Gebelik depresyonu geçiriyormuşum..

Yaklaşık üç yıl önce eşim çok hastalandı iki ay doktor doktor dolaştık özel sağlık sigortamız vardı toplamda 18 binlik bi harcama yapılmış o dönemde öyle dolaştık yani anlayın,üç farklı doktor tanı koyamayınca depresyon tedavisine başladı,en son tanı koyuldu,omurga enfeksiyonu brusella virüsünün omurgaya yerleşmesiyle olurmuş yaklaşık 20 gün hastanede yattı,ben de psikologum sık rastlıyoruz tanı koyamayınca psikiyatri servisine yönlendiriliyor ama ben depresif insanı iyi tanıdığımdan eşimde olmadığını biliyordum,hastalığın peşini bırakmadık,siz de depresyon değil diyorsanız doktorlara gitmekten vazgecmeyin geçmiş olsun.

Bende gebelikde depresyona girmistim.Ama bole sikayetlerim olmadi.Yuksek duzeyde kaygilimisiniz.Ya da ne takiyotsunuz kafaniza.gercekten zor bir durum.sirf bu depresyon yuzunden bir daha hamilelgi dusunmuyorum.yune ayni seyleri yasarim diye.Rabbim yardimciniz olsun ins

Bol su iç başının ağrısının geçtigini göreceksin, ben gebelikte bu yöntemi uyguladım

Gebelik bende depresyon değil aksine rahatlama etkisi yaptı :/

arkadasım dedıgın cok dogru..vazgecmedim..ve sonuca ulaşmak üzereyim yani en azından sorunun ne oldugunu öğrenebildim..inanmazsın lafın gelişi değil cok ciddiyim otuz doktor gördüm..meğerse vücudum aşırı susuz kalmış keton miktarım baya artmış o da bana böyle sıkıntılar veriyormuş..he psikolojim bozuk mu dersen bu ağrılarım yüzünden bir hastalığım var sanıp doktor doktor dolasmaktan bozuk..ama geçecek inşallah..size de geçmiş olsun

Ben de ciddi bir kaygi bozuklugu yasiyorum. Psikologa gitmeye basladim. Tansiyonum yuksek seyrediyor. Normalde dusuktur ama ozellikle doktor kontrollerimden önce yukseliyor. Zor bir durum. Her ihtimale karsi saglik kontrollerinizi aksatmayin. Psikyatrik destek de muhakkak iyi gelir. Hamilelik arabayla istanbuldan hakkariye gitmeye benziyor. Yolda neyle karsilasicamizi bilemiyoruz. Allag sag saglim sona varmayi ve evlatlarimizi.kucagimiza almayi nasip etsin...

Aynı burçak86 arkadaşın dediği olay benim kayınpederimin başına gelmişti,tam 4 ay dolaştık en son kanser diye düşünüldü aynı zamanda depresyon tedavisine başlanıldı ama yok iyileşme olmuyor .en son konulan teşhis burucella çıktı.

ben de hamilelik başında bir gün aşırı baş ağrısı ile isimlendirme bozukluğu yaşadım... 4-5 saat kadar sürdü.
Sonra normale döndü.
Nörolog ve kadın Doğum uzmanı pıhtı attı ve dağıldı diye düşünüyor.

Nörolog muayenesinde yüzümün tek tarafında güçsüzlük olduğunu söyledi. O söyleyince farkettim bende, göz kapağımdan ve ağız hareketlerimden anlaşılıyordu :) 1 hafta kadar sonra o da geçti.

Evhamlı biri değilim normalde. Ve 3. Hamileliğim. Araları da az. Hani hamilelik sıkıntılarına aşinayım, unutmadım :)
ona rağmen şu an normal olan ve beklenen şeylerde bile endişe ediyorum. 1 kere o ağrıyı ve korkuyu yaşamak bile yetti. Süreklilik durumunu hayal edemiyorum...
çok geçmiş olsun. Umarım probleminiz çözülür ve sonrasında huzurlu, agrısız bir hamilelik geçirirsiniz...
Tedavinizle birlikte kendinizi rahatlatacak ve mutlu olacağınız şeyler yapmanızı öneririm..
sağlıklı doğumlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…