- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi neoldugunubilmemlazim
-
Aynen diyorum ki regliye 2 gün kala falan yapayımBence hiç yapma bekle derim canım nasılsa erken de görsen geç de görsen zaten bekliceksin
Bencede :)Aynen diyorum ki regliye 2 gün kala falan yapayım
Belirtilerin devam mı? Sanki benim bugün itibari ile yok gibi, of kendimi dinlemekten yoruldumBencede :)
Valla yumurtlamadan sonra hep kasık ağrım batmalar bel agrısı göğüs hassasiyeti arada baş dönmesi mide de tuhaflıklar bilmiyorum valla :)Belirtilerin devam mı? Sanki benim bugün itibari ile yok gibi, of kendimi dinlemekten yoruldum
Göğüs hassasiyetinden kastınız tam olarak nedir?Valla yumurtlamadan sonra hep kasık ağrım batmalar bel agrısı göğüs hassasiyeti arada baş dönmesi mide de tuhaflıklar bilmiyorum valla :)
Gögüs ucu acıyor ve sanki koyulaştı arada tatlı tatlı kaşınıyorGöğüs hassasiyetinden kastınız tam olarak nedir?
Hı ben de o yok maalesef:)Gögüs ucu acıyor ve sanki koyulaştı arada tatlı tatlı kaşınıyor
Herkes de farklı sizde neler oldu bu süreçte:)Hı ben de o yok maalesef:)
Herkes de farklı sizde neler oldu bu süreçte:
Benim en gözlemlediğim vajina kısmında saniyelik batmalar, gece özellikle sık idrara çıkma, çok nadir halsizlik, sanırım bunlarHerkes de farklı sizde neler oldu bu süreçte:)
Lekeleme oldu , erken regl oldum zann etdım , plansızdı çunkı beklemıyordum ben , bakdım regl olmuyorum , sonra işte sabahsı hındı fumelı tost yapıyordum midem kalkdım , birde ayaklarım çok üşüyofu ağustos başı sıvcakda yorgan çıkarıb uydum , brnım ılk hamılelıymde ılk gunler üşüme olduBelirttiler nelerdi?