Gebelik düşüncem ve Eşim

Ama adetin yalndan gecikme yapmamış o 4-5 ayda anladıgım kadarıyla doğru muyum? Hoş gerci herkeste gecikme yapmıyor. Ya bilmiyorum ben de canım ya bazen bişiler saçma gitmeye başlıyor insan takmaya başlıyabiliyor herşeyi ilginç bişi

Takma demek kolay, kafaya takmamak cok zor biliyorum ama bu isler stressiz ve kafaya takmadigin zaman daha rahat oluyor. Hatirlamiyorum ben oyle deli divane cocugum olsun kafasinda degildim artik olabilir korunmayi birakalim dedik allahta nasip etti cok şükür

arkadaşınızın söylediği çok yanlış
üstelersiniz "itici" durursunuz
makyaj yapmadan süslenip hazırlanıp oturun bir iki gün nazlanıp gününüzü siz ayarlayın
bu şekilde çok tuhaf duruyor
adam size gelsin gereksiz tartışmaya gerek yok
sıcak zaten rahatça açık giyin saçını düzgün topla
pis kokma
güler yüzlü ol bir gün naz yap sonraki gün yapın
yada duruma göre o gün
ama zorlamayın gün takibi yaptığınızı anlatmanıza sürekli açıklamanıza gerek yok
bir - iki kere söyleyin yeter

Vakti gelince oluyor inan. Hamile kalmadan önce 2 güne bir denedik ve buna dikkat ettik olmadi olmadi aylarca sonra bi ay hic üstüne düşmedik salladık ikimizde hatta yumurtlama günü falan da geçmiştir eminim ama o ay hamile kaldım :)) ne zaman ucunu bıraktım o zaman hamile kaldım

Oyle deme benim gozumde kan revan icinde bir samantha canlandi. Ooo yeeğ 😄
Ayrica regl iken hamile kalan cok insan taniyorum. Nasil oluyosa cidden😄
Harbi ya ortada yumurta yok düşmüş kim neyi dölluyor sır kapısı gibi şerefime :KK70:
Bende duydum valla.. erken yumurtlama oluyormuş.. hatta bazılarının yumurtlaması sürekli regl dönemine geldiği için ve o günler boş geçildiği için hamile kalamayanı duydum.. doktorlar reglin son günleri ilişki öneriyorlarmış falan😊 değişik işler 😂

Çok geçmiş olsun, kan pıhtılaşması sorununa bakıldı mı? Benim yengemin de böyle 4 düşüğü oldu sonradan fark ettiler. Şimdi ikinciye gebe. Her gün kan ulandırıcı iğne oluyor işte. Hepsini 5. Haftada kaybetti
İlk gebeliğim hariç diğerlerinde kan sulandırıcı iğne kullandım.. ben de hepsini 8-9-10. haftalarda kaybettim malesef ama düşük olmadı kürtaj olması gerekti malesef :(

Merhaba Güzel bayanlar,

Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyudu :KK43: Benım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?

yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..
Bende sizinle aynı durumdaydım eşim 15. gün resmen yeni gelin gibi nazlanıp yapmadı çünkü gergindi üzüldüm kızdım laf soktum 1 ay daha bekleyeceğiz diye. Oda bana sürekli eskiden böyle şeylere dikkat mi ediyorlarmış abartma diyip duruyordu. Sonuç eşim haklı çıktı o ay sonu hamile olduğumu öğrendim. Benee sizde sakin olmaya çalışın çünkü streste hamileliği etkiliyor bu süreçin kendisi zaten gerginlik içeriyor birde tüm özelinizi başkalarına anlatıp iyice gerilmeyin.

Bende sizinle aynı durumdaydım eşim 15. gün resmen yeni gelin gibi nazlanıp yapmadı çünkü gergindi üzüldüm kızdım laf soktum 1 ay daha bekleyeceğiz diye. Oda bana sürekli eskiden böyle şeylere dikkat mi ediyorlarmış abartma diyip duruyordu. Sonuç eşim haklı çıktı o ay sonu hamile olduğumu öğrendim. Benee sizde sakin olmaya çalışın çünkü streste hamileliği etkiliyor bu süreçin kendisi zaten gerginlik içeriyor birde tüm özelinizi başkalarına anlatıp iyice gerilmeyin.
inşallah sonum sizin gibi olur :) 14. gün olmadı bızım anlattgım mevzudan. 15.gün(yumurtlama günüm) yani dün akşamdı uykusunu alıp dınledıgı için dün akşam oldu. Ama burdakilerin fikirleriyle hiç surat asmadım,o aksamı hatırlatan bı ımada da bulunmadım. evdeyken gayet keyifli davrandım acele etmedim. ve aklımdakiini belli etmedim.kendisi hazırlık içine girdi hissettim.. inşallah sizinki gibi olur sonuç ama olmasada eşimin benım gönlümü almak istemesi ve aklında olması beni mutlu etti :) bayanlar duygular üzerine kurulmusuz bu çok kötü :110::olamaz:

inşallah sonum sizin gibi olur :) 14. gün olmadı bızım anlattgım mevzudan. 15.gün(yumurtlama günüm) yani dün akşamdı uykusunu alıp dınledıgı için dün akşam oldu. Ama burdakilerin fikirleriyle hiç surat asmadım,o aksamı hatırlatan bı ımada da bulunmadım. evdeyken gayet keyifli davrandım acele etmedim. ve aklımdakiini belli etmedim.kendisi hazırlık içine girdi hissettim.. inşallah sizinki gibi olur sonuç ama olmasada eşimin benım gönlümü almak istemesi ve aklında olması beni mutlu etti :) bayanlar duygular üzerine kurulmusuz bu çok kötü :110::olamaz:
Umarim biran önce hayırlı haberlerinizi alırsınız

