum burda çok yeniyim yeni hesabı açtım hepsi çok güzel isimler abla Rabbim kaderini güzel eylesin hayırlı sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin inşallah

Amin cumlemiz icin insallahsen nekdr suredir evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…