Adetim 1 ay gecikti ama o sırada ilaç kullanıyodum safra ameliyatından dolayı daha öncede böyle gecikmişti ilaçlardandır diye şüphelenmedim ama göğüs hassasiyeti çok oldu 2 gün önce idrar testi pozitif oldu hemen kan verdim beta değerini görünce zaten şok oldum çok yüksek randevuda aldım hemen ama burdanda bi yazmak istedim korktuğum içinNe zaman öğrendin kaç gün bekledin onu anlamadim ben
Ben böyle anladım sen 1 ay önce test yaptın gebe oldugunu öğrendin ve bekledin 1 ay sonra Kan verdin sonucu yazdın ... Ama sen gecikmeyi hamileliğe yormadin ilaçtan zannettin test yaptın pozitif çıktı saliya randevu aldın . İnşallah sıkınti yoktur canım gönlünü ferah tutİlacı hemen bıraktım zaten yeni öğrendim hemen randevu aldım
Yok yok idrar testinden aynı gün kan testi yaptırdımBen böyle anladım sen 1 ay önce test yaptın gebe oldugunu öğrendin ve bekledin 1 ay sonra Kan verdin sonucu yazdın ... Ama sen gecikmeyi hamileliğe yormadin ilaçtan zannettin test yaptın pozitif çıktı saliya randevu aldın . İnşallah sıkınti yoktur canım gönlünü ferah tut
Gayet güzel az kalmış bu süreçte beslenmenize sağlığınıza dikkat edin. Yapabildiğiniz kadar bol bol dinlenin, bol su için. Geri kalanını zaten doktor söyleyecektir. İnşallah güzel haberler getirirsinizSalı gününe anca randevu aldım
Ben asla okadar sabırlı olamamAllah bana konu sahibinin Sabrindan versin inşallah
Eşime dedim ki uzun zamandır da test vermiyorum dedi daha geçen ay verdin yok dedim vermedim bana göre çok uzun zaman olmuş gibi e nabiza bı baktım eşim haklı daha 1 ay olmamışBen asla okadar sabırlı olamam
Ben yumurtlamadan 12 sayıyorum gebelik testi için diğer ikisi hep 12.gün çıktı idrarda ama daha yumurtlama dan 1 hafta geçiyor her yer gebelik testi çöpü oluyor o 12 günlük süreç bana yıl gibi geliyorEşime dedim ki uzun zamandır da test vermiyorum dedi daha geçen ay verdin yok dedim vermedim bana göre çok uzun zaman olmuş gibi e nabiza bı baktım eşim haklı daha 1 ay olmamış
Oyle deme kızOo salı günü cinsiyeti öğrenir gelirsin artık
Bende öyle yaaBen yumurtlamadan 12 sayıyorum gebelik testi için diğer ikisi hep 12.gün çıktı idrarda ama daha yumurtlama dan 1 hafta geçiyor her yer gebelik testi çöpü oluyor o 12 günlük süreç bana yıl gibi geliyor
Yaa, bir şey olmaz inşallah. Valla ben bırak ilacın geciktirme ihtimalini , doktor bu ay gecikiceksin bak haberin olsun heveslenme dese bile gider test yaparım sanırımOyle deme kızkonu sahibi ilaç kullanıyormuş ondan gecikme oldu zannetmiş 1 ay gecikmeden sonra test vermiş
Haha al bendende o kadarYaa, bir şey olmaz inşallah. Valla ben bırak ilacın geciktirme ihtimalini , doktor bu ay gecikiceksin bak haberin olsun heveslenme dese bile gider test yaparım sanırımbizim psikoloji gitmiş anacım.
Bu arada konu sahibi, sıkma canını bebişin çok güçlü sana tutunmuş 1 ay geçmesine rağmen kanama vs olmadığına göre de sağlıklı. Bir şey olmaz inşallah
GalibaOo salı günü cinsiyeti öğrenir gelirsin artık
Yenide ameliyat oldum ilaçlar derken hamilelik şok oldumYaa, bir şey olmaz inşallah. Valla ben bırak ilacın geciktirme ihtimalini , doktor bu ay gecikiceksin bak haberin olsun heveslenme dese bile gider test yaparım sanırımbizim psikoloji gitmiş anacım.
Bu arada konu sahibi, sıkma canını bebişin çok güçlü sana tutunmuş 1 ay geçmesine rağmen kanama vs olmadığına göre de sağlıklı. Bir şey olmaz inşallah
Hayirli olsun merak ettim durumunuzu ne yaptinizYenide ameliyat oldum ilaçlar derken hamilelik şok olduminşallah olmaz
Ben bugün acilde öğrendim 74 bin çıktı :) pazartesi kontrole gitcem kaç haftalikmis ultrason vs ay uyuyamadım meraktan :)Galibatek benmiyim geç öğrenen başka yokmu
Durumunuz ne olduYenide ameliyat oldum ilaçlar derken hamilelik şok olduminşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?