- 11 Aralık 2014
- 118
- 63
- 18
Evlenir evlenmez hamile kaldım bunun pişmanlığını yaşıyorum. Çevremde herkes evliliğin tadını çıkarsaydın diyor çok etkileniyorum
En yakınım bile sizin için çok erken diyor. Çevrenin etkisinde kalıyorum
Aslında bebek istiyordum o yüzden korunmadım. Daha sonra böyle bunalıma girdim bende anlam veremiyorum
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınCanım benim belki yaşadığın normaldir bilemiyorum.15 aylık evliyim ilk başta istemedim bende geizcem tozucam dedim sonra karar değiştirip hamile kalmak istedim.Ama malesef olmadı 8 aydır tedavi görüyorum içmediğim ilaç kalmadı ama olmuyor olmuyor.Ne gezmek ne evliğiğin tadını çıkarmak umrumda bile değil.Biliyorum 8 ay çok bir zaman değil ama ya hiç olmazsa diye korkuyorum.Tek istediğim anne olmak.Her ay aynı hüsranı yaşamak nasıl bir duygu bilemzsin...Bu sana rabbimin bir mucizesi sen milleti dinleme olmaması daha mı iyiydi.Aklına çocuğu olmayanları getir ve haline şükret.Eminimki bu fikri kafana yerleştirdiğinde bebeğini hasretle bekleyeceksin.
insan ilk zamanlar alışamıyor ama olmuş artık bu durumu kabullenin hormonların da alt üst o yüzden bocalıyosun.
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
Durumunuz gayet normal. Hormonların çıldırdığı dönemdesiniz. Ruhsal değişiklik bu aylarda oluyor maalesef. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de beş yıl boyunca bebek istemedim. Soranlara sinir oluyordum. Ben dünyayı gezeceğim diyordum. Öyle de yaptım Allah'a şükür. Ama şimdi hepsi anlamsız geliyor. Bebeğinle de bir uçağa atlarsın, istediğin yere gidersin.2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum.(
Ben yine bunalım anımda senin konunu okuyorumCanım seni o kadar iyi anliyorumki konularımi okuyabilirsin doğduğu anda bile istemiyordum taa ki annem yanimdan gidip oglusumla başbaşa kalana kadar ki bekarken filan akrabalarımızdan kim doğum yapsa refakatçisi bendim bayilirdim bebeklere ama oglumla hic ilgilenmiyordum sanki ben değil annem yada teyzem doğum yapmış gibiydim yüzüne bile bakmiyordum bazen ,tek kalınca bakmaya başlayınca kokusunu alınca ,sana arkadaş evlat oluyor annemle teyzem 1 ay kaldilar yanimda baksa sehirden gelin geldim olduğum şehirde kvlerden başka kimsem yok o psikolojiyle bile bebeğime kendim baktım ,sen onun annesisin ona senin gibi kimse bakamaz sen sakinlestirebilirsin ihtiyaclarini sen karsilayabilirsin annesisin çünkü geçici olarak annen yada kv bi çağır ama geçici sen ayağa kalkana kadar İnanki sonra bakılıyor ,şuan o kadar pismanimki keşke hamileligiminde ,lohusaligiminda keyfini cikarsaydim diyorum oğlum şuan 1,5 yasında ve inan bana su hayatta yaptigim en ama en doğru şey evladim anne olmak çok güzel birşey mükemmel harika anlatamam dediğim gibi hamileyken ve sonrasında actigim konularimi okumanı isterim.Allah in izniyle hepsi geçecek dua et bende edeceğim sana ,sağlıklı,hayırlı,sana arkadaş olacak bir evladın olur inşallah.
İnşallah canım. Bide babaevini çok özlüyorum. Onunda etkisi olabilirSen cevreye bakma herseye bi kilif bulurlar hamile kalmasaydin yoksa Kisir mi derler vs vs... daha cok basindasin hamileligin karnin buyudukce bebegini hissetikce bu fikirden uzaklasacaksin eminim. Allah sag salim bebegine kavusmayi nasip etsin Insallah.
Ya canim bak bizim bu millete kulak asmicaksin oncelikle evlenmezsin evde kaldin evlenirsin ne acelen var, nisnalanirsin dugun ne zaman, evlenirsin cocuk ne zaman yapmicam dersun sendemi sorun esinde mi derler hamile kakirsin erken derler cinsiyetini dersi ayyyy kiz olaydi ayyy erkek olaydi 1.yi dogur 2. Nerde derler derler derler derler yani... evet hakilelik psikolojisi cok ilgimc ben kamu spotuna bile agliorum aglak bise oldum ama gece yataga girdiigmde sipa oglumun yumruk ve tekmelerini hissetmek harika bisey hele hele ultrasonlarda o suratini goruorum Allahim sana sukurler olsun bu mucizeyi verdigin icin diyorum ki daha dogmadi sakin ol eminimki sen harika bi anne olacaksin yavas yavas ama icine aindirerek benimsiceksin minik mucizenimillete de ge de gec unutma minigin icin kendi hayatin icin en guzelini sadece sen bilirsin yarin bigun bisey oldugunda kimse degil sen olacaksin sadece
ben 4. aya gırdım ben hala sahıplenmedım :=) bu normal gelıyor bana. bıraz daha zaman gecsın hareketleri duyulsun sahiplenme baslar denıyor.2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum.(
Ocak anneleri grubunda okuyorum hep yazdıklarını :) inşallah biran önce sahipleniriz. Daha hamile kalır kalmaz sahiplenenlere yavrum diyenlere çok özeniyorumben 4. aya gırdım ben hala sahıplenmedım :=) bu normal gelıyor bana. bıraz daha zaman gecsın hareketleri duyulsun sahiplenme baslar denıyor.
ben de o tarz olanları anlamıyorum :=)Ocak anneleri grubunda okuyorum hep yazdıklarını :) inşallah biran önce sahipleniriz. Daha hamile kalır kalmaz sahiplenenlere yavrum diyenlere çok özeniyorum
Aynen katılıyorum. Kıpırtısını hissedince oda olmadı kokusunu duyunca anlıycaz ve sahiplenicez benceben de o tarz olanları anlamıyorum :=)
abartı gelıyor bana hamıle kalır kalmaz sahıplenenler :=)
uzun yıllar boyunca olmadıysa anlarım. ama ötekı türlü anlamıyorum :=)
içinde kıpırtısını hıssedeceksın kı işte o zaman başlasın bişiler senın de içinde.
şimdi hissetmesem de tabıı kı kaybetme korkusu var, ama şuan sahıplenme yok
dedıgım gıbı
bu bana normal gelıyor... ve cevremde söylenenler '' hareketlerını hissettıgın an sahıplenme olacak''
aynen. o yuzden sakın depresyona gırdım diye kendını strese sokmaAynen katılıyorum. Kıpırtısını hissedince oda olmadı kokusunu duyunca anlıycaz ve sahiplenicez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?