- Konu Sahibi lastsroses
-
Canm bence hiç hamilelğini strese sokma bende 1 aylık hamileydim eşimin ailesi ile tartştk başka semte geldik bayramlarda gittik ama kapılar suratımıza kapandı hamileydim kimse yanmda yoktu başkaları doğurdu kayınvalidem koşarak gitti çokmüzüldm ama yapcak bişeyim yoktu şimdi kızım üç aylık ve gelmediler zaten istemiormda yavaş yavaş başkalarıyla hbr göndermeye başladılar torn hevesi sardı facede resimlerini görünce şimdide ben keyf çatıorm boşver kimsenin çalıdğı havadan oynamak zornda değilsin aynen bölede söyle de lale devri bitti bak bebeğin doğsn nasıl sırnaşcaklar ozmanda ipler sende istediğini yap bende bu stres aglamalar yüzünden bebeğim doğdu ve hep ağlıo dr dedi hamilr iken stresli olanın bebeği böle olurmş ah bin pişmanım sakın yapma canmmrb kızlar. bana önerilerinize ihtiyacım var. 5 aylık hamileyim. eşimin ailesinden nefret ediyorum görmek istemiyorum bebeğim doğunca gelmesinler bebeğime bile dokunmasınlar istiyorum. o derece nefret ediyorum onlardan. 5 yıllık nişanlı dönemimide mahvettiler geçtiğimiz yaz evlendik hala gıcık oluyorum onlara. kayınbiraderimle kavga ettik konuşmuyorum başından beri sevmiyoruz birbirimizi zaten onla konuşmuyorum diye tavır aldılar gelip gitmeyip aramadılar gebe kaldım arayan olmadı eşimi arıyorlar. bulantı kusmam coktu kapımı acan olmadı kendi annemi getirdik başka şehirden şimdi eşimi arayıp bebeği ve cinsiyetini soruyorlar sinirden ölüyorum ya. bide bize nispet olsun diye kaynım birini bulmuş kızı eve getirp götürüyormuş onlara arabada aldılar gezip dolaşıyorlar akrabalara insanlarda bana yetiştiriyor ben önemsemiyorum ama eşim üzülüyor. eşimle hiç bir sorunumuz yok. onlardan bi haber gelince biri bi laf getirince kocamı arayıp ulaştıklarında deliriyorum eşime laf söylemeden duramıyorum başlıyoruz kavgaya
bide akrabalarına biz nişanlıyken hep enayiye nasıl kakaladık oğlumuzu diyorlarmış
mrb kızlar. bana önerilerinize ihtiyacım var. 5 aylık hamileyim. eşimin ailesinden nefret ediyorum görmek istemiyorum bebeğim doğunca gelmesinler bebeğime bile dokunmasınlar istiyorum. o derece nefret ediyorum onlardan. 5 yıllık nişanlı dönemimide mahvettiler geçtiğimiz yaz evlendik hala gıcık oluyorum onlara. kayınbiraderimle kavga ettik konuşmuyorum başından beri sevmiyoruz birbirimizi zaten onla konuşmuyorum diye tavır aldılar gelip gitmeyip aramadılar gebe kaldım arayan olmadı eşimi arıyorlar. bulantı kusmam coktu kapımı acan olmadı kendi annemi getirdik başka şehirden şimdi eşimi arayıp bebeği ve cinsiyetini soruyorlar sinirden ölüyorum ya. bide bize nispet olsun diye kaynım birini bulmuş kızı eve getirp götürüyormuş onlara arabada aldılar gezip dolaşıyorlar akrabalara insanlarda bana yetiştiriyor ben önemsemiyorum ama eşim üzülüyor. eşimle hiç bir sorunumuz yok. onlardan bi haber gelince biri bi laf getirince kocamı arayıp ulaştıklarında deliriyorum eşime laf söylemeden duramıyorum başlıyoruz kavgaya
mrb kızlar. bana önerilerinize ihtiyacım var. 5 aylık hamileyim. eşimin ailesinden nefret ediyorum görmek istemiyorum bebeğim doğunca gelmesinler bebeğime bile dokunmasınlar istiyorum. o derece nefret ediyorum onlardan. 5 yıllık nişanlı dönemimide mahvettiler geçtiğimiz yaz evlendik hala gıcık oluyorum onlara. kayınbiraderimle kavga ettik konuşmuyorum başından beri sevmiyoruz birbirimizi zaten onla konuşmuyorum diye tavır aldılar gelip gitmeyip aramadılar gebe kaldım arayan olmadı eşimi arıyorlar. bulantı kusmam coktu kapımı acan olmadı kendi annemi getirdik başka şehirden şimdi eşimi arayıp bebeği ve cinsiyetini soruyorlar sinirden ölüyorum ya. bide bize nispet olsun diye kaynım birini bulmuş kızı eve getirp götürüyormuş onlara arabada aldılar gezip dolaşıyorlar akrabalara insanlarda bana yetiştiriyor ben önemsemiyorum ama eşim üzülüyor. eşimle hiç bir sorunumuz yok. onlardan bi haber gelince biri bi laf getirince kocamı arayıp ulaştıklarında deliriyorum eşime laf söylemeden duramıyorum başlıyoruz kavgaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?