Canım aşı gebeliğe engel değilMerhaba kızlar ,çocuk sahibi olmak istiyoruz ,ve bundan sonrası için uğraşacağız ,Aşı bu ana dek hiç olmadım ,bu aşamada aşı olmak mı doğru olmamak mı sizce ? Çocuk istediğimiz için hep erteledim ama bir yandan haftada iki gün test zorunluğu çıktı ,ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Gebelik düşünüyorum. 2. Dozumu oldum. Bence ertelemeyin sizde aşınızı olun gebelik oluşmadan.Merhaba kızlar ,çocuk sahibi olmak istiyoruz ,ve bundan sonrası için uğraşacağız ,Aşı bu ana dek hiç olmadım ,bu aşamada aşı olmak mı doğru olmamak mı sizce ? Çocuk istediğimiz için hep erteledim ama bir yandan haftada iki gün test zorunluğu çıktı ,ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Evet aynen olumsuz bir etki olmasından çekiniyorum sonuçta kanıtlanmış bir şey yok ,belirsizlik var .ama olacağım sanırım ,teşekkür ederim cevabınız içinCanım aşı gebeliğe engel değil
Aşı yaptırıp aynı zamanlarda gebe kalsam bebeğe ilk üç ay zararı olur mu diye düşünmüştüm sadeceGebelik düşünüyorum. 2. Dozumu oldum. Bence ertelemeyin sizde aşınızı olun gebelik oluşmadan.
Hayır öyle düşünmeyin. Tabiki sizin kararınız ama, gebeliğe zararı yok.Aşı yaptırıp aynı zamanlarda gebe kalsam bebeğe ilk üç ay zararı olur mu diye düşünmüştüm sadece
Aynı durumdan müzdaribimMerhaba kızlar ,çocuk sahibi olmak istiyoruz ,ve bundan sonrası için uğraşacağız ,Aşı bu ana dek hiç olmadım ,bu aşamada aşı olmak mı doğru olmamak mı sizce ? Çocuk istediğimiz için hep erteledim ama bir yandan haftada iki gün test zorunluğu çıktı ,ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Vay süper hangi aşıyı oldunuz peki maşallah diyelimBen asiyi oldugum ay gebe kaldim. Iciniz rahat olsun.
Ya ben artık olucam galiba hep bir kötü senaryo üretiyorlar yok öyle bir şey inşallahHayır öyle düşünmeyin. Tabiki sizin kararınız ama, gebeliğe zararı yok.
Ben biontech oldum. Haziranda ilk doz. Temmuzda ikinci doz. Temmuz ayinda da hamile kaldim. Ama ne yalan soyliyeyim beni de aşı tedirgin ediyordu. Gencim, daha hic cocugum yok, ya olmazsa pismam olursam diyordum. Ama alakasi yokmus. Iciniz ferah olsun. Allah tez zamanda gonlunuze gore versin. :)Hayır öyle düşünmeyin. Tabiki sizin kararınız ama, gebeliğe zararı yok.
Sıkıntı yok duanızdan nasiplenmiş oldum amin diyeyim o zaman ben de bekleyenlerdenimAy yanlis yere cevap yazmisim. Sitede cok acemiyim pardon.
Rabbim tüm bekleyenlere tez zamanda istedikleri haberi versin inşallah.Sıkıntı yok duanızdan nasiplenmiş oldum amin diyeyim o zaman ben de bekleyenlerdenim
Amin inşallahRabbim tüm bekleyenlere tez zamanda istedikleri haberi versin inşallah.
Ben biontech oldum. Haziranda ilk doz. Temmuzda ikinci doz. Temmuz ayinda da hamile kaldim. Ama ne yalan soyliyeyim beni de aşı tedirgin ediyordu. Gencim, daha hic cocugum yok, ya olmazsa pismam olursam diyordum. Ama alakasi yokmus. Iciniz ferah olsun. Allah tez zamanda gonlunuze gore versin. :)
Merhaba kızlar bende bugünlerde asi yapmak istiyordum ama dün test yaptım hamileyim çok kararsizim olsam bur sorun olurmu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?