Gebeliğe Hazırlık GEBELİK DÜŞÜNENLER AŞI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhaba kızlar ,çocuk sahibi olmak istiyoruz ,ve bundan sonrası için uğraşacağız ,Aşı bu ana dek hiç olmadım ,bu aşamada aşı olmak mı doğru olmamak mı sizce ? Çocuk istediğimiz için hep erteledim ama bir yandan haftada iki gün test zorunluğu çıktı ,ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Canım aşı gebeliğe engel değil

Gebelik düşünüyorum. 2. Dozumu oldum. Bence ertelemeyin sizde aşınızı olun gebelik oluşmadan.

Aynı durumdan müzdaribim

Hayır öyle düşünmeyin. Tabiki sizin kararınız ama, gebeliğe zararı yok.
Ben biontech oldum. Haziranda ilk doz. Temmuzda ikinci doz. Temmuz ayinda da hamile kaldim. Ama ne yalan soyliyeyim beni de aşı tedirgin ediyordu. Gencim, daha hic cocugum yok, ya olmazsa pismam olursam diyordum. Ama alakasi yokmus. Iciniz ferah olsun. Allah tez zamanda gonlunuze gore versin. :)

Merhaba kızlar bende bugünlerde asi yapmak istiyordum ama dün test yaptım hamileyim çok kararsizim olsam bur sorun olurmu diye

Merhaba kızlar bende bugünlerde asi yapmak istiyordum ama dün test yaptım hamileyim çok kararsizim olsam bur sorun olurmu diye

ilk uc ay onermıyorlar
baska mesajlarınızı okumaya fırsatım olmadı
yaptırıp hamıle kalan duydum ama hamıle kalınca ılk uc ay yaptırmayın dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…