GEBELIK DENEYIMI YASAYAN VE YASAMIS ANNELER IMDAAAT

Stres oldugunu bebegini gormeye ihtiyacin oldugunu da soyle. Kanama durumuna ek olarak

Benim 19 hafta canım. İğnede dert değil kullansanda sorun olmaz. Dr dinlemek en temizi
Merhaba arkadaşlar size göre daha yolun çok balındayım fakat bişey sormam lazım içim içimi kemiriyor dünden beri 4+6 günlük hamileliğimi öğrendim dr gittim normal ultrason da keseyi gördü. 10 gün sonra bi daha gel dedi kalp atışlarını duymak İçin ben 8. Günde gittim dün gittim 5+5 günlük hamileydim normal ultrason da baktı yine bebeği göremedi belki daha küçük olduğu İçin göremiyoruz dedi ben bebek olmama ihtimali diye sordum oda nadir de olsa olabiliyor böyle şeyler dedi pzt gel bi daha bakalım ultrason da göremezsek vajinal bakalım dedi. Sizce görmemesi normal mi daha küçük müdür? Sizler ne zaman gördünüz vajinal de görünür inşallah inanılmaz korkuyorum kötü bişey yoktur inşallah ağlaya ağlaya helal oldum

Yazık günah yaa okadar çok insan bunu yapıyoki o daha oluşmaya çalışan miniği aslında farkında olmadan mahvediyo. Kendinizi üzmeye hiç gerek yok 7-8 haftaya kadar göremeyen bile var. Dr size bi ihtimal söylemiş tabiki oda var ama sizde o olucak diye bişiy yokki. Neden bu kadar çabuk yıpratıyosunuz kendinizi. Kendinizi düşünmüyosuanız bebeğiniz için gülün mutlu olun hiçbişeyi takmayın.

Bu hamilelik sürecimi öğrendiğim günden beri inanılmaz evhamlı bi insan oldum normalde diğer insanlara ben kızardım hemen kötüyü düşünüyorlar diye ama panik bi insan oldum çıktım çok haklısın umarım gereksiz evham yapmışımdır. Biraz daha geç gitmekte fayda var demek ki

Gittim doktora çok şükür bebegimin durumu iyiymiş hareket ediyormuş ama ben hissetmiyormusumyalnız bebegin eşi çok altta imisşimdilik bi sorunumuz yok inşallah olmaz. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin içinde de bana

Sakin evham yapma benim gibi canım yoksa benim gibi Psikolojikmen etkenirsin çekilmez hale gelirsin hem ağlayacak ne var ki du bi bekle bakalım bir buçuk aylık olsun inşallah gözükür bazen öyle olabiliyor benimde ilk önce ulturasonda görülmemişti ama kanda çıktı sabret ve dua et ben şunu öğrendim ne kadar için rahat olursa herşey o kadar güzel oluyor ne kadar pimpirikli kötü dusunursen düşündün herşey başına geliyo

Canım 2 hafta önce bende 25+4 de muayenemi oldum. Bebişim 914 gr. 36cm.di. Doktor, dğerleri gayet iyi boyu biraz uzun olacak dedi. Her bebek bir olmaz ki. Bir şey olmaz Allahın izniyle. Belki sen çok evham yaptığın için hissedemiyorsundur hareketleri

Ooo maşallah subhanallah senin bebisinebenim bebisde 25 hafta oldu kilosu 700 lu dedi net birşey söylemedi bugün ama geçen özel hastaneye gittiğimde 770 dedi anlamadım farklı farklı söylüyorlar. Aynen evham ve stresten hissedemiyodum sanırım şu anda bugün gittiğim doktorum beni rahatlattı biraz ve bebisimin hareketlerini hissetmeye başladım yavaş yavas

Canım 4+5te keseyi gördük karından. 7+5te de bebeği gördük kalp atışlarını da duyduk. Daha küçük olduğu için görünmüyordur üzme kendini bekle biraz daha.

Stresten uzak durmak lazım canım. Kafan rahat olsun bak o zaman her şey gayet yolunda gidiyo. Doktorundan tereddüt ediyorsan değiştir fazla zaman geçmeden

Çok haklısın sakınan göze çöp batar misali dua edip yaradana havale etmeli bu dünyada nasibi varsa iniallah benimledir bebeğim. Çok sağol dualarında beni de unutma dualrımdasın

Canım 4+5te keseyi gördük karından. 7+5te de bebeği gördük kalp atışlarını da duyduk. Daha küçük olduğu için görünmüyordur üzme kendini bekle biraz daha.
Çok sağol canım böyle söylediğiniz de içim rahatlıyor Allah'ın izniyle benimle beraberdir çok çok tşk ederim moralim düzeldi

Arkadaşlar birşey sorcam peki ev işi falan yapiyonuz mu evi süpürmek silmek falan ben yapamıyorum bi 5 dk ayakta kalayım karnım şişiyor ağırlık oluyo karnimda zor veriyo ayakta duramiyorum artık ki daha karnım çok büyük olmamasına rağmen sizde de bu durum oluyor mu

Biz tedbirimizi alalım dedi o yüzden iğne verdi ama ben korkuyorum kurulmaya. Yoğun değil bu nohut tanesi kadar geldi sonra da kesildi.
bebekte görünen bir sorun yoksa yada senin ağrın vs. yoksa telaş etme bende olan kanama daha fazla sendeki nohut tanesi kadarsa ama onda bile doktor bir sorun yok diyor malesef böyle şeyler olabiliyor yani

Çok sağol canım böyle söylediğiniz de içim rahatlıyor Allah'ın izniyle benimle beraberdir çok çok tşk ederim moralim düzeldi
Allahın izniyle seninledir inşallah canım cok yakında görürüsün bebeğini, minicik kalbini de duyarsın üzme kendini

Birde size bir şey sorayım benim sanki ilk hamile olduğumu öğrendiğim 4 haftalık dönemde göğüslerim daha çok şiş ve hassastı şuan 5+6 dayım ama eskisi kadar hassas değil sanki yada daha şiş durmuyor ilk zamanlara göre bilemedim.. her şeye evham eder oldum bi sorun mu var acaba diye.. arada bi sızlama oluyor sadece

Benimde senin gibi oldu canım bunu da sorun ediyorsan artık.ne diyeyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…