- 16 Eylül 2025
- 34
- 12
- 3
- Konu Sahibi seydaa0011
-
Bebek saçlı ise kusturur der annem :)) Ben saçlarım uzun doğmuşum annemin midesi çok bulanmış6 ay darisi sana cuma gunu guzel haberlerle gel ama benim biraz zor gecti gebelik kus kus oldum
Banada oyle dediler ama doktor oyle bi durum olmaz batil inanc dedi onca mide yanmasina bide bebek kel dogarsaBebek saçlı ise kusturur der annem :)) Ben saçlarım uzun doğmuşum annemin midesi çok bulanmış
Miğde yanmasına soda iç abla iyi geliyor diyorlarBanada oyle dediler ama doktor oyle bi durum olmaz batil inanc dedi onca mide yanmasina bide bebek kel dogarsa
Valla ne icersen ic cekiyorsun bebek buyuyup yukari dogru ciktigi icin midenin yeri kalmiyor garibim mide sıkışıyor her türlü çekiyorsunMiğde yanmasına soda iç abla iyi geliyor diyorlar
Haklısın abla anne olmak çok güzel duygu bir yandan da çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altında diyeValla ne icersen ic cekiyorsun bebek buyuyup yukari dogru ciktigi icin midenin yeri kalmiyor garibim mide sıkışıyor her türlü çekiyorsun
Sorma bn gebe kalinca bunu daha cok iyi anladimHaklısın abla anne olmak çok güzel duygu bir yandan da çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altında diye
Aboo çok zor abla çokk hele doğunca sen gör hahah erkek bebeklerinde doğdukların da çok gaz oluyor abla dikkat edin adı neSorma bn gebe kalinca bunu daha cok iyi anladimbak suan saat kac olmus yatamiyorum gebelikten dolayi 5 dk uzaniyom 5 dk wc
Sukur benim bebegin cinsiyeti kiz tabi son anda supriz yapmazsa ismini umay gokce eylul bunlardan dusunuyorum tabi son an ne olur ismi bilemiyorumAboo çok zor abla çokk hele doğunca sen gör hahah erkek bebeklerinde doğdukların da çok gaz oluyor abla dikkat edin adı ne
Kusura bakma abla ben erkek zannettim vallahi yorumu yanlış okudum yada biriylemi karıştırdım bilmiyorumSukur benim bebegin cinsiyeti kiz tabi son anda supriz yapmazsa ismini umay gokce eylul bunlardan dusunuyorum tabi son an ne olur ismi bilemiyorum
Amin cumlemiz icin insallahKusura bakma abla ben erkek zannettim vallahi yorumu yanlış okudum yada biriylemi karıştırdım bilmiyorumburda çok yeniyim yeni hesabı açtım hepsi çok güzel isimler abla Rabbim kaderini güzel eylesin hayırlı sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin inşallah
1 buçuk senelik abla senAmin cumlemiz icin insallahsen nekdr suredir evlisin
Ayin 29 benimde yili donumum daha yeniyiz desene1 buçuk senelik abla sen
Gerçekten öyle zaman çook çabuk geçiyor anlamıyorsun bileAyin 29 benimde yili donumum daha yeniyiz desene
Sorma bende anlamdm bi evlendim ceyiz diziyordum smdi bebek ceyizi nerden nereyeGerçekten öyle zaman çook çabuk geçiyor anlamıyorsun bile
Kesinlikle öyle hain zaman keşke zamanı durdurabilsek o kadar fazla gitmeseAyin 29 benimde yili donumum daha yeniyiz desene
Akisina birak gitsinKesinlikle öyle hain zaman keşke zamanı durdurabilsek o kadar fazla gitmese
Nerelisin özel değilse tabiÖyle yapıyorum yoksa olmuyor abla
İstanbul abla senNerelisin özel değilse tabi
tokatİstanbul abla sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?