- 11 Temmuz 2016
- 2.068
- 3.437
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba, nasılsın. ne durumdasın? varmı bı belirtin? Benım daha 9 gün var regl ye. belirtide olmuyor haliyle. aklıma geldi seni merak ettimMaaşallah ben hiç yaşayamadım maalesef o günlerde gün aşırı olmasa da boş geçirmiyoruz ama benim eşimin çok fazla umrunda olmaz o yüzden ben yakınlaşırım bu da çok üzücü benim için ama en son ay noldu bende anlamadım ovu öncesinde kaç gün üst üste değerlendirdik hergün hergün bu da mı yanlış bilmiyorum ama tam ovu günümde noktayı koyduk kaç gündür tık yok72 saat yaşadığına göre umarım bi sonuç alırız çok üzülüyorum
Maalesef hiç bir belirtim yok bekleyip görcez canım benim reglim saat gibi değil üç dört gün beni beklettiği olabiliyor ama en erken beklediğim tarih 27 haziranCanım merhaba, nasılsın. ne durumdasın? varmı bı belirtin? Benım daha 9 gün var regl ye. belirtide olmuyor haliyle. aklıma geldi seni merak ettim
Canım yaa çok kayıpların için çok üzüldüm İnşallah sağlıklı sıhhatli gebelik yaşayıp doğurmayı nasip etsin Allah ım. Evet iki günde spermler tam olgunluğa ulaşabiliyormuş. Ama bide hep deniliyorya rahat olun akışına bırakın kasmayın içinizden geldiği gibi yaşayın, o sebepten bu ay böyle geçti bakalım nasip hepimizde inşallah evlatlarımıza kavuşuruz. İnsanın güzel söze o kadar ihtiyacı oluyor ki bence şansın yüksek demen bile bana ne kadar iyi geldi bilsen çok teşekkür ederimHer gün ilişki yaşamayı önermiyor canım doktorlar, biz normalde öyleyken çocuk yapmaya karar verip doktora gittiğimizde her gün ilişki olması doğru değil gün aşırı olsun dedi, o da şu sebepten sperm oluşumunun belli bir süresi varmış yani biraz biriktirmek için anladığım kadarıyla.. Pek maşallahlık bi durumum yok aslında, tüm bebeklerimi kaybettim malesef, hatta bir de tüp bebek yaptım onlar da ikiz oldu onları da kaybettimYani önemli olan hamile kalmak değil canlı ve sağlıklı doğum yapabilmek, o yüzden hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Bu arada sperm hücreleri 72 saat yaşıyor diye biliyorum bence şansın yüksek
![]()
amin canım çok teşekkür ederimCanım yaa çok kayıpların için çok üzüldüm İnşallah sağlıklı sıhhatli gebelik yaşayıp doğurmayı nasip etsin Allah ım. Evet iki günde spermler tam olgunluğa ulaşabiliyormuş. Ama bide hep deniliyorya rahat olun akışına bırakın kasmayın içinizden geldiği gibi yaşayın, o sebepten bu ay böyle geçti bakalım nasip hepimizde inşallah evlatlarımıza kavuşuruz. İnsanın güzel söze o kadar ihtiyacı oluyor ki bence şansın yüksek demen bile bana ne kadar iyi geldi bilsen çok teşekkür ederim![]()
inşallah sen de çok beklemeden kavuşursun bebişine allah iyiliğini vermesin cok güldürdün beniSizi anlayabiliyorum.
2 çocuğumda da hesap kitap yapıp hatta en sonuncusunda excel tablosu bile yapmıştım.
Bırakın eşimi ben bile “öff bu gece görev var” diyordum. Hatta ben garanti olsun diye üst üste 5 gece görev yazmıştım bir keresinde. Buzdolabının da üzerine asmıştım. Eşimle ben gidip gelip listeye bakıp surat asıyorduk.
Aslında çocuğu ikimiz de istiyor, sevişmeyi seviyor ama böyle görev gibi olunca günlü saatli bir amaçlı insana yük gibi geliyordu.
Neyse kızı ilk ay excel çalışması ile oğlanı 2 aylık çalışma ile doğurdum çok şükür. Darısı bekleyen isteyen her anne adayına olsun.