Kaç gün gecikti adetinizArkadaşlar merhaba idrar testi yaptım pozitif çıktı ve kan testide verdim beta hcg 225000.00 gibi bir değer çıktı henüz doktor görmedi çokmu yüksek bende anlamıyorum yorumlayacak olan varmı adet gecikince hemen test yapmadım bekledim bi kaç hafta
Bu değere göre kese falan gözükmesi lazım hatta kalp atışı da duyulabilir belki 7 haftalık kadar vardır bu değere göreArkadaşlar merhaba idrar testi yaptım pozitif çıktı ve kan testide verdim beta hcg 225000.00 gibi bir değer çıktı henüz doktor görmedi çokmu yüksek bende anlamıyorum yorumlayacak olan varmı adet gecikince hemen test yapmadım bekledim bi kaç hafta
Allah bana konu sahibinin Sabrindan versin inşallahBu değere göre kese falan gözükmesi lazım hatta kalp atışı da duyulabilir belki 7 haftalık kadar vardır bu değere göre
Allah bana konu sahibinin Sabrindan versin inşallah
Tutamayacagin sözler verme lütfenKatılıyorum bundan sonrakinde erkenden gitmicem buradan söz veriyorum kendime
1 ay gecikti ama o sırada ilaçta kullanıyodum ondandır diye düşündüm doktor randevum salı günüKaç gün gecikti adetiniz
Bi sorun olmasında çok korkuyorumBu değere göre kese falan gözükmesi lazım hatta kalp atışı da duyulabilir belki 7 haftalık kadar vardır bu değere göre
Salı gününe anca randevu aldımBuradan yorum yapamayız değerin yüksek olması pek bir şey y ifade etmez 2 gün arayla 2 kat gibi bir değerde artmalı o yüzden bence doktora gitseniz çok iyi olur.
Ne ilacı kullanıyorsunuz 2 aylık hamilesiniz yani bu duruma göre1 ay gecikti ama o sırada ilaçta kullanıyodum ondandır diye düşündüm doktor randevum salı günü
Madem korkuyorsunuz neden erkenden doktora görmediniz pozitifi gördükten sonra kan verip iki günde artışı takip edecektiniz sonra 3 5 bin olunca doktora giderdiniz o zaman kontrollü şekilde muayene olurdunuzBi sorun olmasında çok korkuyorum
Pozitifi görünce hemen kan verdim zaten sadece idrardaki testi geç yaptımMadem korkuyorsunuz neden erkenden doktora görmediniz pozitifi gördükten sonra kan verip iki günde artışı takip edecektiniz sonra 3 5 bin olunca doktora giderdiniz o zaman kontrollü şekilde muayene olurdunuz
Nasil yani zaten kan vermişsiniz idrara gerek yoktu kiPozitifi görünce hemen kan verdim zaten sadece idrardaki testi geç yaptım
Safra kesesi ameliyatı oldum iltihap durumu olunca antibiyotik kullandım ilaçtandır gecikme diye düşündüm çünkü ameliyattan hemen sonrada gecikme oldu hamileymişim şimdi korkmuyoda değilim ilaçlardan dolayıNe ilacı kullanıyorsunuz 2 aylık hamilesiniz yani bu duruma göre
Önce idrarda test yaptım pozitifi görünce o akşam hemen acile gidip kan testi yaptırdımNasil yani zaten kan vermişsiniz idrara gerek yoktu ki
banada aminnnnnnnnnnnnn :)Allah bana konu sahibinin Sabrindan versin inşallah
İnşallah birşey olmamıştır şimdi ilacı bırakın kullanmayın niye bu kadar beklediniz ki hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez ilacı bırakıp doktora gitmeniz gerekiyorduSafra kesesi ameliyatı oldum iltihap durumu olunca antibiyotik kullandım ilaçtandır gecikme diye düşündüm çünkü ameliyattan hemen sonrada gecikme oldu hamileymişim şimdi korkmuyoda değilim ilaçlardan dolayı
Ne zaman öğrendin kaç gün bekledin onu anlamadim benÖnce idrarda test yaptım pozitifi görünce o akşam hemen acile gidip kan testi yaptırdım
İlacı hemen bıraktım zaten yeni öğrendim hemen randevu aldımİnşallah birşey olmamıştır şimdi ilacı bırakın kullanmayın niye bu kadar beklediniz ki hamile olduğunuzu öğrenir öğrenmez ilacı bırakıp doktora gitmeniz gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?