Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar düşük tehlikeli için hastanede yatıyorum. Dünden beri crpm 20 lökosit 13 çıkmış ama doktorum gebelikte yükselir diyo. Şuan bişey yapmadılar ama ben tedirginim yani 15 le tedavi altına alınanlar var. Sizden fikir almak istedim
Benim crp 9,5 lokosit te yüksekti baya 2 ay once. Ama bişey demedi doktorum ilaç bile vermedi gebelikte yükselir dedi .istirahat et su iç geçer dedi başka bir durumun var mi düşük tehlikesi veren
Benim crp 9,5 lokosit te yüksekti baya 2 ay once. Ama bişey demedi doktorum ilaç bile vermedi gebelikte yükselir dedi .istirahat et su iç geçer dedi başka bir durumun var mi düşük tehlikesi veren
Benim de karnım çok sancılanmıştı .ishal olup küsmüştüm. Öyle cıktı. Ama onu çok önemsemiyor sanirim doktorlar seeinki çok yüksek değil gibi geldi bana.merak etme. Geçmiş olsun.