Gebeliğe Hazırlık gebelik, bipolar, anksiyete, kaygı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileliğinde antidepresan kullanmak zorunda kalan varmı diye arama yap mesajlar çıkacak karşına

O ilaç kullanmayan kişiler ilaç kullanan sağlıklı doğuranlar var canım benim resim gonderebilsem yazismalari göndericem sana

Buldularimin hepsi kötü şeyler yazıyo

Bayan sorunlu dedi:
Selam kızlar bende hamileyken ilaç kullandım Doğum yaptım elhamdülillah sağlıklı bebeğim ama ben kendi kendimi yıpratmışım mahvetmişim o kadar kötüyüm ki içim dışım dert olmuş bi hafta önce yürüyemez oldum tahlilleri bekliyorum ve sonuçlar iç açıcı değil dua edin bana lütfen sizde sakın şikayet etmeyin halinize bu sıkıntılar bişey değilmiş ilacınızı için bırakmayın bişey olmaz sevgiler...

Allah razı olsun sen
Bayan sorunlu dedi:
Selam kızlar bende hamileyken ilaç kullandım Doğum yaptım elhamdülillah sağlıklı bebeğim ama ben kendi kendimi yıpratmışım mahvetmişim o kadar kötüyüm ki içim dışım dert olmuş bi hafta önce yürüyemez oldum tahlilleri bekliyorum ve sonuçlar iç açıcı değil dua edin bana lütfen sizde sakın şikayet etmeyin halinize bu sıkıntılar bişey değilmiş ilacınızı için bırakmayın bişey olmaz sevgiler...
Allah razı olsun canım benim bu mübarek günde dualarim seninle allah seni ve bebeğini korusun içimi ferahlattin

Amin Allah razı olsun daha o kadar çok kişi varki sen korkma Allaha sigin
Bilmiyorum hala burdamsn ama söylemek istedim bebeğim oldu ve allaha şükür gayet sağlıklı ilaçla geçirdim hamileliği bırakamadım benim mucizem oldu

Bilmiyorum hala burdamsn ama söylemek istedim bebeğim oldu ve allaha şükür gayet sağlıklı ilaçla geçirdim hamileliği bırakamadım benim mucizem oldu
Cookkk sevindim gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini Allah size bağışlasın. Bende ilaca yeni başladım şifa olur inşallah Allah hepimize şifa versin

Back
X