Gebeliğe Hazırlık Gebelik beta değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman öğrendin kaç gün bekledin onu anlamadim ben
Adetim 1 ay gecikti ama o sırada ilaç kullanıyodum safra ameliyatından dolayı daha öncede böyle gecikmişti ilaçlardandır diye şüphelenmedim ama göğüs hassasiyeti çok oldu 2 gün önce idrar testi pozitif oldu hemen kan verdim beta değerini görünce zaten şok oldum çok yüksek randevuda aldım hemen ama burdanda bi yazmak istedim korktuğum için

İlacı hemen bıraktım zaten yeni öğrendim hemen randevu aldım
Ben böyle anladım sen 1 ay önce test yaptın gebe oldugunu öğrendin ve bekledin 1 ay sonra Kan verdin sonucu yazdın ... Ama sen gecikmeyi hamileliğe yormadin ilaçtan zannettin test yaptın pozitif çıktı saliya randevu aldın . İnşallah sıkınti yoktur canım gönlünü ferah tut

Yok yok idrar testinden aynı gün kan testi yaptırdım

Salı gününe anca randevu aldım
Gayet güzel az kalmış bu süreçte beslenmenize sağlığınıza dikkat edin. Yapabildiğiniz kadar bol bol dinlenin, bol su için. Geri kalanını zaten doktor söyleyecektir. İnşallah güzel haberler getirirsiniz

Eşime dedim ki uzun zamandır da test vermiyorum dedi daha geçen ay verdin yok dedim vermedim bana göre çok uzun zaman olmuş gibi e nabiza bı baktım eşim haklı daha 1 ay olmamış
Ben yumurtlamadan 12 sayıyorum gebelik testi için diğer ikisi hep 12.gün çıktı idrarda ama daha yumurtlama dan 1 hafta geçiyor her yer gebelik testi çöpü oluyor o 12 günlük süreç bana yıl gibi geliyor

Ben yumurtlamadan 12 sayıyorum gebelik testi için diğer ikisi hep 12.gün çıktı idrarda ama daha yumurtlama dan 1 hafta geçiyor her yer gebelik testi çöpü oluyor o 12 günlük süreç bana yıl gibi geliyor
Bende öyle yaa

Oyle deme kız konu sahibi ilaç kullanıyormuş ondan gecikme oldu zannetmiş 1 ay gecikmeden sonra test vermiş
Yaa, bir şey olmaz inşallah. Valla ben bırak ilacın geciktirme ihtimalini , doktor bu ay gecikiceksin bak haberin olsun heveslenme dese bile gider test yaparım sanırım bizim psikoloji gitmiş anacım.

Bu arada konu sahibi, sıkma canını bebişin çok güçlü sana tutunmuş 1 ay geçmesine rağmen kanama vs olmadığına göre de sağlıklı. Bir şey olmaz inşallah

Haha al bendende o kadar

Yenide ameliyat oldum ilaçlar derken hamilelik şok oldum inşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…