Yok tabiki düzenli ilişki şart sadece ovulasyon günü olmaz zaten ama o güne denk getirmek için 2-3 gün öncesinden ilişkiye girilmeyebilir. anlamıyordur diye düşünüyorum yaa erkekler pek anlamıyo öyle şeylerden.. Ben ortam filan hazırlamıyorum ama ovulasyonum 12. gün mesela ve biz genelde gün aşırı ilişki yaşadığımız müsaitliğimden itibaren çift günlere getirmeye çalışıyorum. Bu şekilde 3 yılda 5 doğal gebelik yaşadım.
Maaşallah ben hiç yaşayamadım maalesef o günlerde gün aşırı olmasa da boş geçirmiyoruz ama benim eşimin çok fazla umrunda olmaz o yüzden ben yakınlaşırım bu da çok üzücü benim için ama en son ay noldu bende anlamadım ovu öncesinde kaç gün üst üste değerlendirdik hergün hergün bu da mı yanlış bilmiyorum ama tam ovu günümde noktayı koyduk kaç gündür tık yok :olamaz: 72 saat yaşadığına göre umarım bi sonuç alırız çok üzülüyorum

Maaşallah ben hiç yaşayamadım maalesef o günlerde gün aşırı olmasa da boş geçirmiyoruz ama benim eşimin çok fazla umrunda olmaz o yüzden ben yakınlaşırım bu da çok üzücü benim için ama en son ay noldu bende anlamadım ovu öncesinde kaç gün üst üste değerlendirdik hergün hergün bu da mı yanlış bilmiyorum ama tam ovu günümde noktayı koyduk kaç gündür tık yok :olamaz: 72 saat yaşadığına göre umarım bi sonuç alırız çok üzülüyorum
Her gün ilişki yaşamayı önermiyor canım doktorlar, biz normalde öyleyken çocuk yapmaya karar verip doktora gittiğimizde her gün ilişki olması doğru değil gün aşırı olsun dedi, o da şu sebepten sperm oluşumunun belli bir süresi varmış yani biraz biriktirmek için anladığım kadarıyla.. Pek maşallahlık bi durumum yok aslında, tüm bebeklerimi kaybettim malesef, hatta bir de tüp bebek yaptım onlar da ikiz oldu onları da kaybettim :( Yani önemli olan hamile kalmak değil canlı ve sağlıklı doğum yapabilmek, o yüzden hepimiz hakkında hayırlısı olsun :dua: Bu arada sperm hücreleri 72 saat yaşıyor diye biliyorum bence şansın yüksek ;)

inşalah güzel sonuç alırsın. sonucu buraya yazarsan öğrenmek isterim. benımde yumurtalama gunu degerlendırdım ve gectı. bu hafta sonuna kadar orta şans yazıyor. 1 kere daha olur. sonrası bekleme süreci. inşallah bırlıkte sevınclı haberler veriririz.Rabbim hayırlısını nasip etsin

inşalah güzel sonuç alırsın. sonucu buraya yazarsan öğrenmek isterim. benımde yumurtalama gunu degerlendırdım ve gectı. bu hafta sonuna kadar orta şans yazıyor. 1 kere daha olur. sonrası bekleme süreci. inşallah bırlıkte sevınclı haberler veriririz.Rabbim hayırlısını nasip etsin
Merhaba, tabi böyle planlı olmasın ister insan ama belli bir zaman geçip de pozitif sonucu alamayınca tabi ki yumurtlama günlerine dikkat etmek ve adetten sonra gün aşırı ilişki olması önem kazanıyor. Hiç üzülmeyin, yalnız değilsiniz, biz de yeri geldi bu konular yüzünden gerildik, yeri geldi yorgunluk ağır bastı, hepsi oldu yani😊 Nacizane tavsiyem bu ay sonuç olumlu olmazsa önümüzdeki ay internetten ovulasyon testi sipariş etmeyi deneyin ve adet başlangıcından sonra 8-9. günler gün aşırı değerlendirmeye başlayın, testte çift çizgiyi gördüğünüzde de silininceye kadar devam edin mümkünse. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Ovulasyon sonrası yumurta vücütta 24 saat yaşayabiliyor bildiğim en fazla, fakat spermler 72 saate kadar canlı kalabilir, bu yüzden tam ovulasyon gününe gelmese de öncesinde olan ilişki de önemli.

Amin canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız.

Merhaba Güzel bayanlar,

Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyudu :KK43: Benım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?

yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..
Alakasiz olacak affetin ama esiniz mutlaka sperm testi yapsin.sadece bir oneri kadin dogumcular bu ihtimali atlayip 1sene sonra gelin seklinde yonlendiriyolar.

Alakasiz olacak affetin ama esiniz mutlaka sperm testi yapsin.sadece bir oneri kadin dogumcular bu ihtimali atlayip 1sene sonra gelin seklinde yonlendiriyolar.
Aynen katılıyorum, insanın aklına gelmiyor ama bakılmasında fayda var, hem de ciddi bir sıkıntı yoksa vitamin takviyeleriyle bile basitçe fayda alınabiliyor.

Back
X