Gebelik belirtisimi??

aypee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
128
11
48
Merhaba hanımlar yaklaşık 3 yıldır gebelik planlıyorum. Pcos var bende . Adetime yaklaşık 6-7 gün kaldı . Bikaç gündür özellikle sağ kasığımda batmaşar oluyor bazende sol kasığımda. Bel ağrım var ve arada bi sabah ilk uyandığımda midem bulanıyor. Sizce bunlar bir gebelik belirtisi olabilir mi?

Merhaba hanımlar yaklaşık 3 yıldır gebelik planlıyorum. Pcos var bende . Adetime yaklaşık 6-7 gün kaldı . Bikaç gündür özellikle sağ kasığımda batmaşar oluyor bazende sol kasığımda. Bel ağrım var ve arada bi sabah ilk uyandığımda midem bulanıyor. Sizce bunlar bir gebelik belirtisi olabilir mi?

Merhaba canım,
Olabilir ama psikolojik ve regl yüzündende olabilir.
Bir kaç gün daha bekle reglin gecikirse test yapmak en doğrusu💜

İnşallah çok istiyorum mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum işten çıktım bu yüzden 😊
Merhabalar. Benzer belirtiler bende de var. Bu ay yumurtlama dönemlerimi denk getirip o günlerde birlikte olduk. Adetlerim düzenlidir tam tamına gününde olurum. Yumurtlama zamanlarımı da anlarım zaten şu an bazal termometre ile de takibini yapıyorum. Bir olumsuzluk olmadı ise hamile olma ihtimalim yüksek görünüyor grafiklere göre. Adetime 1 hafta var. Hani biraz göbeği olan kilolu insanlar çorabını giyerken zorlanır ya eğildiğimde bende karnımdaki ve kasıklarımdaki dolgunluktan dolayı zor giyiyorum :) Aşırı ama aşırı gazlıyım :P Tuvalete girsem de o dolgunluk hissi ve karnımdaki sertlik gitmiyor. Bir de sağ sol kasık pıt pıt seyirme gibi atıyor. İnşallah belirtilerimiz bebiş belirtisidir

Merhabalar. Benzer belirtiler bende de var. Bu ay yumurtlama dönemlerimi denk getirip o günlerde birlikte olduk. Adetlerim düzenlidir tam tamına gününde olurum. Yumurtlama zamanlarımı da anlarım zaten şu an bazal termometre ile de takibini yapıyorum. Bir olumsuzluk olmadı ise hamile olma ihtimalim yüksek görünüyor grafiklere göre. Adetime 1 hafta var. Hani biraz göbeği olan kilolu insanlar çorabını giyerken zorlanır ya eğildiğimde bende karnımdaki ve kasıklarımdaki dolgunluktan dolayı zor giyiyorum :) Aşırı ama aşırı gazlıyım :p Tuvalete girsem de o dolgunluk hissi ve karnımdaki sertlik gitmiyor. Bir de sağ sol kasık pıt pıt seyirme gibi atıyor. İnşallah belirtilerimiz bebiş belirtisidir
normalde adetimin başlaması gereken günde idrar ve kan testi yaptm negatif çıktı şuan adetim 5 gün gecikti ama zannetmiyorum pozitife dönenileceğni 🤷🏻‍♀️

Benimde 5 günüm var son iki üç gündür ara ara kasıklarımda batma bazen bel ağrısı hissediyordum göğüslerim biraz hassasti o geçti. Daha önce hamile kalmıştım belirtiler biraz benziyor ama emin olamıyorum sağlıklı olsun da biraz bekleyelim belki sadece regl belirtisidir sonra üzülmeyelim

Benimde 5 günüm var son iki üç gündür ara ara kasıklarımda batma bazen bel ağrısı hissediyordum göğüslerim biraz hassasti o geçti. Daha önce hamile kalmıştım belirtiler biraz benziyor ama emin olamıyorum sağlıklı olsun da biraz bekleyelim belki sadece regl belirtisidir sonra üzülmeyelim
Zaten şu üzülme olayı yokmu 😓 dışarıya hiçbirşey belli etmiyorum ama içten içe ağlıyorum hergün. Adetimde şuan 5 gün bu yüzden gecikti galiba

Adetiniz gecikmiş ne güzel umut var baya. Bence idrar testi yerine kan verin onda yüksek ihtimal çıkar

Adetiniz gecikmiş ne güzel umut var baya. Bence idrar testi yerine kan verin onda yüksek ihtimal çıkar
Ben ağrılarımdan şüphe ettiğim için adetimin başlaması gereken gün zaten hem idrar hem kan testi verdim ama ikiside negatif çıktı . Şuan 5 gün gecikme yaşıyorum ama pozitife dönmez bence

Ben ağrılarımdan şüphe ettiğim için adetimin başlaması gereken gün zaten hem idrar hem kan testi verdim ama ikiside negatif çıktı . Şuan 5 gün gecikme yaşıyorum ama pozitife dönmez b

gönlünüzü ferah tutun. Güzel haberlerle inşallah

Zaten şu üzülme olayı yokmu 😓 dışarıya hiçbirşey belli etmiyorum ama içten içe ağlıyorum hergün. Adetimde şuan 5 gün bu yüzden gecikti galiba
Benim adetim hiç o kadar gecikmez test yapmadınız mı

Adetimin başlaması gereken gün test yaptım kanda verdim negatif çıktı . Gecikince yapmadm test hiç
Bence kadın doğuma randevu alıp bir muayene olun baya gecikmiş gebelik olmasa bile başka bir problem olabilir

Back
X