Canım psikolojik olabilir,adetine 10 gün varsa herşey için daha çok erken.Merhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür sürekli batmalar yaşıyorum ve karın alt bölgem aşırı dolu hissediyorum birde akıntım var beyaz süt gibi en çok dikkatimi çekende vajinamdaki yumuşaklık oldu yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi ilişki oldu ,bu belirtileri yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı ?
bencede cok erken canım
Canım psikolojik olabilir,adetine 10 gün varsa herşey için daha çok erken.
yok canım bnde olmadı da 10 gün varmıs senin yani adete yakın belli olur sanırım bilmiyorumöylemi diyosunuz cnm sizde olmusmuydu
akıntı batma bendede erkenden olmustu canım bıde vajınadakı yumusaklık dedıgın vajınanın yan tarafları içeri göçmüş gıbı hıssedıyodum bende ınsallah hamılesındırMerhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür sürekli batmalar yaşıyorum ve karın alt bölgem aşırı dolu hissediyorum birde akıntım var beyaz süt gibi en çok dikkatimi çekende vajinamdaki yumuşaklık oldu yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi ilişki oldu ,bu belirtileri yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı ?
merhaba hamiş birini görmüşken bi soru sorayım dedim.. ya ben dün regl oldum daha doğrusu emindim hatta üzüldüm baya çünkü tam günümdü ve idrar testim negatif çıkmıştıakıntı batma bendede erkenden olmustu canım bıde vajınadakı yumusaklık dedıgın vajınanın yan tarafları içeri göçmüş gıbı hıssedıyodum bende ınsallah hamılesındır
Bnmde 10 gün var adetim e bugün göğüslerim ağrıyo yumurtalarda batma var ve akıntı devam ediyo bide belim ağrıyo inşallah psikolojik değildir de bu ay mutlu haberleri alirizMerhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ama 2-3 gündür sürekli batmalar yaşıyorum ve karın alt bölgem aşırı dolu hissediyorum birde akıntım var beyaz süt gibi en çok dikkatimi çekende vajinamdaki yumuşaklık oldu yumurtlama günüm ve 2 gün öncesi ilişki oldu ,bu belirtileri yaşayıp hamile oldugunu öğrenen varmı ?
Canim benimde iliskiden sonra beyaz akintim basladi simdi de saydam ben de anlamadim soruyorum kizlara cevap atan olmadi
2 gün önce değil yumurtlama günü ve 2 gün öncesi oldu cnm2 gun omcesinden once bi iliski olmadi mi? Cunki 2 gun icinde hamilelik belirtisi mumkun degil
akıntı batma bendede erkenden olmustu canım bıde vajınadakı yumusaklık dedıgın vajınanın yan tarafları içeri göçmüş gıbı hıssedıyodum bende ınsallah hamılesındır
Canim bulmusken ben de sorayimakıntı batma bendede erkenden olmustu canım bıde vajınadakı yumusaklık dedıgın vajınanın yan tarafları içeri göçmüş gıbı hıssedıyodum bende ınsallah hamılesındır
İnsallah canimaynen benımde ilişki ayın 11-13-15 inde oldu 15 i yumurtlama günümdü o günden beri var akıntım canım inş gebeyizdir
2 gün önce değil yumurtlama günü ve 2 gün öncesi oldu cnm
inşallah cnm ya parmagımı hafifi sokuyorum cok ıslak akıntım var karnımda doluluk hissi var bilemedim birde vucut ısım cok yüksek senınde bebişin hayırlı olsun
canım senın dedıgın bana gebelıgın başında olmustu yerlesme kanamasıydı benımde 4 testten 2 sı negatıf ıkısı pozıtıf cıkmıstı oyle olunca acılde kan tahlılı yaptırdım oyle ortaya cıktımerhaba hamiş birini görmüşken bi soru sorayım dedim.. ya ben dün regl oldum daha doğrusu emindim hatta üzüldüm baya çünkü tam günümdü ve idrar testim negatif çıkmıştışimdi de dünden beri yani hiç birşey yok dün peçeteye açık renk bir iki damla kan geldi sonra da kahverengi akıntı birazcık ama şimdi ise hiç bir şey yok ağrı sancı da yok nedir sencee
saolasın canım benım vucut ısım dusmustu gebelıgın basında ayaklarımı ısıtamıyodum bıleaynen benımde ilişki ayın 11-13-15 inde oldu 15 i yumurtlama günümdü o günden beri var akıntım canım inş gebeyizdir
2 gün önce değil yumurtlama günü ve 2 gün öncesi oldu cnm
inşallah cnm ya parmagımı hafifi sokuyorum cok ıslak akıntım var karnımda doluluk hissi var bilemedim birde vucut ısım cok yüksek senınde bebişin hayırlı olsun
döllenmeden sonra başladı ama hep sulu bı akıntıydı yogun kıvamlı degıldıCanim bulmusken ben de sorayim
Canim sen de akinti o!mustur ne zaman oldunadete yakin mi basladi mi yoksa dollenmeden sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?