Gebelik çalışmaları sırasında hepatit b aşısı

profiterol

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
668
116
323
Manisa
5 aydır bebek düşünüyoruz henüz olumlu sonuc almadik. Bugün bazı kontroller tetkikler sonrasında doktorum hepatit b aşısı olmamin yararli olacağını söyledi (ailede hepatit b li biri olmasindan mütevellit) bende doktora danıştım gebelik düşünüyoruz hamile kalirsam zarari olurmu dedim hicbir zarari olmaz dedi bende ilk doz aşıyi vuruldum.ama şimdi cok endişeliyim.burda bazi doktorlarin uygun görmediğini okudum.eger hamile kaldiysam bu yapilan aşının zarari olur mu acaba? Yaptirmasam tatilde ailelerin yanina gittigimizde bulasma ihtimalinden korktum. Kizlar benim gibi bu durumu yaşamış kimseler varsa nolur bişeyler söyleyin.

Son düzenleme:
Aynı durumu bnde yaşadım korkmana gerek yok hiç bir sıkıntı olmaz bnde aşılarımı yaptırdm sonrasnda gebe kaldım aşını yaptırmanda fayda var geçmiş olsun şimdiden..

Canim cevabin icin cooook teşekkür ederim.insallah dedigin gibi olur.Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.evlatlarindan yüzün hep gülsün :)

Canim cevabin icin cooook teşekkür ederim.insallah dedigin gibi olur.Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.evlatlarindan yüzün hep gülsün :)

Amin canım allah razı olsun darısı senin başına inş. En kısa zamnda sende hamiş olursun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…