Gebelik belirtisi

vallahi hamileliğimi gün gün yazdığım için notlarıma baktım ve beklenen regl tarihimden 9 gün önce sanki regl olacakmışım gibi rahim şişkinliği, belimde iğne varmış gibi kaşınıcasına bir bel ağrısı olmuş. hareket ederken iğne batıyor gibi olmuş. bir de memede minik minik hassasiyet başlamış elektrik çarpması gibi. son olarak da sık sık tuvalete çıkmaya başlamışım özellikle geceleri. hatta şöyle not düşmüşüm bol sıvı almamama rağmen sık tuvalete çıkmaya başladım diye. regl olacakmışım gibi karın ağrısı da olmuş biraz.

Ya çok tatlısınız, çok teşekkür ederim:))
Benim ilk korunmasız ayım, çok heyecanlıyım, her durumu hamilelik belirtisine bağlamaya başladım, deliricem sanırım

Erken gebelik ile pms belirtilerinin hepsi aynı. Adet olcagınız zaman da bunları hissedersiniz gebe kaldığınız da da tek fark yerleşme kanaması. Birde yumurtlamadan sonra insanlar genelde kuruluk hissediyor. Bende full sürekli beyaz losyon kremsi gibi akıntı oldu hiç kuruluk olmadı. Tek farklılık bu diyebilirim

Ya çok tatlısınız, çok teşekkür ederim:))
Benim ilk korunmasız ayım, çok heyecanlıyım, her durumu hamilelik belirtisine bağlamaya başladım, deliricem sanırım
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben açıkçası belimde ufak ufak pıt pıtlar hissetmiştim o dönemler sanırım Strese sokmayın kendinizi o en hayırlı zamanda gelir size

Yerleşme kanaması olmayan da oluyormuş ya

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben açıkçası belimde ufak ufak pıt pıtlar hissetmiştim o dönemler sanırım Strese sokmayın kendinizi o en hayırlı zamanda gelir size
Ya amin çok teşekkür ederim, isteyen herkese nasip etsin rabbim

Kızlar testi açıp baktığımda böyle pembe 2. Çizgi var 5 dakika dan sonra baktım ne olabilir erken gebelik olabilir mi cevap verir misiniz lütfen ?

Eklentiler

• IMG_2131.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar testi açıp baktığımda böyle pembe 2. Çizgi var 5 dakika dan sonra baktım ne olabilir erken gebelik olabilir mi cevap verir misiniz lütfen ?
Testleri açmayın kuzum.. olmayan yerde çıkan çizgiler boşuna kafa karıştırıyor.. bence bu test negatif; belki birkaç gün sonra pozitife dönebilir gebelik varsa..

Benimde lekelenmem adetten iki yada 3 gün önce oldu kahve gibi iki damla geldi ama ağrısı bildiğin regl öncesi ağrı

Merhaba, sizde bir değişiklik var mı acaba? Belirtilerde artma ya da herhangi bir test?
Merhaba 11 dpo negatif ama belirti desen aynı seyler gögüs kramplar ara ara bazen şefaf sulu akıntı bazen süt beyazı az bişey arada mide bulantısı geliyor bel agrısı ara ara var ama tabi adet günü de yaklaştı bilmiyorum valla

Ben de henüz test yapmadım, daha reglime 6 gün var ama bilmiyorum

`